Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrligt øhop i Seychellerne

 • Rundrejse
 • 9, 10, 13 eller 14 overnatninger
 • Seychellerne
Pris fra kr. 15.489,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Øhop mellem Praslin, La Digue og Mahé: 8 eller 12 overnatninger i Seychellerne inkl. morgenmad, transport og fly fra København eller Hamborg

Drømmer I om at holde ferie på verdensberømte strande med krystalklart vand nær tropiske regnskove? Så er paradiset Seychellerne lige noget for jer! Tag 8 eller 12 overnatninger på øgruppen, som består af 115 eventyrlige og fredfyldte øer. Klimaet er fantastisk, for i Seychellerne er det sommer hele året rundt, og temperaturen kommer aldrig under 25 grader. Kom og smag det kreolske køkken, der er et resultat mange års historie med erobringer og koloniseringer og derfor er mærket af det afrikanske, engelske, franske og indiske køkken. Så kom med til Seychellerne - et ferieparadis ud over det sædvanlige!

Inklusive
 • Øhop med 8 eller 12 overnatninger i dobbeltværelse på 3 forskellige hoteller - vælg mellem standard- eller superior-pakke:
 • Standard-pakke:
 • 3 eller 5 overnatninger på Les Lauriers Eco Hotel på Praslin
 • 2 overnatninger på Chateau St. Cloud*** på La Digue
 • 3 eller 5 overnatninger på Sun Resort på Mahé
 • Superior-pakke:
 • 3 eller 5 overnatninger på Acajou Beach Resort**** på Praslin
 • 2 overnatninger på Chateau St. Cloud*** på La Digue (opgraderet værelsestype)
 • 3 eller 5 overnatninger på Carana Beach Hotel**** på Mahé
 • Morgenmad
 • Transport mellem hotellerne
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Seychellerne
 • Håndbagage
 • Turistskat
Tilvalg
 • Heldags oplevelses-tur på Mahe
 • En halv dag i Vallee De Mai naturreservat
 • Heldags selvstændig cykeltur på La Digue
 • Heldags koralrevs-safari eller en hel dag i paradisets toppe
Rejseplan

Dag 1 - 5: Praslin

Der findes ikke et bedre sted at starte drømmeferien end på Praslin i Seychellerne. De smukke hvide sandstrande skaber en magisk overgang til det turkisblå vand. Flere af Praslins strande har været på listen over verdens fineste strande - gentagne gange! Øen selv har tropiske skove og forskel... Læs mere

Laurier Eco Hotel

Dag 6 & 7: La Digue

Næste stop er paradis-ø nummer to. På La Digue kan I udforske de magiske strande, maden og det rige dyreliv. Smag det kreolske køkken, der er karakteriseret ved den unikke evne til at lave mange spændende retter med fisk som hovedingrediens. Så kom og få en ny livret med friskfanget fisk!

... Læs mere
Château St Cloud

Dag 8 - 13: Mahé

Det sidste stop på den uforglemmelige rejse er Mahé, den største ø i Seychellerne. I hovedstaden Victoria bor ca. 70.000 indbyggere, hvilket er langt over størstedelen af den seychellisk befolkning - men frygt ej! Mahé kan prale af at have 60 strande, så I har rig mulighed for at finde en plad... Læs mere

Sun Resort
Opgrader til superior
 • I Praslin: Opgrader til Acajou Beach Resort****, hvor I kan nyde stranden lige uden for jeres dør! Dette resort har udendørs swimmingpool med udsigt over havet, en dejlig have, restaurant og en bar. Med et værelse på Acajou Beach Resort får I en flaske vin og får hotellets forskellige massager til halv pris. Værelserne er elegante og med aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks, TV, telefon samt eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.
 • La Digue: Hotel Chateau St. Cloud*** er både hotellet i standard-pakken og i superior-pakken. Men vælger I superior-pakken bor I i et bedre værelse end hvis I vælger standard-pakken. Jeres værelse og badeværelse er større og har aircondition, mini-køleskab og altan.
 • Mahé: Opgrader til det elegante og tropiske Carana Beach Hotel**** med en afslappende atmosfære. Hotellet er beliggende på en af ​​øens smukkeste strande. Med stranden på den ene side og øens spændende natur på den anden side, får I de smukkeste omgivelser på dette hotel. Hotellet har udendørs swimmingpool, restaurant og en hyggelig lobby. Værelserne har aircondition, TV, Nespresso-maskine og værdiboks. Vælger I at bo på Carana Beach Hotel får I 10 % rabat på hotellets spa-behandlinger.
Udflugter

Udflugterne er administreret af Mansons Travel, som sørger for jeres transport tur-retur mellem jeres hotel og udflugtens startsted.

Koralrevs-safari: Tag på koralrevs-safari under jeres ophold på Mahé, og oplev gigantiske skildpadder og det eksotiske dyre- og planteliv under vandoverfladen. På denne heldags udflugt kan I snorkle ned til et sunket skib, fodre fisk og opleve de farverige koraller. Afslut dagen med en BBQ med levende musik, før båden sejler jer tilbage. Koralrevs-safari er tilgængelig på tirsdage, torsdage, fredage og søndage under jeres ophold på Mahé.

Paradisets toppe: Det hele starter med en fantastisk tur gennem palmerne og naturen på øens nordkyst, hvor jeres guide tager jer med på vandring gennem Morne Seychelles National Park. Vandreturen tager ca. 1 1/2 time, og I vil opleve de høje klipper langs kysten, gigantiske stenblokke og den frodige natur. Vandreturen slutter ved Anse Majore bugten, hvor skibet Anahita venter. Hvis I ikke vil med på vandreturen, kan I tage et skib fra byen Victoria og sejle langs kysten til Anse Majore bugten. Skibet sejler jer til Baie Ternay National Marine Park, hvor I kan svømme, snorkle, solbade eller fodre fisk. Under denne heldags udflugt får I serveret en BBQ frokost, inden skibet sejler tilbage til Victoria. Bemærk: Udflugten er kun tilgængelig fra april/maj til september/oktober. Heldagsturen i paradisets toppe er tilgængelig på onsdage under jeres ophold på Mahé.

Mahé oplevelses-tur: Denne udflugt er perfekt til jer, der ønsker at udforske Mahé. I starter i Seychellernes hovedstad, Victoria. Jeres erfarne guide vil vise jer rundt på denne udflugt og fortælle alt om landets unikke historie. Derefter kører I med bus gennem teplantager til de smukkeste naturområder Seychellerne kan tilbyde. Efter I har været ved det historiske udkigspunktet Mission Lodge, der med sine ruiner leverer uforglemmelige oplevelser, kan I nyde en kreolsk buffet på en lokal restaurant. På sydkysten af Mahé vil I opleve de den historiske urte- og krydderihave. Dagen afslutter med en tur til en lokal landsby, hvor guiden fortæller om den kreolske kultur og arkitektur. Her får I mulighed for at købe souvenirs og møde de lokale, mens de laver deres kunsthåndværk. Så kom med på en uforglemmelig rejse i hjertet af Seychellerne! Oplevelsesturen på Mahé er tilgængelig på mandage og fredage med engelsk- og fransktalende guide.

Halvdagsudflugt til Vallee De Mai naturreservat: Denne halvdagsudflugt finder sted i det smukke naturreservat Vallee De Mai, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Dette unikke naturreservat er kendt for at være Edens Have, hvor Adam og Eva levede. Det er også her, at Coco de Mer-palmen naturligt vokser, og hvor den sjældne sorte papegøje har hjemme. Jeres guide vil fortælle jer om reservatets historie samt plante- og dyreliv, som gør Vallee De Mai så unik. Halvdagsudflugten i Vallee De Mai er tilgængelig under jeres ophold på Praslin eller La Digue. Turen er med engelsk og fransk guide på mandage, torsdage og fredage.

Heldags cykeltur på La Digue (inkl. færgeoverfart tur-retur fra Praslin): Denne tur er ideel for jer, der er eventyrlystne og ønsker at udforske øen La Digue på egen hånd. Jeres kontaktperson giver jer en kort briefing om de mest populære steder, bedste cykelruter og gode madpakkesteder. Vælger I at tage turen mens I bor på Praslin, skal I med færgen til La Digue kl. 09.00 og retur kl. 16.30. På La Digue udleverer jeres kontaktperson kort og cykler til jer, så I kan starte dagens eventyr! Cykelturen på La Digue er tilgængelig på hverdage under jeres ophold på Praslin eller La Digue.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per dobbeltværelse

Voksenferie

Bemærk venligst, at denne ferie er kun for voksne.

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 4.285,- - kr. 6.632,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed) på hotellerne Sun Resort, Acajou Beach Resort og Carana Beach Hotel

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Seychellerne kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod stivkrampe, difteri og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visumregler

For personer med dansk pas er Seychellerne visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen til hotellet og mellem hotellerne bliver I transporteret med færge, fly og bil. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Temperatur

Klimaet er fantastisk, for i Seychellerne er det sommer hele året rundt, og temperaturen kommer aldrig under 25 grader. Bemærk dog, at januar er den mest regnfulde måned med et gennemsnit på ca. 5 timers sol om dagen.

Antal overnatninger

Antallet af overnatninger i Seychellerne er 8 eller 12 nætter på hoteller. Inklusive rejsetid og afhængigt af den enkelte lufthavn vil 8 overnatninger bliver til 9 eller 10 nætter for den totale rejse, og 12 overnatninger bliver til 13 eller 14 nætter for hele rejsen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice