• Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Oplev Andalusien med 4* hotel og lejebil

 • Solferie
 • 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Algeciras
10 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 45 gange

5, 7 el. 10 overnatninger i Andalusien: 4* Hotel Globales Reina Cristina med morgenmad, lejebil & fly tur-retur fra København, Aalborg el. Billund

Kan I ikke bestemme jer for, om ferien skal indeholde afslapning ved stranden, aktive dage i underskøn natur eller spændende besøg til historiske byer? Så er dette den perfekte rejse for jer, for i Andalusien får I det hele — og mere til! I bor på det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina kun en halv times kørsel fra Gibraltar ved 'Porten til Afrika', som området så smukt kaldes. Med i opholdet følger jeres helt egen lejebil og daglig morgenmad. Så hop på flyet, og tag med til Andalusien, hvor der venter jer en skøn ferie med historie, kultur, strand og ægte sydspansk stemning!

Inklusive
 • Hotel Globales Reina Cristina: 5, 7 eller 10 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Kaffefaciliteter på Hotel Globales Reina Cristina
 • Gratis parkering på Hotel Globales Reina Cristina
 • Gratis WiFi på Hotel Globales Reina Cristina
 • Lejebil
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Málaga tur-retur
Tilvalg
 • Højdepunkter i Tanger (inkl. frokost)
 • Dagsudflugt til Asilah med byvandring (inkl. frokost)
Algeciras — Porten til Afrika

I det sydlige Spanien finder I byen Algeciras, som ligger ca. 28 km fra Gibraltar. Denne lille britiske halvø er i folkemunde kendt som "Den Grønne Ø", og grunden vil være selvsagt, når I ankommer og ser de grønne omgivelser. Naturen venter på at blive udforsket, som I får rig mulighed for i jeres lejebil. Der er både smukke og spændende ruter til de lange og de korte køreture, så fyld benzin på tanken, og tag på eventyr! I Algeciras finder I også Playa de Getares, som er byens flotteste strand. I må ikke gå glip af en gåtur i havneområdet, som er et af de største og mest imponerende i Europa, og det ideelle sted at nyde en god middag. Har I lyst til at se byen fra oven, bør I tage svævebanen op til Gibraltarklippen, hvor udsigten er fantastisk.

Hotel Globales Reina Cristina

 • Hotel
 • Algeciras, Spanien
Double Bedroom

Det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina ligger i en historisk bygning, som indeholder dele af en moské fra det 8. århundrede. Hotellet åbnede i 1901 og har sidenhen haft prominente gæster som for eksempel Juan Carlos I og Winston Churchill. Nu er det jeres tur til at nyde den fantastiske udsigt over Gibraltarstrædet, det klassiske interiør og den tilhørende have. I restauranten kan I nyde jeres morgenmad både inde og udendørs. Der er desuden både indendørs og udendørs swimmingpool, tennisbaner, et fitnessrum og en sauna.

Dobbeltværelserne er 20 m² store og er indrettet med en dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks (mod gebyr) samt gratis WiFi. I har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
Hotel Globales Reina Cristina double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Dobbeltværelset er ca. 20 m² stort og har en dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, værdiboks (mod gebyr) samt gratis WiFi. I har desuden eget badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.

Vi anbefaler

Der er masser af steder og ting at se i Sydspanien, og med jeres egen lejebil kommer I endnu lettere rundt:

 • Tarifa: Fra stranden i Tarifa kan I se til Afrika, og der er stor chance for at se både delfiner og hvaler fra strandkanten. Kombinér turen hertil med jeres udflugt til Tánger – færgen dertil afgår nemlig fra Tarifa.
 • Ronda: Denne typiske, andalusiske by fortryller med sine hvide huse og placering på en bakketop, og den siges at være områdets smukkeste! Her kan I se den imponerende bro Puente Nuevo, som tog 42 år at bygge, og besøge de arabiske bade, der er de bedst bevarede i Spanien.
 • Gibraltar: Det tager kun en halv time at køre til Gibraltar, som er en helt særlig oplevelse. Her kan I se en helt fantastisk flora og fauna som aber, delfiner og hvaler samt den ikoniske Gibraltarklippe, og det er bestemt også værd at lægge vejen forbi den botaniske have. Husk dankortet, for alt, hvad I køber i Gibraltar, er skattefrit!
 • Playa de Getares: Den smukkeste strand i Algeciras og det optimale sted at nyde en god middag med havudsigt. Husk også at besøge det farverige marked Mercado Ingeniero Torroja og den maleriske park Parque María Cristina fra 1834.
Valgfrie udflugter

Dagsudflugt til Asilah med byvandring (inkl. frokost):
Oplev byen Asilah med transport, færgetur og traditionel frokost inkluderet. Asilah er en af ​​de mest besøgte byer i det nordlige Marokko. Byen er kendt og elsket for sin rige historie, multikulturelle identitet, uberørte strande og arkitektoniske skønhed. Glæd jer til en heldagstur, hvor I får set byens vigtigste attraktioner samt får et indtryk af den venlige lokalbefolkning. Inkl. færgetur fra Tarifa til Tangier tur-retur, traditionel frokost (ekskl. drikkevarer) og transport mellem Asilah og Tangier tur-retur. I får desuden tid til at udforske byen på egen hånd. Bemærk venligst, at det er vigtigt, at I medbringer jeres pas på turen!

Heldagsudflugt til Tánger i Marokko (inkl. frokost):
På denne udflugt sejler I fra Spanien til Marokko, hvor der venter jer et unikt indblik i den marokkanske kultur. I sejler fra Tarifa, som ligger ca. 25 minutters kørsel fra jeres hotel, til Tánger i Marokko. Når I ankommer til Tánger, venter jeres guide på jer. I vil blive vist rundt i byen, og I kommer til at se både den moderne og traditionelle side af byen. I kan glæde jer til at opleve Cap Espartel, Herkules' grotter, Sultanens Palads, kamelridning og meget mere. I vil desuden blive vist rundt i kashbahen, medinaen og souken. Jeres inkluderede frokost med drikkevarer indtages på en typisk marokkansk restaurant, og når udflugten er slut, bliver I transporteret til havnen i Tánger. Bemærk: Turen varer ca. 7 timer, og det er vigtigt, at I medbringer jeres pas på turen! Færgen afgår kl.10.00 og det anbefales, at I indfinder jer ved terminalen senest 30 minutter inden afgang.

Lejebil inklusive

Nyd friheden ved at have egen bil på rejsen. Vi finder den rette størrelse bil til dig, og vi sørger for, at afhentning og aflevering af lejebilen passer til dit flys afgang- og ankomsttider.

 • Fuld forsikring
 • Fri kilometer
Læs mere

Vigtigt at tjekke

 • I får en Ford Fiesta, Hyundai i20, Nissan Micra eller tilsvarende model afhængigt af antal rejsende.
 • Den primære chauffør skal være indehaver af et KREDITKORT i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække et depositum på maks. 2500 €. Depositummets størrelse kan variere og afhænger af biltypen. Bemærk venligst, at et Dankort/VisaDankort/MasterCard Debit IKKE kan benyttes til at betale depositummet. Medbring i stedet et kreditkort. Er du i tvivl om, hvorvidt dit kort er et kreditkort eller ej, anbefaler vi, at du tager kontakt til din bank.
 • Den primære chauffør skal besidde et gyldigt kørekort, som er min. 2 år gammelt.
Se alle betingelser
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-12 år: får 25% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Pool

Åben hver dag fra kl. 10.30 til kl. 18.00

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valgfrie udflugter

Bemærk venligst, at valgfrie udflugter ikke kan bestilles på destinationen, men skal tilkøbes i bookingprocessen

Sted

Det 4-stjernede Hotel Globales Reina Cristina ligger tæt ved havnen i byen Algeciras i Andalusien. Der er ca. 130 km og halvanden times kørsel fra lufthavnen i Malaga, ca. 30 km og en halv times kørsel til Gibraltar og ca. 85 km og en times kørsel til byen Marbella.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice