Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Stilfuldt container-hostel ved Østersøen

 • Miniferie
 • Rostock
kr. 695,- -13%
Pris fra kr. 609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Overnat i Tysklands første container-hostel i Rostock i 3 eller 4 dage, inklusive morgenbuffet og entrebillet til klatrecenter

Har I ligesom os tænkt: Gad vide, hvordan det er at bo i en container? Nu har I chancen! Overnat i Tysklands første container-hostel DOCK INN i Warnemünde i Rostock. Med 3 eller 4 dage ved Østersøen får I nu muligheden for at tage en pause fra hverdagens strabadser, tage nogle dybe indåndinger af den friske havluft og få fornyet energi. Start dagen med DOCK INNs morgenbuffeten inden I oplever Warnemündes kilometerlange strand og charmerende fiskerbåde eller tager udfordringen op i klatrecenteret Felshelden. Slut eventuelt dagen af med solnedgang ved Warnemündes ikoniske fyrtårnet eller slap af i DOCK INNs sauna på 5. sal med panoramaudsigt.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse eller 4-personersværelse hos DOCK INN Container-Hostel i Warnemünde
 • Morgenmad
 • 1x entrebillet til Felshelden klatrecenter inklusiv leje af klatresko
 • Fri adgang til sauna
Warnemünde & Rostock

Rostock er den største nordtyske by i delstaten Mecklenburg-Vorpommern og ligger langs Warnowfloden. Ved flodens udmunding ligger Warnemünde i det nordlige Rostock. Her har I mulighed for at opleve en havneby i forlængelse af naturen, de lange strande langs Østersøen. Som byens kendetegn og entré til stranden står det næsten 37 meter høje fyrtårn, hvor I fra toppen vil få et fantastisk udsyn over Rostock. Vælger I at slentre en tur langs stranden, vil I kunne nyde synet af den til tider 80 meter brede strand af fint, hvidt sand. Er I ikke til sand i skoene, har I også muligheden for at tage slentreturen på promenaden, hvorfra I vil kunne opleve den samme udsigt.

DOCK INN Container-Hostel Warnemünde

 • Hotel
 • Rostock, Tyskland
hostel night

Tysklands første container-hostel byder jer velkommen i Warnemünde i Rostock med et stilfuldt og robust design med komfort. Placeringen er perfekt! Havnen er inden for gåafstand og Warnemünde centrum er med sine mange indkøbs- og spisemuligheder kun få meter væk. I får muligheden for at overnatte i rå containere, som helt sikkert er iøjnefaldende, men som også garanterer jer et behageligt ophold. DOCK INN Container-Hostel har en restaurant, bar og panorama-sauna med fodbad. Yderligere råder DOCK INN også over et fælleskøkken til fri afbenyttelse samt en biograf inde i en 60 m² stor container. Klatrecenteret Felshelden ligge lige ved siden af DOCK INN.

 • +5
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

Container-værelserne er 25 m² store og er indrettet med en dobbeltseng, opholdsområde og TV. De har udsigt over Warnemünde værftet og er med eget badeværelse med bruser og toilet.

drm

4-personersværelse

4-personers container-værelserne, der er 25 m² store, er indrettet med to køjesenge, et opholdsområde og TV. De har eget badeværelse og 2 toiletter. Fra container-værelset er der udsigt over Warnemünde værftet.

drm

3-personersværelse

De 3-personers container-værelser er indrettet med opholdsområde, to køjesenge og TV. De er 25 m² store og har eget badeværelse og 2 toiletter. Fra container-værelserne er der udsigt over Warnemünde værftet.

Oplev Rostock

Oplevelser for enhver smag:

 • Tag en tur i det 540 m² store Felshelden klatrecenter og mærk hver eneste muskel i jeres krop. Tag udfordringen op, og se hvem, der kan komme til tops først, eller find jeres yndlings klatrerute blandt de 100 mulige ruter.
 • I de tidlige morgentimer kan I møde de lokale fiskere, som kommer i havn med nattens fangst. På havnen er det muligt at købe de friskfangede fisk direkte fra fiskekutteren.
 • Kom helt til tops i Warnemündes fyrtårn! Fyrtårnet blev sat i drift i 1898 og som stadig er i brug i dag. Entreprisen er 2 € per person.
 • Vil I gerne shoppe, kan I tage til pladsen Neuer Markt i Rostock som centrum for byen. Næsten hver dag er det muligt at købe lokale varer på pladsen. Yderligere fungerer pladsen også som porten til Rostocks største shoppinggade. Neuer Markt er omringet af smukke arkitektoniske bygninger, heriblandt det lyserøde rådhus og den kendte Marienkirche.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: ca. 12 DKK per person per nat (betales på stedet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner DOCK INN Warnemünde. Du indgår derfor direkte aftale med DOCK INN Warnemünde. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 7 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Min. 4 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per 4-personersværelse
Min. 3 personer og maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Parkering ved hostlet koster 8 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Fra Gedser på det sydlige Falster er det muligt at tage færgen direkte til Rostock på 1 time og 45 minutter. Vælger I at køre fra Jylland, er der ca. 295 km fra den dansk-tyske grænse. Fra DOCK INN Container-Hostel i Warnemünde har I kun små 14 km til Rostock centrum. Ca. 50 km nordøst for Rostock finder I Nationalpark Vorpommersche Boddenlandschaft.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice