• Med fly
 • Med indkvartering

2 uger med det bedste af Marokko

Rundrejse 14 overnatninger Marokko

per person fra kr. 12.279,-
baseret på 2 personer

Rundrejse i 14 nætter til Marrakech, Casablanca, Chefchaouen, Fez, Rabat og Sahara med hoteller, morgenmad, byture og fly tur-retur fra København

Vi har samlet det bedste af fortryllende Marokko — to uger med kultur, historie, sol og strand. Turen tager jer gennem en perlerække af Marokkos byer, hvor I overnatter på komfortable hoteller. I skal opleve alt fra Marrakechs travle bybillede og betagende gårdhaver, til Casablancas rige aromaer og eventyrlige farveeksplotioner i Fez og Rabat. I bliver kørt gennem tørre landskaber med bjerge og enorme kløfter, der udmunder i Saharas ravgule sand. Et af højdepunkterne er en overnatning i telt under Saharas vilde stjernehimmel. Turen afsluttes ved kysten i Agadir og den fredelige Essaouira, inden I fuldender den afrikansk-arabiske cirkel og bliver kørt tilbage til Marrakech. Marokko er et land, der i sandhed går lige ind i sjælen. Skru op for alle sanser, og lad jer fortrylle af det bedste af Marokko!

Inklusive
 • Rundrejse med 14 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 3 overnatninger på Riad Sadaka (eller tilsvarende) i Marrakech (første nat og de to sidste nætter)
 • 1 overnatning på Riad a la Belle Etoile (eller tilsvarende) i Rabat
 • 2 overnatninger på Riad Casa Miguel (eller tilsvarende) i Chefchaouen
 • 2 overnatninger på Riad Lalla Zoubida (eller tilsvarende) i Fez
 • 1 overnatning i Nasser Palace ørkenlejr (eller tilsvarende) i Merzouga
 • 1 overnatning på Kasbah Dar Daif (eller tilsvarende) i Ouarzazate
 • 2 overnatninger på La Tour de Toile (eller tilsvarende) i Taroudant
 • 1 overnatning på Hotel Sindibad (eller tilsvarende) i Agadir
 • 1 overnatning på Riad Lalla Zina (eller tilsvarende) i Essaouira
 • Fly fra Copenhagen til Marrakech og fra Marrakech til Copenhagen
 • Morgenmad på alle hotellerne
 • Guidet bytur i Fez (dag 6)
 • Guidet bytur i Marrakech (dag 13)
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • 1x middag i ørkenlejren i Sahara
 • Transport
Tilvalg
 • Guidet tur i Essaouira
 • 1-times kamelridning
 • Oplev Marokko fra luftballon
 • Kør-selv-buggy i ørkenen
 1. Dag 1: Marrakech

  Jeres rejse begynder i smukke Marrakech, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Ved første øjekast kan Marrakech føles en smule overvældende med sine folkemængder, varme og hektiske, labyrintiske gader og markeder. Men så snart I slår et smut ned af en sidegade, vil I opleve hvordan kaoset få minutter kan ændre sig til stilhed. Slå jer ned i med en forfriskende mynte-te i en af de mange gårdhaver, planlæg jeres videre færd rundt i Marrakech. Oplev den smukke arkitektur, som er så kendetegnende for Marrokko, med for eksempel et besøg til Marrakechs vartegn — koranskolen Ben Youssef Madrasa. Bliv forført af det marrokanske køkkens varme krydderier med en duftende 'tangine' med couscous og urter. Tag til markedspladsen Djema al-Fna, og lad jer opsluge af lyset fra de mange lanterner og farveindtryk ... Velkommen til Marokko!

  Marrakesh Menara Airport -> Riad Sadaka 7.3 km

  Riad Sadaka - Bedroom

  Riad Sadakaeller tilsvarende

  Hotel Marrakech, Marokko

  På Riad Sadaka er der kun 6 værelser, og man mærker straks, at man er trådt ind i en oase af ro. Riad Sadaka er indrettet i traditionel marokkansk stil med et væld af farver, orientale artefakter og appelsintræer. I det åbne fællesområde, som er så klassisk for de marrokanske riads, finder I et lille soppebassin og behagelige terrassemøbler. På tagterrassen kan I nyde solen i en af liggestolene eller tage en lur under en af de store solparasoller. Hotellet har en central beliggenhed med 800 m til den historiske Ben Youssef Madrasa og 1,2 km til markedspladsen Djema al-Fna.

  Alle værelser er navngivet med traditionelle arabiske pigenavne og indrettet med masser af farver i marokkansk stil. Værelserne har en dobbeltseng, aircondition, værdiboks, garderobe, WiFi og badeværelse med badekar eller bruser samt toiletartikler.

  Læs mere
 2. Dag 2: Marrakech - Casablanca - Rabat

  Efter morgenmaden kl. ca. 08.00 er det tid til at forlade Marrakech. Men bare rolig, I kommer tilbage i byen og får en bytur oven i hatten. Fra hotellet bliver I kørt til dagens første stop Casablanca, som ligger en ca. 3 timers køretur fra Marrakech. I byen, der ligger ved kysten, skal I besøge den imponerende Hassan II-moské. Dette er en speciel oplevelse, da det ikke er mange moskéer i Marokko, som man har lov til at besøge som ikke-muslimsk. Hassan II-moskéen er en af de største i landet og en af de 7 største i verden. Efter at have besøgt moskeen, fortsætter I til hovedstaden i Marokko: Rabat!

  Bemærk venligst, at entrégebyret til Hassan II-moskéen ikke er inkluderet.

  Riad Sadaka -> Riad à la Belle Etoile 330.7 km

  Riad à la Belle Etoile - View

  Riad à la Belle Etoileeller tilsvarende

  Hotel Salé, Marokko

  Riad à la Belle Etoile ligger i et traditionelt hus ved bredden af floden Bou Regreg i Rabat. Hotellet, som var en af de første riads i Rabat, er blevet restaureret med traditionelle materialer og har 6 individuelt indrettede værelser. Riad à la Belle Etoile er udsmykket med smukke marokkanske mosaikker, ægte tæpper og nydeligt udskårne møbler og døre i cedertræ. I den rummelige gårdhave kan I slappe af til fontænens blide rislen, og tagterrassen byder på en fabelagtig udsigt ud over byen og havet. Hotellet har endvidere sit eget hammam-bad.

  Jeres værelse er 16-20 m² stort og har udgang til gårdhaven. På værelset finder I en dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, WiFi samt badeværelse med bruser og toiletartikler.

  Læs mere
 3. Dag 3 & 4: Rabat - Chefchaouen

  Dagen står i hovedstaden Rabats tegn! I dag skal I udforske det historiske centrum sammen med jeres engelsktalende guide. I skal besøge det kongelige palads og mausoleum for Mohammed V — et af ​​de vigtigste monumenter i Rabat og det sidste hvilested for Mohammed V, som var grundlæggeren af ​​det uafhængige og moderne Marokko. I skal også besøge fæstningsværket Oudayas Kasbah og den romerske by Chellah. Efter Rabat er det tid til at rejse til den næste marokkanske perle: den blå by Chefchaouen.

  Find kameraet frem for Chefchaouen er nemlig virkelig fotogen! Den lille landsby ligger i bjergene og er kendetegnet ved én ting: den blå farve! I den gamle bydel er alle huse og bygninger malet i smukke blå nuancer, hvilket giver en fortryllende og magisk stemning. De blå facader siges at være blevet malet af den jødiske befolkning for at symbolisere himlen. Men det siges også, at den blå farve afviser myg... I kan tilbringe dag 4 med at vandre rundt i de smalle gader og udforske de mange butikker med traditionelt håndværk, de lokale skræddere, slagtere og familiedrevne bagerier.

  Bemærk venligst, at entrégebyret til Kasbah Oudaya og Chellah ikke er inkluderet.

  Riad à la Belle Etoile -> Hôtel Casa Miguel en Chefchaouen 246.3 km

  hotel

  Hotel Casa Migueleller tilsvarende

  Hotel Chefchaouen, Marokko

  Hotel Casa Miguel ligger i medinaen i Chefchaouen og består af to afdelinger: hovedhuset og annekset. Hotellet ligger 600 m fra Outa-Hammam-pladsen og kun 350 m fra vandfaldet Ras El Ma. De farverige hvælvinger omringer gårdhaven, hvor I fra de traditionelle kurvemøbler kan nyde lokale specialiteter tilberedt i hotellets restaurant.

  Værelserne er belagt med smukke klinker og mosaikker og er udstyret med en dobbeltseng, TV samt luftventilator. Badeværelset har bruser.

  Læs mere
 4. Dag 5 & 6: Chefchaouen - Volubilis - Meknès - Fez

  Efter morgenmaden rejser I mod den romerske ruinby Volubilis, der er listet på UNESCOs Verdensarvsliste og ligger mellem byerne Fez og Rabat. Under den afrikanske sol skal I opleve Volubilis majestætiske mosaikker, mægtige akvædukter og gamle templer.

  Efter frokost er det tid til at besøge den kongelige by Meknès, som er omgivet af 40 kilometer bymur. Den ubetinget smukkeste del af muren finder I ved byporten Bab Mansour. Den sidste del af turen går til Fez — måske den mest imponerende by i Marokko. Her er det næsten som at træde ind i 1001 nats eventyr, og som at tiden har stået stille i flere hundrede år. Resten af aftenen kan I slappe af, for dagen efter er I på bytur hele dagen.

  Dag 6 er dedikeret til Fez, den ældste af alle kongebyerne. Jeres engelsktalende guide vil lede jer gennem byen, og fortælle jer om alle dens hemmeligheder. Omgivet af massive bymure, skjuler medinaen i Fez en af Marokkos bedst bevarede labyrinter af smalle gader. Her ligger bygninger fra det 13. århundrede side om side med travle markeder, der sælger frisk frugt, grøntsager, krydderrier, fisk og kød. Jeres sanser kommer virkelig på overarbejde her! Området er bilfrit, men forbered jer på at tage et skridt til siden for at gøre plads til æsler med trækvogne...

  Hôtel Casa Miguel en Chefchaouen -> Riad Lalla Zoubida 198.4 km

  Room

  Riad Lalla Zoubidaeller tilsvarende

  Hotel Fez, Marokko

  Riad Lalla Zoubida ligger i hjertet af Médina de Fès og er indrettet i traditionel arabisk-andalusisk stil. I gårdhaven kan I slænge jer i de farvede sofaer eller nyde lokale marrokanske retter fra restauranten. Fra hotellets terrasse kan man nyde panoramaudsigten ud over byen og det omkringliggende landskab.

  Hvert værelse er unikt indrettet inspireret af de majestætiske, marrokanske paladser. Samtlige værelser har aircondition, TV og badeværelse med bruser. Nogle af værelserne har egen balkon.

  • +1
  Læs mere
 5. Dag 7: Fez - Midelt - Errachidia - Merzouga (Sahara)

  På dag 7 forlader I Fez, men en ny dag fuld af oplevelser venter. På vejen til Sahara stopper I i provinsen Errachidia samt i byen Midelt, hvor I får en betagende udsigt over de storslåede Atlasbjerge. Efter en tur gennem Marokkos alsidige landskaber ankommer I til Merzouga eller måske bedre kendt som... Sahara! Mætte efter den inkluderede middag kan I læne jer tilbage, sænke fødderne i det gyldne sand og falde i svime over den smukke, stjernespækkede, sorte himmel. Hvor mange stjerneskud kan I mon tælle? Denne nat bliver ekstra speciel, da I skal sove i telt under den marrokanske stjernehimmel.

  Riad Lalla Zoubida -> Nasser Palace 464.7 km

  Nasser Palace

  Nassar Palaceeller tilsvarende

  Hotel Hassilabied, Marokko

  Nasser Palace ligger i landsbyen Merzougas lige ved Sahara. Hotellet består af en hovedbyning og en ørkenlejr med telte. I hovedbygningen findes der er spisestue, gårdhave samt swimmingpool. Til Nasser Palace hører også et spa og hammam-bad. Fra den store, udendørs Berber-inspirerede terrasse, kan I slappe af og nyde naturen blandt bløde puder og ægte tæpper. Hvis I er heldige, tænder personalet et bål ved aftentid. Bemærk venligst, at der er begrænset mobilsignal på Nasser Palace.

  Som en ægte nomade skal I afprøve den enkle og primitive livstil ved at overnatte i et telt. Teltet har en dobbeltseng og bløde gulvtæpper. Bad og toilet deles med andre.

  Læs mere
 6. Dag 8: Merzouga - Tinghir - Boumalne - Ouarzazate

  Godmorgen dag 8! Det er måske ikke altid lige sagen at stå tidligt op, men i dag er det det hele værd. Der er muligvis ikke noget smukkere end at se solen stå op over Saharas orange sand — uden bygninger eller folk i sigte. Solen strækker sig ud i alle retninger og emmer i, hvad der virker som en uendelighed. Helt enkelt en magisk oplevelse! Efter morgenmaden skal I på ryggen af en kamel ride tilbage til Merzouga. Med bus fortsætter turen til Ouarzazate via Alnif, Tazzarine, Nkob og Drâa Valley. Denne dal er sand oase med en blanding af palmer, grønne marker og turkisgrønne floder og typiske lerhuse. I kommer til sidst til landsbyen Ouarzazate, hvor I efter en lang rejsedag kan hvile på hotellet og ved swimmingpoolen.

  Nasser Palace -> Kasbah Dar Daif 358.5 km

  Kasbah Dar Daif - Terrace

  Kasbah Dar Daifeller tilsvarende

  Hotel Ouarzazate Province, Marokko

  Kasbah Dar Daif ligger cirka 5 km fra centrum af Ouarzazate. Hop i et par traditionelle marokkanske tøfler og gå rundt på de gamle og farverige tæpper i de mange hyggelige kroge, blandt malerier indsamlet fra ejernes egne rejser. Dette atmosfæriske hotel har fokus på bæredygtighed og forpligtelsen over for naturen. Den møblerede terrasse er en afslappende, grøn oase med udsigt over de smukke Atlasbjerge. I swimmingpoolen kan I tage en afkølende dukkert og afslutte med en marokkansk mynte-te eller middag.

  De farverige værelser har en dobbeltseng samt eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler. Derudover har værelset aircondition, værdiskab og telefon.

  Læs mere
 7. Dag 9 & 10: Ouarzazate - Taroudant

  I dag skal I udforske området Ouarzazate. I landsbyen Tifoultoute skal I besøge fortet Kasbah Tifoultoute samt Ouarzazates skole for kunsthåndværk og brugskunst. Blandt sølvsmykker, keramik og håndvævede tæpper har I her en oplagt mulighed for at købe den helt rigtige souvenir med hjem. Film- og seriefans skal spidse ører, for det næste stop på turen er Ait-Ben-Haddou. Denne maleriske landsby har lagt kulisse til både Game of Thrones, Gladiator, Mumien og Lawrence af Arabien fra 1962. Senere på eftermiddagen kører I til den frugtbare Souss-dal og byen Taroudant.

  Dag 10 kan bruges på egen hånd i Taroudant. Byen er omgivet af honning-farvede bymure og har en bemærkelsesværdig lighed med Marrakesh og har derfor fået kælenavnet 'Lille Marrakesh'. Men udseendet er nok det eneste de to byer har til fælles... Taroudant er langt mere afslappet, til trods for, at der er masser af farverige og livlige souk'er og pladser. I Taroudant er det oplagt at få et fascinerende indblik i det lokale Berber-liv, der her ikke på samme måde som andre steder i Marokko, har været påvirket af turismen. Nyd samtidigt synet af de mange oliven- og appelsintræer, eukalyptus og palmer, for på dag 11 går turen videre mod Agadir!

  Kasbah Dar Daif -> La Tour de Toile 320.0 km

  La Tour de Toile - Garden

  La Tour de Toileeller tilsvarende

  Hotel Oulad Brahim, Marokko

  La Tour de Toile er beliggende i Taroudant i regionen Souss-Massa-Daraâ. Blandt palmetræerne finder I en stor udendørs swimmingpool og tilhørende liggestole og havemøbler. Hotellet er traditionelt indrettet med sandfarvede vægge og referencer til ørkenen. Det lille restaurantkøkken serverer hjemmelavede, lokale specialiteter.

  Alle værelser har en dobbeltseng, aircondition og et badeværelse med bruser og toiletartikler. Nogle værelser har et udendørs siddeområde eller terrasse.

  Læs mere
 8. Dag 11: Taroudant - Agadir

  I forlader Taroudant tidligt om morgenen på dag 11, for derfor at kunne få en dag med solbadning på stranden i Agadir. Rejsen tager ca. 1,5 time, så allerede ved frokosttid kan I tage en dukkert i havet i 'Marokkos Miami'! Er I ikke fans af solbadning, kan I udforske Agadirs hyggelige markeder og smukke seværdigheder. Byen, der i 1960 blev ødelagt af det værste jordskælv i Marokkos historie, byder på en anderledes side af Marokko med sin skinnende havnepromenade og mere moderne arkitektur. I Agadirs Souk El Had foretager mange af byens beboere deres indkøb, og har I ikke allerede fået købt en flaske marrokansk arganolie, så er det på tide!

  La Tour de Toile -> Hôtel sindibad 60.8 km

  Hotel Sindibad- Bedroom

  Hotel Sindibadeller tilsvarende

  Hotel Agadir, Marokko

  Hotel Sindibad ligger i et livligt område i Agadir i gåafstand fra Mohamed-moskeen, Nouvelle-moskeen og St. Annakerk. Jardin de Olhao og synagogen ligger cirka 1 km fra hotellet. Hotellet består af 50 værelser og en hyggelig terrasse, tennisbane og tagterrasse med swimmingpool.

  Samtlige værelser har egen altan, satellit-TV, skrivebord, garderobe og aircondition. Badeværelset har bruser, badekar og bidet.

  Læs mere
 9. Dag 12: Essaouira

  Livet ved kysten fortsætter for anden dag i træk, hvor I skal besøge den gamle portugisiske fiskerby Essaouira. Find kameraet frem for denne landsby har de fineste, farverige huse og fæstninger fra det 18. århundrede. Havnen er fuld af blå fiskerbåde, der beder om mere end et par minutters opmærksomhed. Essaouira er gennemsyret af historie, og beliggende ved indgangen til byen, finder I Dar Souiri, der huser udstillinger, kulturelle aktiviteter og forestillinger. Essaouira har, ligesom mange andre marokkanske byer, også en gammel medina, men i modsætning til mange af de andre, er denne ganske rolig. I det hele taget hersker der her fred og ro, og det er med at nyde det, for dagen efter er det tilbage til travle Marrakech.

  Vil I have selskab under dagen af en lokal guide, kan I tilkøbe en guidet bytur i Essaouira (tilvælges i bookingprocessen).

  Hôtel sindibad -> Riad Lalla Zina 176.7 km

  Riad Lalla Zina - Patio

  Riad Lalla Zinaeller tilsvarende

  Hotel Essaouira, Marokko

  I hjertet af den gamle medina ligger den charmerende Riad Lalla Zina. Fra tagterrassen har I en smuk udsigt over byen og stranden. Riad Lalla Zina har mange bedårende marokkanske detaljer for eksempel de klassiske nøglehuls-lignende åbninger. I den hyggelige gårdhave kan i nyde synet af de fineste turkise sten og mosaikker.

  De lyse værelser er udstyret med dobbeltseng, aircondition, WiFi og et badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer samt toiletartikler.

  Læs mere
 10. Dag 13 - 15: Marrakech

  Rejsen ender, hvor det hele begyndte — nemlig i Marrakech, hvor I skal tilbringe de to sidste nætter. Marrakesh er alt, hvad man kan begære ef en moderne oriental — en blanding af marokkansk og international kultur med stor mangfoldighed smuk arkitektur, hvor folk altid er på farten. Her er der altid gang i caféerne og handlen. Altid nogen som får en hennatatovering, musik der spiller fra et vindue eller lokale, der fortæller røverhistorier. Vi lovede jer en bytur, og den skal I på i dag! Denne historiske guidede byvandring byder på et besøg til nogle af Marrakechs største seværdigheder blandt andet Majorelle-haven, Koutoubia-minareten, Saadier-gravene og Bahia-paladset. Sørg for at få taget ordentligt afsked mere jeres marrokanske eventyr, for dagen efter flyver I tilbage til Danmark.

  Bemærk venligst, at entrégebyret til Majorelle-haven, Saadier-gravene og Bahia-paladset ikke er inkluderet.

  Tilbage i Marrakech har I mulighed for at tilkøbe en 1-times kamelridning eller en halvdagstur med en ørken-buggy. Begge ture foregår rundt i de omkringliggende palmelunde (tilvælges i bookingprocessen). Der er også mulighed for at tilkøbe en tur i luftballon over byens tage og de imponerende Atlasbjerge (tilvælges i bookingprocessen). Det er er muligt at kombinere turen i luftballon med en efterfølgende kamelridning.

  Riad Sadaka -> Marrakesh Menara Airport 6.1 km

  Riad Sadaka - Bedroom

  Riad Sadakaeller tilsvarende

  Hotel Marrakech, Marokko

  På Riad Sadaka er der kun 6 værelser, og man mærker straks, at man er trådt ind i en oase af ro. Riad Sadaka er indrettet i traditionel marokkansk stil med et væld af farver, orientale artefakter og appelsintræer. I det åbne fællesområde, som er så klassisk for de marrokanske riads, finder I et lille soppebassin og behagelige terrassemøbler. På tagterrassen kan I nyde solen i en af liggestolene eller tage en lur under en af de store solparasoller. Hotellet har en central beliggenhed med 800 m til den historiske Ben Youssef Madrasa og 1,2 km til markedspladsen Djema al-Fna.

  Alle værelser er navngivet med traditionelle arabiske pigenavne og indrettet med masser af farver i marokkansk stil. Værelserne har en dobbeltseng, aircondition, værdiboks, garderobe, WiFi og badeværelse med badekar eller bruser samt toiletartikler.

  Læs mere
Ekstra udflugter som tilvalg

Vil I gøre jeres rejse ekstra mindeværdig, kan I tilvælge følgende udflugter i bookingprocessen:

 • Guidet tur i Essaouira: Essaouira er et kendt sted på Atlanterhavskysten og er berømt for sine hvide huse med blå skodder, det gamle fort og havnen. Sammen med en guide skal I gennem den gamle by, der byder på middelalderlige arkitektur, maurisk kunst, fine farver og autentisk atmosfære. I starter turen ved det store Moulay El Hassan-torv, går forbi den store moské og gennem Siaghine Alley. Lær mere om byens rige historie, mens I slendrer i medinaen og forbi det gamle fort.
 • 1-times kamelridning: Oplev en unik ridetur på kamel gennem Marrakechs palmelunde. I rider igennem traditionelle landsbyer og vil kunne se de lokales hverdagsliv fra kamelryggen. Udflugten inkluderer transport til og fra hotellet.
 • Oplev Marokko fra luftballon: Vil I opleve Marokko på en virkelig speciel måde? Så tag med på denne udflugt, hvor I fra en luftballon skal se de smukke landskaber oppefra. I ca. 40-50 minutter (afhængigt af vind- og vejrforhold) flyver I ind over de imponerende Atlasbjerge og fredfyldte landskaber. Når I har fødderne på landjorden igen, kan I nyde en autentisk berber-morgenmad bestående af brød, frugt, pandekager og mynte-te. Denne udflugt inkluderer endvidere transport til og fra hotellet. Bemærk venligst, at turen ikke anbefales til personer med sundhedsmæssige problemer, og at minimumsalderen er 3 år.
 • Kør-selv-buggy i ørkenen: Er I til fart og spænding, så skal I tage en hjelm på hovedet og krydse det marokkanske landskab i en ørken-buggy! Under vejledning af en professionel guide kører I sammen til en traditionel Berber-landsby. Der bliver endvidere rig mulighed for at observere de tørre ørkenområder, rå landskaber og de grønne palmelunde, der omringer Marrakech. Denne udflugt er en halvdagstur og kan bestilles om morgenen og eftermiddagen. Udstyr samt transport til og fra hotellet er inkluderet.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkepenge til chauffør og guide
 • Entré til Hassan II-moskéen i Casablanca
 • Entré til den romerske by Chellah i Rabat
 • Entré til fæstningsværket Oudayas Kasbah i Tifoultoute
 • Entré til Majorelle-haven i Marrakech
 • Entré til Bahia-paladset i Marrakech
 • Entré til Saadier-gravene i Marrakech
 • Andre eventuelle entrébilletter
 • Turistskat ca. 19 DKK per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: overnatter gratis
Børn mellem 4-12 år: får 50% rabat per ophold
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Børn på rejsen

Bemærk venligst, at på grund af de lange afstande anbefales denne rejse ikke til små børn

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen(afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I lufthavnen i Marrakech vil jeres chauffør vente på jer med et TravelBird-skilt. Transporten mellem lufthavnen og hotellet kan være en gruppetransport med andre TravelBird-rejsende

I forbindelse med transport mellem hoteller og udflugter vil chaufføren vente på jer i hotellets lobby

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse