Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Romantik & wellness i Prag på 4* hotel

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Prag
Pris fra kr. 1.169,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag 2-5 romantiske overnatninger på Panorama Hotel Prague inkl. adgang til wellness, morgenmad samt fly tur-retur

Tag på en uforglemmelig storbyferie til Tjekkiets smukke hovedstad, Prag. I Prags charmerende gamle bydel vil I finde torve og små, hyggelige cafeer, hvor I kan nyde synet af den historiske by. Oplev også Karlsbroen og St. Vitus Cathedral, og afslut dagen i wellness-området på jeres 4-stjernede Panorama Hotel Prague, der sørger for jeres morgenmad under opholdet. Glæd jer til en romantisk getaway i Tjekkiets fineste perle!

Inklusive
 • Panorama Hotel Prague: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra Aarhus, København, Hamborg til Prag tur-retur
 • Håndbagage
Charmerende Prag

Se frem til en romantisk og mindeværdig ferie til en af Europas smukkeste byer. Prag har gjort sig bemærket med sine storslåede broer, smukke, gamle bygninger og sine gyldne kirkespirer. Byen danner rammerne omkring barokke mesterværker samt moderne arkitektur, lokkende shoppingområder og hyggelige restauranter. Tag en betagende gåture på bredden langs floden Vltava, som snor sig gennem Prag og deler byen op i to. Den gyldne by Prag udstråler kultur, historie, kulinariske skatte og utallige indkøbsmuligheder. Dette er byen, hvor spændende historier møder farverig modernitet.

Panorama Hotel Prague

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
Wellness Top Deck

Panorama Hotel Prague lever klart op til sit navn. Fra hotellets wellness-område har I en betagende udsigt over den smukke storby Prag. Wellness-området, som I har fri adgang til, råder over swimmingpool, boblebad, sauna og fitnessrum, og mod gebyr kan der bestilles massager og skønhedsbehandlinger. Panorama Hotel Prague ligger i Prags 4. distrikt, kun 450 m fra metrostationen Pankrác, hvorfra I kommer ind til byens centrum på kun 10 minutter.

 • +7
Læs mere
Superior room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelserne er komfortable og funktionelle, og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Disse superior dobbeltværelser er alle forsynet med aircondition, TV, minibar (mod gebyr), værdiboks og eget badeværelse med hårtørrer. Fra værelserne har I desuden en fin udsigt over byen.

Oplevelser i Prag

Med en tur til Prag er der udsigt til hyggelige caféer, fascinerende museer og trendy shopping. Prag er en by fyldt med historie og oplevelser!

 • Tag på en spændende tur til Prags katakomber. Bag en dør i det gamle rådhus finder I trapperne, der tager jer 7 m ned under jorden, om som fører jer til eventyrlige tunnelsystemer, der blev bygget i det 13. århundrede.
 • Smag Prag! Det tjekkiske køkken tilbyder et bredt udvalg af lækre retter og lokal øl. Prøv den traditionelle schnitzel, gulash, dumplings eller tartar sauce.
 • Gå på shopping, og beundr det lokale kunsthåndværk. Byen har et bredt udvalg af shoppingmuligheder og alt indenfor smukt håndværk. I Prag finder I smykker i guld, smukke glasskulpturer, håndlavet gammeldags trælegetøj og meget mere!
 • Andre spændende områder, som vi anbefaler jer at opleve, er det kreative kvarter Zizkov, det jødiske kvarter Josefov med den smukke jugendstil-arkitektur og den berømte pastelfarvede, gamle bydel ved Den Gyldne Gade.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I tage bus nr. 119 fra Terminal 1 til stoppestedet Nádraží Veleslavín (8 stop), derefter metro A fra Nádraží Veleslavín til Můstek - A (6 stop) og gå til metrostoppet Muzeum - C og tag herfra metro C til Pankrác (4 stop). Turen tager i alt 58 min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Wellness-området

Afslut eventuelt jeres dag med et afslappende og fornyende hvil i hotellets wellness-område med panoramaudsigt. I Prag kan I koble helt af fra hverdagens strabadser, samtidig med at I oplever byen alle taler om!

Wellness-området er åbent fra kl. 06.30 til 22.00 på hverdage og fra kl. 07.00 til 22.00 i weekender. Wellness-området har indendørs swimmingpool, sauna og boblebad. Det er muligt at tilkøbe yderligere spa-behandlinger

Sted

Panorama Hotel Prague har en ideel beliggenhed kun få meter fra Pankrác-metrostationen, hvorfra I kan nå hele byen. Vil I gerne ind til den gamle bydel i Prags 1. distrikt, kan I komme derind på ca. 15 min. med metroen. Fra hotellet til lufthavnen er der knap 30 km, denne tur kan I tage med tog og metro.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice