Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Bestseller: Løvernes Konge i London

 • Musical
Pris fra kr. 1.429,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 overnatninger på Best Western Plus London Croydon Aparthotel i London inkl. billet til Løvernes Konge musical, morgenmad og fly tur-retur

Få en fantastisk kulturoplevelse i London med billet til musicalen Løvernes Konge! Den verdensomrejsende bestseller har tiltrukket publikum fra nær og fjern i alle aldre, siden den blev opført første gang i 1999. I kommer til at opleve det berømte Disney-eventyr på Lyceum Theatre i London, hvor musicalen i sin tid fik sin premiere. Det legendariske teaters historie daterer tilbage til 1834 og er en af Londons vigtigste kulturseværdigheder. Og så bor I endda på det 4-stjernede Best Western Plus London Croydon Aparthotel med morgenmad inkluderet, så I er klædt på at indtage London!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Best Western Plus London Croydon Aparthotel****
 • Morgenmad
 • Billet til Løvernes Konge musical på London Lyceum Theatre
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Aarhus til London
 • Håndbagage
Disneys Løvernes Konge

Glæd jer til at opleve en af verdens mest elskede musicals – Løvernes Konge! Den blev opført for første gang i London i 1999 på Lyceum Theatre i West End, og siden da har den prisvindende musical rejst verden rundt: 70 millioner entusiastiske tilskuere i mere end 90 byer har været vidne til det spektakulære stykke. Følg Simbas dramatiske eventyr, der fortælles med farverige kostumer, flotte special effects og fængslende musik, og oplev hans transformation fra legesyg løveunge til savannens konge! Den ekstraordinære produktion med fantastiske masker, kostumer og fortryllende musik samt Sir Elton Johns usammenlignelige kompositioner har indtjent den imponerende forestilling intet mindre end 70 internationale musikpriser.

Best Western Plus London Croydon Aparthotel

 • Hotel
 • Storbritannien, Storbritannien
desk

Hotellet er beliggende i Croydon, en forstad til London ca. 40 minutter fra Londons centrum med offentlig transport. Hotellets industrielle men moderne indretning repræsenterer Croydons industrielle fortid i det tidlige 20. århundrede og giver et lille indblik i forstadens historiske udvikling. I spiser jeres inkluderede morgenmad i den lille restaurant, og i baren kan I nyde en drink om aftenen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
room bed

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er simpelt men moderne indrettet. Her har I et privat badeværelse, en dobbeltseng, et skrivebord samt kaffe- og tefaciliteter.

Billetter til Løvernes Konge

I modtager jeres billetter via e-mail senest 2 uger inden afrejse. Disse bedes I udskrive og medbringe til billetkontoret på Lyceum Theatre. Billetterne er gyldige til opholdets 2. aften, altså dagen efter I ankommer til London.

Det anbefales ikke at medbringe børn under 6 år til musicalen (børn under 3 har ikke adgang til teateret), og børn under 16 skal være i følgeskab med en voksen. Forestillingen er på engelsk.

 • Forestillingen starter kl. 19.30, men hvis opholdets 2. dag er en onsdag eller søndag, kan forestillingen starte kl. 14.30 (med forbehold for ændringer). Det nøjagtige tidspunkt vil fremgå af jeres billetter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr 419,97 per overnatning på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Hotelparkering er under bebyggelse. I mellemtiden kan gæster parkere ved hotel Ibis Croydon, der ligger 2 minutters gang fra hotellet. Parkering hos Ibis Croydon koster 7 GBP per nat og betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Gatwick lufthavn: Tag toget Southern mod London Victoria til East Croydon Station. Gå herfra i 2 minutter til East Croydon Rail Station (Stop E6) og tag bus 64 mod Thornton Heath Pond til Croydon University Hospital (Stop D). Herfra tager det ca. 2 minutter at gå til hotellet. Rejsen tager i alt ca. 40 minutter.
Stansted lufthavn: Tag toget Greater Anglia mod London Liverpool St. til Tottenham Hale. Herfra skal I tage metro Victoria Line til Victoria Station, hvorfra I skifter til Southern Brighton toget til East Croydon Station. Herfra skifter I til bus 64 mod Thornton Health Pond til Croydon University Hospital (Stop D). Herfra tager det ca. 2 minutter at gå til hotellet. Rejsen tager i alt ca. 1 time og 45 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel er beliggende i den sydlige del af London i Croydon. Med offentlig transport er der ca. 40 minutter til Westminster Bridge og London centrum (14 kilometer).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice