• Med indkvartering

Idylliske feriedage i nordtyske Schwerin

 • Miniferie
 • 2, 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Schwerin
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 449,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 45 gange

Tag med til afslapning og hygge i Nordtyskland: Tilbring 3, 4, 5, 6 eller 8 dage på det 4-stjernede Amedia Plaza Schwerin med morgenmad

Mærk den royale stemning i slotsbyen Schwerin, og tilbring et par dage med kunst, kultur og natur i denne vidunderlige by, der er den ældste i Nordtyskland. Det smukke søområde, som omringer byen, hedder Mecklenburgische Seenplatte og ligger i den nordtyske delstat Mecklenburg-Vorpommern. I bor på det 4-stjernede hotel Amedia Plaza Schwerin, som byder jer varmt velkommen med en hjemlig atmosfære og daglig morgenmad. Udforsk det idylliske område, som byder på fantastiske naturomgivelser og aktiviteter for historieinteresserede. Denne nordtyske ferieperle er en oplevelse, I ikke må gå glip af!

Inklusive
 • Amedia Plaza Schwerin: 2, 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med morgenmad
Mecklenburgische Seenplatte og Schwerin

Mecklenburgische Seenplatte er med sine mere end 1000 søer og utallige kanaler Tysklands største sammenhængende kanalområde. Her kan I besøge maleriske landsbyer omringet af kanaler, idylliske naturparker og storslåede slotsbygninger. På alle årstider er den smukke udsigt over det klare vand en unik oplevelse. I bor i den nærliggende by Schwerin, der også er kaldet Nordens Firenze grundet sine mange søer og kanaler. Byen er kendt for det storslåede Schwerin Slot, som ligger på en lille ø midt i en af byens søer og den smukke gamle bydel. Her kan I slentre i de brostensbelagte gader og se den smukke arkitektur.

Amedia Plaza Schwerin

 • Hotel
 • Schwerin, Tyskland
bar

Det hjertevarme hotel Amedia Plaza Schwerin ligger i nordtyske Schwerin ved bredden af søen Ostorfer. I nærheden finder I også attraktioner som Schwerin Slot og Mecklenburg State Theatre samt byens historiske centrum. I hotellets restaurant kan I få serveret østrigske specialiteter, mens I nyder udsigten til den fredelige sø Ostorfer. Desuden tilbyder hotellet gratis WiFi og en bar, hvor I kan slappe af med snacks og forfriskninger.

 • +2
Læs mere
room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset har udsigt til enten byen eller søen og er 33 m² stort. Værelset er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og indeholder te- og kaffefaciliteter, minibar (mod betaling) og værdiskab (mod betaling), samt eget badeværelse med hårtørrer.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: Ca. 5% af opholdets pris (betales på hotellet)
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Amedia Plaza Schwerin. Du indgår derfor direkte aftale med Amedia Plaza Schwerin. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:30

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: får 100% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Det er muligt at booke et enkeltværelse

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 2 kæledyr for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 8,50 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet Amedia Plaza Schwerin ligger i delstaten Mecklenburg-Vorpommern i den lille by Schwerin. Hotellet ligger ca. 110 km fra Hamborg, og kører I fra den dansk-tyske grænse, er der ca. 240 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice