• Med indkvartering
 • Med oplevelse

4-stjernet hotel i skønne Hamborg

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Hamborg
kr. 990,- -24%
Pris fra kr. 759,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 16 gange

Tag på storbyferie i herlige Hamborg: 3 eller 4 dage på det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn inkl. morgenmad og 1-dags Hamburg Card

Pulserende og kreative bydele med massevis af spændende restauranter og butikker samt smuk natur, gamle bygninger og spændende historie — alt dette og meget mere finder I i Hamborg. I tilbringer 3 eller 4 dage med morgenmad på det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn og med jeres 1-dags Hamburg Card kan I nemt komme rundt i byen. Så pak bilen, og glæd jer til at gå på opdagelse i skønne Hamborg!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i enkelt- eller dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-11 år) på Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn****
 • Morgenmad
 • 1x Hamburg Card til 1 dag per person
 • Adgang til fitnessrum
 • Gratis parkering
Hamborg, Nordens perle

Hamborg ligger i flotte omgivelser ved floden Elben og har masser af spændende seværdigheder at udforske. En god måde at se Hamborg på er via en havnerundfart - her kan I opleve byens forskellige kvarterer og monumenter, mens kaptajnen fortæller gamle røverhistorier om området. Hamborg har også en fantastisk botanisk have "Planten un Blomen", der spreder sig over et kæmpe areal i byens centrum og der er gratis adgang til de store væksthuse. I finder også verdens største modeljernbane "Miniatur Wunderland" i Hamborg på over 1300 m². Med jeres Hamborg kort, til en hel dag, kan I komme rundt i byen både med bus, tog og båd.

NH Hamburg Horner Rennbahn

33 Anmeldelser
 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn

Det 4-stjernede Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn, der ligger blot 7 km (10 minutter i bil) fra centrum af Hamborg, er indrettet i en komfortabel og moderne stil. I hotellets restaurant kan I nyde en varieret morgenmadsbuffet. Derudover har hotellet en bar, der serverer drinks og en terrasse, hvor I kan beundre udsigten og få en lille forfriskning. Hotellet har også et spa- og saunaområde (mod gebyr) og et fitnessrum.

 • +7
Læs mere
Enkeltværelse

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Dette komfortable enkeltværelse på ca. 23 m² er indrettet med privat badeværelse med hårtørrer, badekåbe og tøfler. Derudover har værelset aircondition, værdiboks, minibar og TV.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette komfortable dobbeltværelse på ca. 23 m² er indrettet med aircondition, værdiboks, minibar og TV. Derudover er der privat badeværelse med hårtørrer, badekåbe og tøfler.

Hamburg Card

I modtager jeres Hamburg Card værdibevis sammen med jeres øvrige rejsedokumenter før afrejse. Udskriv venligst værdibeviset og medbring det til Hamborg hovedbanegård (Kirchenallee indgang), hvor I får ombyttet det til et Hamburg Card. Kortet er gyldigt i 1 dag fra dets udstedelse til midnat samme dag.

Med jeres inkluderede Hamburg Card får I masser af rabatter med på rejsen:

 • Gratis offentlig transport med bus, tog og færge
 • Op til 30% rabat på udvalgte havne-, båd- og kanalrundfarter
 • Op til 30% rabat på entré til udvalgte museer og seværdigheder
 • Op til 28% rabat på entré til udvalgte musicals og teaterstykker
 • Op til 25% rabat på entré til udvalgte restauranter og souvenirshops
 • Kortet er gyldigt i 1 dag
Vi anbefaler

- Hagenbecks zoo, der åbnede i 1907, er den sidste store zoologiske have i Tyskland, der stadig er familiedrevet — og haven er bestemt et besøg værd. I dag kan I opleve over 1850 dyr fra alle verdens kontinenter — heriblandt Europas største elefantflok. Parken har gjort særligt meget ud af det visuelle og skabt en spændende kulisse at gå på opdagelse i.
- Nikolaikirche blev bombet under 2. verdenskrig, men i stedet for at rive kirken ned, lod man ruinerne stå til minde om krigens rædsler. Kirketårnet er verdens 9. højeste og den 2. højeste bygning i Hamborg. Siden 2005 har man kunne tage en elevator op i kirkens tårn, og på platformen 75,3 meter over jorden får I en fantastisk panorama udsigt over Hamborg. Krypten af kirken er også stadig tilgængelig, og her finder I en interessant udstilling om Hamborg under 2. verdenskrig.
- I Sankt Pauli området ligger "Strandpauli", som er en super hyggelig strandbar nede ved havnen og det perfekte spot til en drink eller to om sommeren.
- Bydelen Schanzenviertel, der ligger nord for Sankt Pauli, er et tidligere arbejderkvarter, men de sidste år har området udviklet sig til en spændende og mere alternativ bydel, fyldt med studerende. Her finder I massevis af interessante butikker samt barer og restauranter med fornuftige priser og en lækker afslappet stemning.

Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-11 år: får 100% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at medbringe egen eller låne en babyseng gratis. Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Det er muligt at booke enkeltværelser

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 8 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Fra den 1. januar 2018 koster parkering ved hotellet 5€ per dag (betales på hotellet).

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sauna

Det er muligt at benytte hotellets sauna for 5 € per person per dag

Sted

Hotel NH Hamburg Horner Rennbahn ligger ca. 7 km fra Hamborgs centrum. Der er knap 180 km til Rostock, hvorfra I kan tage Rostock-Gedser færgen til København. I er ca. 170 km fra Flensborg og godt 350 km fra Aarhus.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice