Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

4* solferie på det nordlige Tenerife

 • Solferie
 • 7 eller 10 overnatninger
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 5.469,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 10 eller 14 overnatninger på 4-stjernede Hotel Weare La Paz på solrige Tenerife inkl. halvpension, transfer og fly fra København eller Hamborg

Spring vinterperiodens regn og rusk over, og tag med til altid solrige Tenerife. Her får I en ferie fyldt med siesta, solbadning og spansk stemning, så I kan få ladet batterierne helt op igen. I vil bo på det 4-stjernede Hotel Weare La Paz i byen Puerto de la Cruz, hvor I får både morgenmad og middag, så I kun skal tænke på afslapning resten af ferien. Fra hotellet vil I have ca. 1 km til stranden Martianez, som byder på sort vulkansand og roligt havvand. Nu er det tid til at besøge kanariske Tenerife!

Inklusive
 • 7, 10 eller 14 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse eller stort dobbeltværelse på Hotel Weare La Paz***
 • Halvpension
 • Fly fra Hamborg/København til Tenerife og fra Tenerife til Hamborg/København
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
¡Hola Tenerife!

Bliv imponeret af Tenerifes fantastiske naturlandskaber, pompøse vulkan, indbydende strande og blå hav. Tenerife er Kanarieøernes største ø og er kendt for sine mangeartede og smukke strande. På spansk kaldes Tenerife for Isla de la Eterna Primavera, som på dansk betyder øen med det evige forår. Vejret på Tenerife er nemlig næsten altid ideelt til en solferie. Besøg stranden Martianez med det sorte vulkansand, hvor I kan tage nogle fantastiske billeder, når de blå bølger ruller ind over stranden. Nyd solen på en liggestol, eller tag en slentretur langs vandkanten. Stranden er også populær blandt surfere, da havet har behagelige temperaturer året rundt. Svøm rundt i den kunstige sø i parken Lago Martianez, som er omgivet af små pools, barer og restauranter. Parken byder på afslapning og sjov for alle aldre og er designet af kunstneren César Manrique, som har brugt elementer fra den traditionelle kanariske arkitektur og øens oprindelige flora. Oplev den botaniske have Jardín Botánico, som allerede blev opført i det 18. århundrede. Her kan I bl.a. se et 200 år gammelt figentræ og specielle orkide-arter. I den botaniske have vil I også finde en hyggelig fiskedam og en café, hvor I kan nyde en kold forfriskning.

Hotel Weare La Paz

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spanien
pool

Det 4-stjernede Hotel Weare La Paz ligger i det nordlige Tenerife i byen Puerto de la Cruz. I bor ca. 1 km fra stranden Martianez og ca. 500 m fra den botaniske have Jardín Botánico. Til byens centrum er der ca. 1 km, hvor I kan shoppe løs i de små butikker, slentre rundt i de hyggelige gader eller nyde en drink på en af byens barer. Hotellets restaurant serverer lokale og internationale retter, og I kan slappe af ved den udendørs swimmingpool, som har en solterrasse med udsigt til vulkanen Teide. Desuden har hotellet et wellnessområde, hvor I kan tilkøbe diverse skønheds- og massagebehandlinger.

 • +4
Læs mere
standard double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De lyse dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse med hårtørrer. Værelserne har en altan med udsigt til enten havet eller til vulkanen Teide. På værelserne finder I skrivebord, telefon, TV, værdiboks (mod betaling), WiFi og minibar (mod betaling).

supieror room

Stort dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets store dobbeltværelse har en altan med udsigt til vulkanen Teide eller havet. Det rummelige og lyse værelse indeholder en stor dobbeltseng og eget badeværelse med hårtørrer. Desuden finder I skrivebord, telefon, TV, værdiboks (mod betaling), WiFi og minibar (mod betaling) på værelset.

standard double room 2

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset indeholder en dobbeltseng, eget badeværelse med hårtørrer og en altan med udsigt til vulkanen Teide eller havet. På værelset finder I skrivebord, telefon, TV, værdiboks (mod betaling), WiFi og minibar (mod betaling).

Vejret på Tenerife

Laveste og højeste temperaturer på Tenerife:

 • Januar: 12°C - 18°C
 • Februar: 12°C - 19°C
 • Marts: 13°C - 20°C
 • April: 13°C - 20°C
 • Maj: 14°C - 21°C
 • Juni: 16°C - 23°C
 • Juli: 21°C - 25°C
 • August: 19°C - 26°C
 • September: 18°C - 25°C
 • Oktober: 17°C - 24°C
 • November: 15°C - 21°C
 • December: 13°C - 19°C
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per Dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Stort dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-11 år: 50% rabat
Personer over 12 år får 20% rabat

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmad og middag (ekskl. drikkevarer)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Weare La Paz ligger i det nordlige Tenerife i byen Puerto de la Cruz. I bor ca. 1 km fra stranden Martianez og ca. 500 m fra den botaniske have Jardín Botánico. Til byens centrum er der ca. 1 km, og fra lufthavnen er der ca. 90 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice