Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Julemiddag og velkomstbobler på Møn

 • Miniferie
 • Stege
kr. 2.190,- -43%
Pris fra kr. 1.259,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd den søde juletid på Møn: Tilbring 3 dage på hjertevarme Residens Møen med morgenmad, 1 glas velkomstbobler og en 3-retters julemiddag

Tag familie og venner i hånden, og tilbring juletiden sammen på skønne Møn. På det stemningsfulde hotel Residens Møen vil I blive forkælet med et glas velkomstbobler og en 3-retters julemiddag samt en daglig morgenmad. I vil bo i rummelige lejligheder, hvor I kan nyde hinandens selskab efter en dag fyldt med oplevelser. Forlad ikke Møn, før I har udforsket den upolerede og rå natur omkring Møns Klint. Glæd jer til at komme i julestemning sammen på dejlige Møn!

Inklusive
 • 2 overnatninger i 4- eller 6-personerslejlighed på Residens Møen
 • Morgenmad
 • 1 glas velkomstbobler
 • 1x 3-retters julemiddag (ekskl. drikkevarer)
 • Gratis parkering
Naturlige Møn

I det sydøstlige hjørne af Danmark finder I fantastiske Møn. Øen er mest kendt for den spektakulære Møns Klint — et 6 km langt kridtbjerg, som ligger langs øens østlige kyst. Se de dramatiske skrænter og det turkisgrønne havvand samt det rige plante- og dyreliv ved dette storslåede sted. Det er også her I finder Danmarks længste trappe med hele 496 trin, og på toppen af kridtbjerget ligger Geocenter Møns Klint, som byder på oplevelser for hele familien og fortæller historien om Danmarks geologiske skabelse. Desuden byder dejlige Møn på en masse museer og spændende kulturhistorie samt sportslige aktiviteter som kajakroning, cykel- og vandreruter samt sejlads og fiskeri på det åbne hav.

Residens Møen

 • Hotel
 • Stege, Danmark
6-personerslejlighed

Residens Møen har en skøn beliggenhed i hjertet af Stege. Herfra kan I nyde øens idylliske omgivelser — mod øst ligger Langgade, der fører til Stege Kirke samt byens hyggelige centrum, og mod vest kan I nyde udsigten til Stege Bugt og den smukke Dronning Alexandrines bro fra 1943. Residens Møen fortæller historier om en svunden tid, og den oprindelige ejendom blev opført helt tilbage i 1703 på Frederiks d. 4.'s initiativ. På hotellet finder I en restaurant, som serverer nordisk inspirerede retter i en hyggelig atmosfære.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
4-personerslejlighed

4-personerslejlighed

4 voksne per lejlighed

Den lyse 4-personerslejlighed har et soveværelse med to enkeltsenge og en stue med en sovesofa. Lejligheden har også et køkken med siddepladser og eget badeværelse samt TV og WiFi.

6-personerslejlighed

6-personerslejlighed

6 voksne per lejlighed

Den hyggelige 6-personerslejlighed er indrettet med to soveværelser begge med 2 enkeltsenge og eget badeværelse. Lejligheden har desuden en stue med en sovesofa og et køkken med siddepladser samt TV og WiFi.

Jul på Møn og omegn

Hvert år afholdes der julemarked på Tjørnemosegård, som ligger i byen Stege. Her kan I købe juleænder fra lokalt opdræt, juletræer fra lokale plantager og hjemmelavede juledekorationer. Som på ethvert traditionelt julemarked kan der købes gløgg, og julemanden uddeler slikkepinde til de mindste. Julemarkedet har åbent fra kl. 10.00 til 17.30 fra d. 1. november til d. 24. december. I november og december tilbyder spillestedet STARS i Vordingborg og Grønnegade Kasernes Kulturcenter i Næstved flere vellydende julekoncerter. Desuden arrangerer Næstved Storcenter flere julearrangementer for både store og små.

Julemiddag

Jeres 3-retters julemiddag på hotellet vil bestå af:

Forret: Saltet laks med rogn, sennepscreme, syltet agurk, julesalat og brøndkarse

Hovedret: Andebryst og confiteret lår med trøffel sauce, svampe og tyttebær samt kartofler med aske og timian

Dessert: Mazarinkage med cremet caramel hertil müsli med brændt, hvid chokolade og appelsin hertil appelsin marmelade og citronmelisse

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Residens Møen. Du indgår derfor direkte aftale med Residens Møen. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-in tider

I kan checke ind på hotellet mellem kl. 15.00 og 17.00. Kontakt venligst hotellet, hvis I kommer uden for dette tidspunkt

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 4 personer per 4-personerslejlighed
Maks. 6 personer per 6-personerslejlighed

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med henholdsvis 2 og 4 fuldtbetalende voksne per værelse (afhænger af lejlighedstype):
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn i alderen 3-12 år: betaler 250 DKK for 2 overnatninger
En 3. og 4. person i lejligheden over 13 år: betaler 500 DKK for 2 overnatninger

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 1 kæledyr for 150 DKK per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Forplejning

På hotellet vil I få serveret en daglig morgenmad og 1x 3-retters julemenu (ekskl. drikkevarer)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Residens Møen ligger i dejlige omgivelser ned til vandet i byen Stege på Møn, ca. 17 km fra Møns Klint ved Borre. Fra København er der ca. 125 km til hotellet, og kører I fra Aalborg, er der ca. 410 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice