Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

5* luksus & all-inclusive på Tenerife

 • Solferie
 • 7, 8, 10 eller 11 overnatninger
Pris fra kr. 7.049,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Afslapning på luksuriøst 5* resort på Tenerife m. all-inclusive, 7 el. 10 nætter, transport mellem lufthavnen og resortet samt fly tur-retur

Savner I også at mærke solens lune stråler efter den solfattige, danske sommer? Så kom med TravelBird til Santa Cruz på det sydlige Tenerife, hvor den årlige gennemsnitstemperatur er 22 grader. Med dets 5 stjerner giver Sandos San Blas Nature Resort & Golf jer muligheden for at slappe af i luksuriøse omgivelser under lunere himmelstrøg. Ferien er med all-inclusive både når appetitten skal tilfredsstilles, men også hvad angår underholdning og aktiviteter. Hos Sandos San Blas Nature Resort & Golf er der noget for alle! Alt efter, hvad I føler passer jer bedst, har I muligheden for at flyve fra København eller Hamborg lufthavn. Mellem lufthavnen og resortet vil der være sørget for jeres transport.

Inklusive
 • 7 eller 10 overnatninger i deluxe dobbeltværelse (til maks. 3 voksne), deluxe dobbeltværelse med havudsigt (til maks. 3 voksne) eller i suite (til maks. 2 voksne) på Sandos San Blas Nature Resort & Golf*****
 • All-inclusive (forplejning, underholdning og aktiviteter)
 • Gratis adgang til fitnessrum
 • Gratis bus til og fra Playa de las Américas 2 gange om dagen (pladser skal bestilles i receptionen på forhånd)
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavn og resort tur-retur
Strande, byer & unikke naturreservater

Sandos San Blas Nature Resort & Golf er beliggende i det sydlige Tenerife midt i et 80.000 m² stort naturreservat omgivet af klippeformationer, oprindelig flora, menneskeskabte søer og vandrestier. Teide nationalpark er på UNESCOS liste på grund af sin unikke og særprægede natur, der mest af alt minder om månens overflade. Midt i Teide nationalpark ligger vulkanen El Teide, der med dets 3718 m er det højste på spansk jord og den tredjehøjeste på Jorden. Den er dækket af de fineste, sorte lavasten, og bliver af den lokale befolkning omtalt ved navnet "Los Gigantes". Dette er stedet for jer der ønsker eventyr og nye oplevelser i naturen!
I gåafstand fra Sandos San Blas Nature Resort & Golf ligger stenstranden Playa San Blas, denne er dog ikke badevenlig, derfor anbefaler vi jer at tage til enten La Tijita 5 km fra resortet eller med bussen til Playa de las Américas 16 km fra resortet (pladsbestilling til bussen skal ske på forhånd i receptionen). Vil I gerne besøge en lille, charmerende fiskerby, ligger Los Abrigos tæt på jeres resort. Er I til shopping i en større by, er Playa de las Américas stedet I leder efter! Lad jer ikke forvirre! Stranden Playa de las Américas ligger i byen Playa de las Américas - mere opfindsomme var de ikke! Derfor vil I også opleve, at Tenerife både har en by og et område ved navn Santa Cruz i henholdsvis Nord- og Syd.

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

 • Hotel
 • Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Hotel

Det 5-stjernede lukus-resort Sandos San Blas Nature Resort & Golf tilbyder 8 udendørs swimmingpools, hvoraf 2 er opvarmede og 2 er for børn. Jeres måltider og drikkevarer bliver serveret fra resortets 2 restauranter og 2 barer - med en bar ved poolen. Yderligere tilbyder resortet talrige underholdnings-, sports- og kulturaktiviteter. Sandos San Blas Nature Resort & Golf er blevet udnævnt til det første 5-stjernede, cykel-venlige resort på Tenerife! Cykel-faciliteterne som resortet tilbyder er en overdækket cykelparkering, vaskeområde, fitnessrum og cykelrute-information. Hvis I lejer en racer-/carbon-cykel får I gratis transport til resortet når I har været ude at cykle. Sandos San Blas Nature Resort & Golf er beliggende midt i et 80.000 m² stort naturreservat som er utrolig populær blandt cykelister og naturelskere. Nyd nogle fantastisk afslappende dage i 5-stjernet luksus under lunere himmelstrøg, få nye oplevelser med dem I har kær, og lad jer forkæle!

 • +10
Læs mere
Double Deluxe

Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelserne er elegante og er udstyret med TV (med internationale kanaler), aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks og en sofa. Yderligere har værelserne også en møbleret altan samt eget badeværelse med hydromassage-bad, bruser, kosmetikspejl og hårtørrer.

Double deluxe room sea view

Deluxe dobbeltværelse med havudsigt

Med disse deluxe dobbeltværelser har I mulighed for at nyde havudsigten fra de møblerede altaner. Værelserne har eget badeværelse udstyret med hydromassage-bad, kosmetikspejl, bruser og hårtørrer. Yderligere har værelserne TV (med internationale kanaler), aircondition, minibar (mod gebyr), værdiboks og en sofa.

Suite

Suite

Suiterne tilbyder jer privatliv og komfort. Med disse får I et seperat soveværelse og en stue, inklusiv en terrasse med en dobbelt solseng. Suiterne har TV (med internationale kanaler), aircondition, minibar (mod gebyr) og værdiboks. Badeværelset er udstyret med hydromassage-bad, kosmetikspejl, bruser og hårtørrer.

Underholdning & aktiviteter

Resortet tilbyder en bred vifte af aktiviteter og underholdning som del af jeres all-inclusive ophold:

 • I resortets kunstige sø, der er omkranset af smukt frodigt planteliv, kan I sejle og ro i kajak (tjek venligst tidspunkt for tilgængelighed af disse aktiviteter i aktivitetsbrochuren ved ankomst).
 • Hvis I også er til sport på land, tilbyder resortet jer at udfordre hinanden i sportsgrene som tennis, bordtennis, volleyball, vandlege, fodbold, basketball og traditionelle kanariske sportslege (tjek venligst tidspunkt for tilgængelighed af disse aktiviteter i aktivitetsbrochuren ved ankomst). Yderligere kan I også få pulsen op ved at deltage i aqua gym, salsalektioner, klatring, introduktion til pilates og yoga (tjek venligst tidspunkt for tilgængelighed af disse aktiviteter i aktivitetsbrochuren ved ankomst).
 • MiniClub for børn mellem 4 og 12 år! Hver aften er der mini diskotek, og om dagen er der ansigtsmaling, puslespil, plante-sjov for børn, genbrugsværksted og Gymkhana.
 • Oplev den kanariske kulturhistorie helt tæt på! Lav jeres egne keramik-perler, eller bliv introduceret til det spanske, dekorative Pintadera stempel som går langt tilbage i den spanske kulturarv, og som oftest blev anvendt i ler eller træ.
 • Drømmer I om at smage jer frem til jeres yndlingsvin, får I muligheden for dette til en af Sandos San Blas Nature Resort & Golfs vinsmagninger.
 • Skal I prøve det hele af, skal I også en tur forbi resortets skydebane, hvor I kan sætte jeres skarpe blik på prøve!
 • Stranden kalder! Vil I gerne til en fin, hvid sandstrand kan I 2 gange om dagen tage resortets bus direkte til og fra Playa de las Américas (pladser skal bestilles i receptionen på forhånd).
 • Trænger I til den aller sidste underholdning inden i hopper til køjs? Så tilbyder Sandos San Blas Nature Resort & Galf både professionelle shows og shows fra dets eget underholdnings team.
All-inclusive

Sandos San Blas Nature Resort & Golf har 2 restauranter Cueva de Atxoña og La Proa, samt 2 barer Magama Lounge og Plaza Bar.

På Cueva de Atxoña tilbyder de en international buffet.
Morgenmad er mellem kl. 07:30 og kl. 10:30
Frokost er mellem kl. 13.00 og kl. 15.00
Aftensmad er mellem kl. 18.45 og kl. 21.15

En middag på La Proa er inkluderet per person per ophold og bordreservation nødvendig. Her står der forkælelse og lækker middelhavs gourmet på menuen.
Aftensmad er mellem kl. 19.00 og kl. 21.00

På begge restauranter er der en generel dresscode. Mænd skal have knælange shorts på, og atletiske shorts samt bermuda-shorts med blomstrede eller farverige print er ikke tilladt. Yderligere er ærmeløse t-shirts, badetøj og bare fødder ikke tilladt i restauranterne.

Læskedrikke & drinks
I barerne og på restauranterne er det muligt at købe kolde drikke samt drinks fra kl. 08.00 til ud på natten. Mellem kl. 08.00 og kl. 23.00 er der 30 % på vine og 50 % på lokalt produceret alkohol samt på resortets barer og natklubber.

Snacks
Fra kl. 11.00 til kl. 12.00 vil der være søde kager, juice, te og kaffe
Fra kl. 16.00 til kl. 18.00 vil der være forskellige slags sandwich, søde kager samt te og kaffe
Fra kl. 22.30 til kl. 23.30 vil der være forskelligge mini wraps, sandwiches og juice
Fra kl. 10.00 til kl. 18.00 vil der være is ved pool baren
Tidspunkter og lokation af snacks kan variere fra sæson til sæson.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Deluxe dobbeltværelse med havudsigt
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Suite

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 3.135,- - kr. 7.752,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på værelset

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Restaurant Cueva de Atxoña tilbyder de en international buffet.
Morgenmad er mellem kl. 07:30 og kl. 10:30
Frokost er mellem kl. 13.00 og kl. 15.00
Aftensmad er mellem kl. 18.45 og kl. 21.15

En middag på La Proa er inkluderet per person per ophold og bordreservation nødvendig.
Aftensmad er mellem kl. 19.00 og kl. 21.00

På begge restauranter er der en generel dresscode. Mænd skal have knælange shorts på, og atletiske shorts samt bermuda-shorts med blomstrede eller farverige print er ikke tilladt. Yderligere er ærmeløse t-shirts, badetøj og bare fødder ikke tilladt i restauranterne.

Læskedrikke & drinks
Kolde drikke samt drinks kan købes fra kl. 08.00 til ud på natten. Mellem kl. 08.00 og kl. 23.00 er der 30 % på vine og 50 % på lokalt produceret alkohol på resortets barer og natklubber.

Snacks
Fra kl. 11.00 til kl. 12.00: søde kager, juice, te og kaffe
Fra kl. 16.00 til kl. 18.00: forskellige slags sandwich, søde kager samt te og kaffe
Fra kl. 22.30 til kl. 23.30: forskelligge mini wraps, sandwiches og juice
Fra kl. 10.00 til kl. 18.00: is ved pool baren
Tidspunkter og lokation af snacks kan variere fra sæson til sæson.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og resortet

Jeres chauffør venter på jer i lufthavnen med et skilt med TravelBird- eller Holiday Taxis-logoet og jeres navn. Når I skal til lufthavnen fra hotellet venter chaufføren på jer i resortets lobby. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og resortet sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Guidet tur i naturpark

Hos Sandos San Blas Nature Resort & Golf får I muligheden for at komme på guidet tur i naturparken ved resortet (7,5 € per person over 12 år)

Turen inkluderer:

Museum (20 minutter)
Lær alt om de naturlige fænomener bag San Blas' naturreservat. I vil opleve trin for trin, hvordan dette smukke vulkanske landskab blev dannet, og hvordan mennesker senere brugte områdets naturlige ressourcer i deres daglige liv.

San Blas Kløft (60 minutter)
Denne relativt nemme vej er fuld af overraskelser! (for gæster i alle aldre uden mobilitetsproblemer)

Historisk Oplevelses-Tunnel (25 minutter)
Den historiske oplevelses-tunnel er en unik multisensorisk rute, hvor I får mulighed for at opleve lokalhistoriens mest følelsesmæssige og betydningsfulde øjeblikke.

Guidede ture er tilgængelige alle ugens dage med undtagelse af tirsdag og onsdag

Cykelleje

Cykeludlejning og guidede ruter sker gennem resortets partnerfirma Bike Experience Tenerife og er ikke inkluderet i dette tilbud, men kan lejes hos Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Sted

Kun 9 km fra lufthavnen ligger jeres destination Sandos San Blas Nature Resort & Golf. Resortet ligger på første parket med havudsigt og gåafstand til den naturlige stenstrand Playa San Blas (ikke badevenlig).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice