Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Retroophold i Berlin

 • Storbyferie
 • Berlin
kr. 1.505,- -61%
Pris fra kr. 599,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hop en tur tilbage til de farverige 60'ere og 70'ere på det moderniserede retrohotel i Berlin i 3, 4 eller 5 dage inklusive morgenmad

Vågn op på jeres farverige værelse, nyd duften af friskbagt brød i hotellets stueetage og smag en forfriskende juice. I kan forsætte jeres retrorejse ved at besøge Berlins hippe steder med retro-butikker, -cafeer og -barer. Metropolen, der også kaldes for Europas New York, har noget for alle! Bo 3, 4 eller 5 dage på hotel Vienna House Easy Berlin som er er beliggende i det skønne område Prenzlauer Berg i Berlin. Hotellet står for jeres morgenmad og sørger for at I får et behageligt ophold.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på hotel Vienna House Easy Berlin***
 • Morgenmad
En dag i Berlin

... er en dag, I ikke glemmer! Den tyske hovedstad tilbyder overraskelser på hvert et gadehjørne, så gør jer klar til en spændende opdagelsesrejse! Seværdigheder som Reichstag, Tiergarten, Berlinmuren og Brandenburger Tor bør selvfølgelig være øverst på jeres to-do-liste! Så kom til byen der er rigere end nogen anden hovedstad, når det kommer til historien. Udover at være en by fyldt med historie, er Berlin også kendt for at være metropolen der fungerer som Europas New York. En af grundene til dette er, at Berlin er utrolig livlig og altid er i forandring, og derfor har I både muligheden for at dykke ned i de glade 60'ere og 70'ere samt opleve skønne retro-steder, samtidig med, at I også kan tage på shoppingtur i Berlins shoppingparadis på gågaden Kurfürstendamm.

Vienna House Easy Berlin

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Deli

Det stilfulde hotel Vienna House Easy Berlin i Prenzlauer Berg er indrettet i fantasifuld retrostil. De fremstående farver blandet med de mere rolige farver samt træelementer skaber en behagelig og stemningsfuld atmosfære ved morgenmadsbuffeten, i baren og i lobbyen. Kageforme bliver fantasifuldt brugt som dekoration - hotellet er designet med en frisk kombination af modernitet og retro, uanset hvor I ser hen! Restauranten serverer kager og juice. I "Deli" baren finder I snacks hele dagen, til hvis I skulle blive lækkersultne.

 • +4
Læs mere
Easy Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er 20 m² store og er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. De hyggelige og hippe værelser er designet i orange, blå eller gule toner, og er udstyret med TV, aircondition, telefon og skrivebord. Badeværelserne er med bruser eller badekar og hårtørrer. På Vienna House Easy Hotel får I adgang til diverse digitale aviser og blade.

Oplev de farverige 60'ere & 70'ere i Berlin

 • Hos Garments i Berlin er de kendt for at have alle de skønne farver på hylderne! Med et ry for at være en af de bedste vintagebutikker i Berlin, når det kommer til dame- og herremode, har Garments diverse beklædningsgenstande og smykker i 60'ernes og 70'ernes glade farver.
 • Vil I ud og opleve Berlins natteliv og gerne med et retro touch? Så kom med på Bassy Club, der tilbyder god musik fra før 1969! Her bliver alt musikken afspillet fra de gode gamle vinyler, hvilket er blevet en attraktion i sig selv.
 • Kom en tur op i højderne i hvad der nok mest af alt ligner verdens største diskokugle på en pind! Berlins TV-tårn blev bygget på 4 år, imellem år 1965 og år 1969, og er Europas fjerde højeste bygning. Denne retro-klassiker har en restaurant og bar inde i dets enorme diskokugle, hvor I kan nyde en middag eller en drink.
 • Oplev den seriøse side af Berlin ved at tage en tur på Stasi Museum, hvor I kommer ind i det tidligere hemmelige politis hovedkvarter. På dette museum vil I få et indblik i den tidligere politiske situation i Østtyskland - med et touch af retro. Museet har adskillelige retro-genstande fra 1970'erne i form af møbler og fotografier. I får også muligheden for at luske rundt på den tidligere chefs kontor - prøv at se om I kan finde de skjulte mikrofoner!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Vienna House Easy Berlin. Du indgår derfor direkte aftale med Vienna House Easy Berlin. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Fra Vienna House Easy Hotel har I kun 500 m til Velodrom, Berlins indendørs cykelbane. For at komme ind til centrum af Berlin, kan I tage sporvogn M6 fra stoppestedet Landsberger Allee kun 140 m fra hotellet. Med tram M6 er der kun 6 stop ind til Alexandreplatz, og turen tager ca. 10 min. Yderligere er det også muligt at tage S-toget rundt i Berlin fra stoppestedet Landsberger.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice