Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Kultur-tur til Madrid inkl. 4* Hotel

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Madrid
Pris fra kr. 1.039,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Mærk historien og oplev kulturen med 2, 3 eller 4 nætter i Madrid på 4* hotel med fly tur-retur fra København eller Hamborg lufthavn

Er I klar til en ferie med spektakulær arkitektur, interessante museer og kunst samt en unik kultur med venlige mennesker? Så er Madrid også klar til jer! Tag 2, 3 eller 4 overnatninger i Madrid til at opleve og fornemme kulturen i den varmhjertede og imødekommende hovedstad. Føl passionen i flamencodansen, historien i Templo de Debod eller lidenskaben i kunsten - mærk kulturen i Madrid! Under jeres ophold bor I på det 4-stjernede Leonardo Hotel Madrid City Center, som sørger for jeres morgenmad. Hotellets centrale placering i hovedstaden sikrer, at I nemt og hurtigt kan komme rundt til de mange fascinerende seværdigheder. Pak kufferten og kom med på en uforglemmelig kultur-tur til Madrid!

Inklusive
 • 2, 3 of 4 overnatninger i dobbeltværelse på Leonardo Hotel Madrid City Center****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Madrid
 • Håndbagage
Hovedstaden med den fabelagtige kultur

I denne dejlige storby føler I jer garanteret hjemme med det samme. Gaderne er fyldt med traditionelle tapasbarer, smukke bygninger samt museer, hvor I kan beundre mesterværkerne af Picasso og Francisco de Goya og mange andre. Fornem historien mens I går i de små, charmerende pittoreske gader, der snor sig mellem de storslåede pladser og grønne parker. Vil I gerne opleve et af de store, smukke paladser, kan I komme ind og opleve det Royale Palads, hvor Spaniens tidligere konger Charles III til Alfonso XIII huserede. Paladset har over 3000 udsmykkede rum og sale. Det er dog ikke alle rum, man får lov til at gå ind i, men det er absolut et besøg værd. Kom for eksempel ind, og oplev det royale apotek og arsenal. Mens I går rundt i Madrid, vil I se, at byen er fyldt med de hyggeligste, små og charmerende tapas-barer, hvor I har muligheden for at smage på Spaniens lækre køkken. Med de små portioner, sikrer I jer ikke at glip af noget - I skal bare smage en af hver! Skriger den søde tand, så gør som spanierne - tag en kop chocolate a la taza con churros, som er varm chokolade med churros.

Leonardo Hotel Madrid City Center

 • Hotel
 • Madrid, Spanien
Exterior

Fra det centralt beliggende Leonardo Hotel Madrid City Center er I i gåafstand til mange af Madrids mest besøgte seværdigheder såsom Palacio de Liria og Templo de Debod. Yderligere er I kun 800 m fra den historiske hovedgade Gran Vía. For at nå så mange af byens seværdigheder som muligt, kan I tage metroen fra metrostationen San Bernardo, som I kun har 220 m til fra hotellet. Fra metroen er der kun 4 stop til en af Madrids mest berømte pladser, Puerta del Sol, eller det charmerende latinerkvarter La Latina. I hotellets lounge vil I få serveret morgenmad hver morgen. I loungebaren kan I også nyde en forfriskende drink, når I har været ude og opleve Madrid!

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets 153 værelser er elegante med en klassisk stil og komfortable. Dobbeltværelserne er 19 m² store og er udstyret med aircondition, skrivebord, TV, værdiboks, minibar (mod gebyr) samt eget badeværelse med hårtørrer. Yderligere har I mulighed for at lave te og kaffe på værelserne.

Mærk kulturen i Madrid
 • Selvom det ikke kun er i Madrid, at I kan opleve flamencoen, er dette stedet at opleve dansen i verdensklasse! Siden 1800-tallet har de bedste flamencodansere bosat sig i Madrid. Ønsker I at opleve noget af verdens bedste flamencodans, kan I tage på Teatro Flamenco Madrid. Er I mere til flamencodans under afslappede forhold sammen med nogle tapas, har Madrid flere restauranter, der tilbyder opvisning sammen med middagen.
 • Spis på verdens ældste restaurant og fornem historien! Nær Plaza Mayor i gaden Calle Cuchilleros ligger restaurant Botin, som ifølge Guiness rekordbog er verdens ældste restaurant. Siden 1725 har de serveret for gæsterne, og gennem tiden har de haft besøg af kendte personer, som for eksempel Ernest Hemmingway, der kaldte Botin for sin favorit restaurant. Yderligere siges det, at maleren Francisco de Goya skulle have arbejdet på restauranten i sine yngre dage, inden han for alvor tog malerpenslen til sig.
 • Se vendensmestrenes værker ved at tage en tur på museum. Vi anbefaler gerne museerne Museo del Prado, Museo Thyssen-Bornemisza eller Museo del Romanticismo. Her kan I beundre og fornemme detaljerne i mestrenes malerier. Kunne I tænke jer at besøge et lidt utraditionelt museum, kan I tage på Museo del Jamón (Skinke Museet) ikke mere en 1 km gang fra hotellet på Gran Vía. Det skal dog siges, at man nok skal være mere sulten end historielysten her!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transporten mellem lufthavn og hotel
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Børn tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er ikke muligt at låne en babyseng

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 550,- - kr. 1.426,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Madrid lufthavn kan I tage metro nr. 8 til Mar de Cristal (2 stop), og fra Mar de Cristal kan I tage metro nr. 4 til San Bernardo (16 stop), hvorfra der kun er 3 min. gang til hotellet. Turen tager i alt ca. 50 min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice