Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Forår og ferielejlighed på Tenerife

 • Solferie
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 4.749,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forår og egen ferielejlighed på Tenerife i 7, 10 eller 14 nætter med morgenmad, transport til lejligheden & fly fra København eller Hamborg

På nordsiden af Tenerife finder I den livlige badeby Puerto de la Cruz, som er kendt for sine utroligt smukke solnedgange. Puerto de la Cruz ligger ved foden af vulkanen El Teide, og i dalen ved La Orotava, som tilsammen sørger for, at I er omgivet af smukke landskaber imens I bor i ferielejlighed hos Apartamentos la Carabela, som serverer jeres morgenmad og sørger for, at I får et behageligt ophold!

Inklusive
 • 7, 10, eller 14 overnatninger i ferielejlighed hos Apartamentos La Carabela***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
 • Transport tur-retur fra lufthavnen til lejlighedshotellet
Tenerife

Ud for Afrikas kyst ligger De Kanariske øer, hvoraf paradisøen Tenerife er den største. De maleriske landskaber danner en fredfyldt oase, og øens vulkanske oprindelse fornægter sig ikke. Den enorme vulkan, El Teide, er hele 3.718 meter høj, hvilket gør den til den tredjestørste ø-vulkan i verden. Er I naturelskere, må I ikke gå glip af nationalparken, der omkranser vulkanen, og som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Slå også vejen forbi de små, charmerende landsbyer, der byder på hyggelige butikker og barer, besøg den flotte botaniske have, Jardín de Aclimatación de la Orotava, og hop i bølgen blå ved de dejlige strande!

Apartamentos La Carabela***

 • Apartment
 • Puerto de la Cruz, Spanien
entrance

Dette hyggelige lejlighedshotel Apartamentos La Carabela er udført i en klassisk stil med gennemgående farver, der giver lejlighedshotellet dets charme. Apartamentos La Carabela er beliggende i Puerto de la Cruz, ca. 1 km fra den nærmeste strand, Playa Martianez, men har også to swimmingpools, der er ideelle, når I skal have en frisk dukkert. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Derudover kan I leje en bil på hotellet, så I nemt kan udforske vulkanøen i jeres eget tempo. I kan både vælge selv at tage kokkehuen på og tilberede jeres aftensmåltider i ferielejligheden, eller I kan tage ud i den lune aftenbrise og vælge blandt de mange restauranter i Puerto de la Cruz. Apartamentos La Carabela har også en restaurant, hvor jeres morgenmad bliver serveret, og hvor I kan bestille de resterende måltider (mod betaling).

 • +2
Læs mere
Studio 2

Ferielejlighed

3 voksne per studio

Ferielejlighederne på lejlighedshotellet Apartamentos La Carabela er indrettet i lyse farver med et touch af en mere markant farve, som giver lejlighederne et frisk pust. Lejlighederne består af en stue, soveværelse, badeværelse og køkken og har mikrobølgeovn, køleskab, TV og værdiboks. Derudover har I fra jeres private altan enten udsigt over Puerto de la Cruz eller til den smukke vulkan El Teide, hvis vejret er klart.

Puerto de la Cruz og området
 • I området omkring Puerto de la Cruz er der mange dejlige strande. Besøg for eksempel Playa Jardín, der er en strand designet af den berømte arkitekt César Manrique. Stranden er unik for sin farve, denne unikke sorte sandstrand byder på en bred vifte af aktiviteter, men er også god til solbadning. Grunden til den sorte farve skyldes vulkanen El Teide, hvis lava har farvet sandstenene sorte. Playa Jardín er også det ideelle sted at se solnedgange!
 • Til jer der gerne vil ud og mærke bølgerne og have en tur på surfbrættet er de bedste surfbølger ved Playa Martíanez Beach, øst for byen Puerto de la Cruz.
 • Vil I gerne en tur i swimmingpoolen? Så har lejlighedshotellet Apartamentos la Carabela både en udendørs og indendørs swimmingpool. I kan også vælge at tage til Lago Martiánez, som ligger ud til havet i Puerto de la Cruz. Lago Martiánez er det perfekte vandland for store og små vandhunde.
 • I byen Orotava, 7 km fra Puerto de la Cruz, vil I kunne opleve kultur, historiske monumenter, smukke haver og pladser. Glem ikke at besøge haven Jardín Victoria! Ruten til La Orotava er også det første stop på vejen til vulkanen El Teide, hvis I vælger at kombinere disse to oplevelser på en og samme dag.
Temperaturer på Tenerife

Januar: min. 15°C - max. 20°C
Februar: min. 14°C - max. 20°C
Marts: min. 15°C - max. 21°C
April: min. 16°C - max. 22°C
Maj: min. 18°C - max. 24°C
Juni: min. 20°C - max. 25°C
Juli: min. 21 °C - max. 28°C
August: min. 22°C - max. 29°C
September: min. 21°C - max. 27°C
Oktober: min. 19°C - max. 25°C
November: min. 17°C en max. 22°C
December: min. 15°C en max. 21°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Fra Apartamentos La Carabela har I ca. 1 km ind til centrum af Puerto de la Cruz, som ligger nord for hotellet. Vil I ikke gå ind til Puerto de la Cruz, kan I tage bussen det meste af vejen. Busserne 101, 102, 103, 343, 345 og 352 går med jævne mellemrum ind til stoppestedt El Risco. Sydøst for Puerto de la Cruz har I byen La Orotava. For at komme til La Orotava kan I tage busserne 352, 345 og 101 til Estación la Orotava.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice