• Med fly
 • Med indkvartering

Eventyrligt øhop i Seychellerne

 • Rundrejse
 • 9, 10, 13 eller 14 overnatninger
 • Seychellerne
Pris fra kr. 16.279,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Øhop mellem Praslin, La Digue og Mahé: 8 eller 12 overnatninger i Seychellerne inkl. morgenmad, transport og fly fra København eller Hamborg

Drømmer I om at holde ferie på verdensberømte strande med krystalklart vand nær tropiske regnskove? Så er paradiset Seychellerne lige noget for jer! Tag 8 eller 12 overnatninger på øgruppen, som består af 115 eventyrlige og fredfyldte øer. Klimaet er fantastisk, for i Seychellerne er det sommer hele året rundt, og temperaturen kommer aldrig under 25 grader. Kom og smag det kreolske køkken, der er et resultat mange års historie med erobringer og koloniseringer og derfor er mærket af det afrikanske, engelske, franske og indiske køkken. Så kom med til Seychellerne - et ferieparadis ud over det sædvanlige!

Inklusive
 • Øhop med 8 eller 12 overnatninger i dobbeltværelse på 3 forskellige hoteller - vælg mellem standard- eller superior-pakke:
 • Standard-pakke:
 • 3 eller 5 overnatninger på Les Lauriers Eco Hotel på Praslin
 • 2 overnatninger på Chateau St. Cloud*** på La Digue
 • 3 eller 5 overnatninger på Sun Resort på Mahé
 • Superior-pakke:
 • 3 eller 5 overnatninger på Acajou Beach Resort**** på Praslin
 • 2 overnatninger på Chateau St. Cloud*** på La Digue (opgraderet værelsestype)
 • 3 eller 5 overnatninger på Carana Beach Hotel**** på Mahé
 • Morgenmad
 • Transport mellem hotellerne
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Seychellerne
 • Håndbagage
 • Turistskat
Tilvalg
 • Heldags oplevelses-tur på Mahe
 • En halv dag i Vallee De Mai naturreservat
 • Heldags selvstændig cykeltur på La Digue
 • Heldags koralrevs-safari eller en hel dag i paradisets toppe
 1. Dag 1 - 5: Praslin

  Der findes ikke et bedre sted at starte drømmeferien end på Praslin i Seychellerne. De smukke hvide sandstrande skaber en magisk overgang til det turkisblå vand. Flere af Praslins strande har været på listen over verdens fineste strande - gentagne gange! Øen selv har tropiske skove og forskelligt dyre- og planteliv.

  Besøg Vallee de Mai naturpark og palmeskov, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I opleve det berømte Coco de Mer frø, også kendt som hav-kokosnødden eller dobbelt-kokosnødden - disse frø er de største i verden! Det er også i Vallee de Mai, at I kan møde den sjældne sorte papegøje og andre dyr.

  Praslin er en vidunderlig ø at have som base for udflugter og besøg til andre øer. Besøg for eksempel de homoseksuelle fugle på Cousine, hils på de gigantiske havskildpadder på Cureuse, eller tag på udflugt til den lille ø St. Pierre, der er har et rigt dyreliv af eksotiske fisk i koralrevet.

  Tip: Udforsk øen Praslin til fods. De fleste vandrestier er lukket for biler.

  I har 3 overnatninger på øen Praslin. I kan vælge om I vil overnatte på Les Laurier Eco Hotel (standard-pakken) eller Acajou Beach Resort**** (superior-pakken)

  Seychelles International Airport -> Laurier Eco Hotel

  hotel 1

  Les Lauriers Eco Hotel

  • Hotel
  • Baie Sainte Anne, Seychellerne
  hotel 1

  Det familiedrevne Les Lauriers Eco Hotel er beliggende på den nordlige del af øen Praslin i den lille landsby Anse Volbert, kun 50 m fra havnepromenaden Cote d'Or. Hotellet har en Coconut Bar med flotte frugtcocktails og en lille populær restaurant, hvor I kan spise jeres måltider, og hvor I får serveret jeres morgenmad. De hyggeligt indrettede værelser har egen terrasse, aircondition, TV, værdiboks og badeværelse.

  Læs mere
 2. Dag 6 & 7: La Digue

  Næste stop er paradis-ø nummer to. På La Digue kan I udforske de magiske strande, maden og det rige dyreliv. Smag det kreolske køkken, der er karakteriseret ved den unikke evne til at lave mange spændende retter med fisk som hovedingrediens. Så kom og få en ny livret med friskfanget fisk!

  Tag på tur på La Digue, og se den truede fugleart Terpsiphone, som har hjemme på øen, eller oplev grønne skildpadder, flagermus, flyvefisk, ål eller endda hajer. Måske I er heldige at få et glimt af en kokoskrabbe eller palmetyven, som den også kaldes! Palmetyven kravler op i palmerne og løsner koksnødderne, lader dem falde ned på jorden, så de går i stykker, og spiser dem. Palmetyven er en eremitkrebs og den kan komme helt op at veje 3 kg! Turister har givet palmetyven dens navn, efter at de har set krabben luske afsted med solbriller og punge - så hold ekstra øje med jeres værdier, når I besøger disse tyve!

  Tag turen til den berømte strand Anse Source d'Argent, der med sine naturformede klipper er helt unik. På vej dertil kan I tage et stop ved Union Estate Park, hvor I kan fodre gigantiske skildpadder.

  I har 2 overnatninger på hotel Chateau St Cloud***. Ved opgradering til superior-pakken får I et bedre værelser under opholdet.

  Laurier Eco Hotel -> Château St Cloud

  lounge

  Chateau St Cloud

  • Hotel
  • La Digue, Seychellerne
  lounge

  Hotel Chateau St Cloud er beliggende i hjertet af øen La Digue i en tidligere vaniljeplantage og ved foden af bjerget Belle Vue. Fra hotellet er der ca. 3 km til stranden Anse Source d'Argent, 1,2 km til den nærmeste strand og 1,5 km til Union Estate Park. Hotellet har en udendørs swimmingpool, tropisk have, restaurant og en bar. Dobbeltværelserne er udstyret med minikøleskab, aircondition, værdiboks, altan og eget badeværelse med bruser.

  Læs mere
 3. Dag 8 - 13: Mahé

  Det sidste stop på den uforglemmelige rejse er Mahé, den største ø i Seychellerne. I hovedstaden Victoria bor ca. 70.000 indbyggere, hvilket er langt over størstedelen af den seychellisk befolkning - men frygt ej! Mahé kan prale af at have 60 strande, så I har rig mulighed for at finde en plads på stranden.

  Få en kulturel oplevelse ved Tempio Hindu i Victoria. Det store hinduistiske tempel, der har farverige dekorationer der forestiller guder og dyr, eller tag en tur til udsigtspunktet Mission Lodge, som er et af ​​øens højeste områder. Hvis I ønsker at vandre derop ad jungle-stien, har I ca. 8,5 km. fra Victoria til Mission Lodge. Fik I ikke nok natur i junglen? Så kan I tage til Morne Seychellois National Park, der dækker ca. 20 procent af øen. Her kan I udforske forskellige stier, dyr og planter samt det højeste punkt på øen, Morne Seychellois.

  Husk at besøge Seychellernes botaniske have beliggende i Mont Fleuri i udkanten af Victoria. Haven huser en bred samling af eksotiske og sjældne planter på sine 5 hektar. Haven er yderligere hjemsted for et bredt udvalg af krydderplanter og frugttræer, hvoraf de fleste er sjældne og derfor kun kan ses i denne have. Kom og mød de gigantiske skilpadder fra Aldabra - nogle af dem er over 150 år gamle!

  Château St Cloud -> Sun Resort

  pool 1

  Sun Resort

  • Hotel
  • Beau Vallon, Seychellerne
  pool 1

  Det lille hyggelige Sun Resort ligger kun 200 m fra de hvide sandstrande på Beau Vallon Beach. Hotellet har udendørs swimmingpool og en restaurant, der serverer typiske kreolske og internationale retter. Værelserne er enkle og har aircondition, opholdsområde, TV, minikøleskab og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
Opgrader til superior
 • I Praslin: Opgrader til Acajou Beach Resort****, hvor I kan nyde stranden lige uden for jeres dør! Dette resort har udendørs swimmingpool med udsigt over havet, en dejlig have, restaurant og en bar. Med et værelse på Acajou Beach Resort får I en flaske vin og får hotellets forskellige massager til halv pris. Værelserne er elegante og med aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks, TV, telefon samt eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer.
 • La Digue: Hotel Chateau St. Cloud*** er både hotellet i standard-pakken og i superior-pakken. Men vælger I superior-pakken bor I i et bedre værelse end hvis I vælger standard-pakken. Jeres værelse og badeværelse er større og har aircondition, mini-køleskab og altan.
 • Mahé: Opgrader til det elegante og tropiske Carana Beach Hotel**** med en afslappende atmosfære. Hotellet er beliggende på en af ​​øens smukkeste strande. Med stranden på den ene side og øens spændende natur på den anden side, får I de smukkeste omgivelser på dette hotel. Hotellet har udendørs swimmingpool, restaurant og en hyggelig lobby. Værelserne har aircondition, TV, Nespresso-maskine og værdiboks. Vælger I at bo på Carana Beach Hotel får I 10 % rabat på hotellets spa-behandlinger.
Udflugter

Udflugterne er administreret af Mansons Travel, som sørger for jeres transport tur-retur mellem jeres hotel og udflugtens startsted.

Koralrevs-safari: Tag på koralrevs-safari under jeres ophold på Mahé, og oplev gigantiske skildpadder og det eksotiske dyre- og planteliv under vandoverfladen. På denne heldags udflugt kan I snorkle ned til et sunket skib, fodre fisk og opleve de farverige koraller. Afslut dagen med en BBQ med levende musik, før båden sejler jer tilbage. Koralrevs-safari er tilgængelig på tirsdage, torsdage, fredage og søndage under jeres ophold på Mahé.

Paradisets toppe: Det hele starter med en fantastisk tur gennem palmerne og naturen på øens nordkyst, hvor jeres guide tager jer med på vandring gennem Morne Seychelles National Park. Vandreturen tager ca. 1 1/2 time, og I vil opleve de høje klipper langs kysten, gigantiske stenblokke og den frodige natur. Vandreturen slutter ved Anse Majore bugten, hvor skibet Anahita venter. Hvis I ikke vil med på vandreturen, kan I tage et skib fra byen Victoria og sejle langs kysten til Anse Majore bugten. Skibet sejler jer til Baie Ternay National Marine Park, hvor I kan svømme, snorkle, solbade eller fodre fisk. Under denne heldags udflugt får I serveret en BBQ frokost, inden skibet sejler tilbage til Victoria. Bemærk: Udflugten er kun tilgængelig fra april/maj til september/oktober. Heldagsturen i paradisets toppe er tilgængelig på onsdage under jeres ophold på Mahé.

Mahé oplevelses-tur: Denne udflugt er perfekt til jer, der ønsker at udforske Mahé. I starter i Seychellernes hovedstad, Victoria. Jeres erfarne guide vil vise jer rundt på denne udflugt og fortælle alt om landets unikke historie. Derefter kører I med bus gennem teplantager til de smukkeste naturområder Seychellerne kan tilbyde. Efter I har været ved det historiske udkigspunktet Mission Lodge, der med sine ruiner leverer uforglemmelige oplevelser, kan I nyde en kreolsk buffet på en lokal restaurant. På sydkysten af Mahé vil I opleve de den historiske urte- og krydderihave. Dagen afslutter med en tur til en lokal landsby, hvor guiden fortæller om den kreolske kultur og arkitektur. Her får I mulighed for at købe souvenirs og møde de lokale, mens de laver deres kunsthåndværk. Så kom med på en uforglemmelig rejse i hjertet af Seychellerne! Oplevelsesturen på Mahé er tilgængelig på mandage og fredage med engelsk- og fransktalende guide.

Halvdagsudflugt til Vallee De Mai naturreservat: Denne halvdagsudflugt finder sted i det smukke naturreservat Vallee De Mai, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Dette unikke naturreservat er kendt for at være Edens Have, hvor Adam og Eva levede. Det er også her, at Coco de Mer-palmen naturligt vokser, og hvor den sjældne sorte papegøje har hjemme. Jeres guide vil fortælle jer om reservatets historie samt plante- og dyreliv, som gør Vallee De Mai så unik. Halvdagsudflugten i Vallee De Mai er tilgængelig under jeres ophold på Praslin eller La Digue. Turen er med engelsk og fransk guide på mandage, torsdage og fredage.

Heldags cykeltur på La Digue (inkl. færgeoverfart tur-retur fra Praslin): Denne tur er ideel for jer, der er eventyrlystne og ønsker at udforske øen La Digue på egen hånd. Jeres kontaktperson giver jer en kort briefing om de mest populære steder, bedste cykelruter og gode madpakkesteder. Vælger I at tage turen mens I bor på Praslin, skal I med færgen til La Digue kl. 09.00 og retur kl. 16.30. På La Digue udleverer jeres kontaktperson kort og cykler til jer, så I kan starte dagens eventyr! Cykelturen på La Digue er tilgængelig på hverdage under jeres ophold på Praslin eller La Digue.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per dobbeltværelse

Voksenferie

Bemærk venligst, at denne ferie er kun for voksne.

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed) på hotellerne Sun Resort, Acajou Beach Resort og Carana Beach Hotel

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Seychellerne kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod stivkrampe, difteri og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Visumregler

For personer med dansk pas er Seychellerne visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformationer

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen til hotellet og mellem hotellerne bliver I transporteret med færge, fly og bil. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Temperatur

Klimaet er fantastisk, for i Seychellerne er det sommer hele året rundt, og temperaturen kommer aldrig under 25 grader. Bemærk dog, at januar er den mest regnfulde måned med et gennemsnit på ca. 5 timers sol om dagen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice