Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Få den første kulør i 2018 i Spanien

 • Solferie
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Pineda de Mar
Pris fra kr. 3.789,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bliv de første med solbrun kulør i 2018! 4* hotel H·TOP Pineda Palace i Spanien med 5 el. 7 overnatninger med halvpension el. all-inclusive & fly

Får I ligesom os andre også altid bestilt årets ferie i sidste øjeblik? Så bliv de første til at bestille solferien for 2018! Kom med til Pineda de Mar i Spanien, nord for Barcelona, på det 4-stjernede hotel H·Top Pineda Palace i 5 eller 7 overnatninger. Her kan I nyde årets tidlige solstråler ved hotellets pool eller på den nærliggende strand. I kan vælge, om I helst vil have halvpension eller all-inclusive på hotellet, og om I vil med fly fra København, Aalborg eller Billund. Vi har sørget for jeres transport fra lufthavnen til hotellet. Vi er klar! Er I også?

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller 3-personersværelse på Hotel H·TOP Pineda Palace****
 • Halvpension eller all-inclusive
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Barcelona
 • Håndbagage
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
Pineda de Mar

Hyggelige Pineda de Mar ligger på Costa Brava, perfekt placeret lige mellem det funklende, blå Middelhav og den grønne naturpark Parque de El Montnegre i el Corredor. Pineda de Mar har områdets længste strand, og kombineret med et mildt klima, gør dette byen til en populær feriedestination. Har I lyst til at opleve spansk storbystemning, er I desuden ikke langt fra hverken pulserende Barcelona eller spændende Girona. På og omkring det lokale torv i Pineda de Mar finder I flere hyggelige cafeer og restauranter, hvor I kan nyde et koldt glas tinto de verano og smage på de spanske specialiteter, og på en tur gennem de små gader finder I fine små butikker, forskellige indkøbsmuligheder og grønne områder. Nærområdet byder desuden også på mange kulturelle monumenter og bygninger, hvor I kan få indblik i områdets lange historie.

Hotel H·TOP Pineda Palace

 • Hotel
 • Pineda de Mar, Spanien
Hotel H·TOP Pineda Palace

Det 4-stjernede hotel H·TOP Pineda Palace er elegant med en klassisk indretning i blå, røde og træbrune farver. Hotellet er beliggende ved Middelhavet i kystbyen Pineda de Mar. Fra hotellet har I kun ca. 300 m ned til stranden, og vil I hellere en tur i swimmingpoolen, har hotellet også sådan en. Yderligere har hotellet også en terrasse med havudsigt, hvor I kan slænge jer i liggestolene. Indenfor tilbyder hotel H·TOP Pineda Palace sauna, boblebad og fitnesscenter. I MiniClubben sørges der for spændende aktiviteter til børn, og om aftenen er der sørget for aktiviteter til de større. Det er i hotellets restaurant, I vil serveret serveret jeres måltider, og både i baren og i restauranten kan I hente kolde drikkevarer.

 • +6
Læs mere
H Top Pineda Palace - Room

Dobbeltværelse med halvpension

Med dette dobbeltværelse får I halvpension. Det komfortable dobbeltværelse er indrettet i en elegant og klassisk stil. Værelset har en møbleret altan og er yderligere udstyret med TV, aircondition, telefon, skrivebord, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.

H Top Pineda Palace - Room

Dobbeltværelse med all-inclusive

Med dette dobbeltværelse får I all-inclusive. Jeres komfortable dobbeltværelse designet i en elegant og klassisk stil og har en møbleret altan. Værelset er udstyret med TV, aircondition, telefon, skrivebord, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

H Top Pineda Palace - Room

3-personersværelse med halvpension

Med dette 3-personersværelse får I halvpension. Værelset har en møbleret altan og er udstyret med TV, telefon, skrivebord, aircondition, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Det komfortable 3-personersværelse er indrettet i en elegant og klassisk stil.

H Top Pineda Palace - Room

3-personersværelse med all-inclusive

Med dette 3-personersværelse får I all-inclusive. 3-personersværelset er udstyret med TV, telefon, skrivebord, aircondition, minibar (mod gebyr) og eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Det komfortable 3-personersværelse er indrettet i en elegant og klassisk stil og har en møbleret altan.

Oplevelser uden for Pineda de Mar

 • 18 km fra hotellet finder I Parc Aquatic Water World - Lloret de Mars skøre vandland. Her kan I nyde en hel dag i de gigantiske vandrutsjebaner, ved afslapningspoolen med vandfald og ved de specielle børnebassiner.
 • Pineda de Mar er en god base for at udforske området i løbet af ferien. Vi forslår at lave udflugter til storbyen Barcelona (57 km), den hyggelige by Calella (4 km), det festlige Lloret de Mar (17 km) eller Girona, som er byen der er rig på historie (49 km). Der er mange valgmuligheder, og valget er jeres!
 • Vil I gerne en tur ud i naturen, skal I et stykke væk fra hotellet. 37 km fra hotellet ligger Montseny Naturpark, udpeget af UNESCO som et biosfærereservat. Den såkaldte Parc Natural del Montseny ligger nordøst for Barcelona og ​​er 30.000 km² stort med smukke træer, bjergtoppe, søer og vandfald. Så tag en tur ud til denne park, og hvem ved, måske I møder et vildsvin, en hjort eller en ræv! Parc Natural del Montseny er absolut et besøg værd for jer, der elsker naturen!
All-inclusive omfatter

Ubegrænsede mængder lokalproduceret vin, øl, læskedrikke og vand til måltiderne i Buffet Restauranten
I Baren er der et udvalg af lokalproducerede alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke fra kl. 10.00 til kl. 24.00. Yderligere er der et begrænset udvalg af internationale spiritusmærker med whisky, vodka, gin, rom samt brandy og irish cream.
Der serveres varme og kolde snacks fra kl. 10.00 til kl. 24.00 undtagen under måltiderne. Efter aftensmaden vil der kun være kolde snacks i baren.
Is ad libitum til børn fra kl. 10.00 til kl. 18.00.
TOP Entertainment-program med aktiviteter for voksne indenfor emner som sport, show og dans.
TOP MiniClub for de små med et væld af aktiviteter, minifester og eftermiddagssnacks. Hotellets maskot TOPI vil besøge MiniClubben hver uge for at dele en herlig oplevelse med børnene.
Yderligere fordele hvis I vælger et all-inclusive-værelse:
Halv pris på rundvisninger på middelalderslottet Comte de Valltordera (inkluderer middag, ridderturnering, flamenco-show og levende musik)
TOP bus, der giver jer muligheden for at rejse gratis mellem destinationerne Lloret de Mar og Calella.
Fri brug af vaskemaskiner og tørretumblere.
TOP Biclying, der giver jer fri brug af cykler under opholdet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 8 DKK per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 12:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 00:00 - 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
3-personersværelse: Min. og maks. 3 personer

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er WiFi på hotellet (mod gebyr). 1 dag koster 5 €, 3 dage koster 10 € og 7 dage koster 20€

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Vælg imellem halvpension, der består af morgenmad og aftensmad eller all-inclusive.
I jeres all-inclusive er der morgenmad, frokost, aftensmad, snacks mellem måltiderne, samt is og drikkevarer ad libitum.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter. Der kan forekomme op til 1 times ventetid på transporten, samt turen hen til hotellet kan tage op til 2 timer.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra Hotellet har ca. 450 m ind til centrum af Pineda de Mar (gå op ad gaden Carrer Moragas i Barret) og ca. 300 m til stranden. Vil I gerne en dag ind til Barcelona by på sightseeing og shopping, kan I tage tog R1 ca. 300 m fra hotellet fra stoppestedet Pineda de Mar ind til Barcelona - Arc de Triomf (18 stop). Turen tager i alt 1 time og 5 min. og toget afgår ca. hver halve time.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice