Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyoplevelser i baltiske Riga

 • Storbyferie
 • Riga
Pris fra kr. 1.169,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 overnatninger i skønne Riga på det 4-stjernede City Hotel Teater inkl. morgenmad, sightseeing i bus og fly fra København eller Hamborg

Oplev fantastiske Riga — den lettiske hovedstad med sovjetisk fortid. Udforsk den baltiske perles historiske seværdigheder, livlige bybillede, moderne kultur og levende kunstscene. Byen er fyldt med fortidens levn, som specielt kan ses på arkitekturen i den gamle bydel og i de mange inspirerende museer. I vil bo på det 4-stjernede og jugendstil-inspirerede hotel, hvor I efter en god nats søvn vil få serveret morgenmad, og herefter kan I bevæge jer ud byen på nye eventyr. I kan godt begynde at glæde jer!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på City Hotel Teater****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Riga
 • Håndbagage
 • 1x middag på Restaurant Etage på ankomstdagen
 • 1x drink i lobbybaren
 • Sightseeing i bus i Riga (med audioguide)
Fabelagtige Riga

Art Nouveau-arkitektur, hyggelige caféer i den gamle bydel, hippe butikker, moderne kunst og en smule sovjetisk nostalgi - alt dette og meget mere kan I finde i den lettiske hovedstad, Riga! Lad jer inspirerer af de historiske levn fra både 1960'erne og tidligere århundreder. Byens skønhed er så slående, at den er kommet på UNESCOs verdensarvsliste, og I vil få mange nye kulturindtryk med hjem i kufferten. I skal besøge Riga, hvis I er til storbyomgivelser med en tilbagelænet atmosfære og plads til afslapning i byens grønne parker.

City Hotel Teater Riga

 • Hotel
 • Riga, Letland
Facade

City Hotel Teater Riga er beliggende godt 1 km fra byens historiske centrum og ca. 12 km fra lufthavnen. Hotellet har en døgnåben reception, en lobbybar og gratis WiFi på hele hotellet. På hotellets restaurant Etáge vil I nyde jeres morgenmad hver dag samt en lækker middag. Desuden ligger hotellet kun 400 m fra koncertstedet Arena Riga, hvor mange forskellige events kan opleves.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
City Hotel Teater dubbelrum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det hyggelige dobbeltværelse er mellem 22 og 28 m² stort og er indrettet med en dobbeltseng samt privat badeværelse med hårtørrer og gulvvarme. På værelset finder I skrivebord, telefon, minibar (mod betaling), TV og værdiboks (mod betaling).

Gå ikke glip af
 • Arkitektur: Det er ikke kun i Rigas gamle bydel, at arkitekturen er helt fantastisk — rundt i hele byen vil I se bygninger, som er inspireret af stilarterne jugendstil, nordisk gotisk, barok, klassicisme og modernisme. Særligt fascinerende er bygningen "Stalins fødselsdagskage", som også huser det lettiske videnskabsakademi.
 • Museer: Riga er hjemsted for omkring 25 museer. Besøg besættelsesmuseet, Museum of Photography eller frilandsmuseet i den østlige del af byen. På National Art Museum kan I se værker fra lettiske kunstnere tilbage fra det 18. århundrede til 1945.
 • Shopping: I den største shoppinggade, Audeju, ligger der butikker med berømte mærker, hvor I sagtens kan bruge et par timer. I den gamle bydels centrum kan I finde de lettiske butikker, som sælger lokale specialiteter. Det er også her I finder byens centrale marked, som er placeret i 5 haller, og madboderne byder på retter fra forskellige køkkener.
 • Spise, drikke og gå ud: En god aften behøver ikke at være dyr i Riga, for her er priserne mere end overkommelige. Hvis I trænger til en drink, skal I besøge gaden Kalku lela, hvor der ligger mange hyggelige terrasser og restauranter. Vil I danse natten lang? Så prøv rockcaféen Rokkafejnīca.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sightseeing i bus i Riga

Busturen vil være tilgængelig på alle dage, og varer ca. 1,5 time. Efterfølgende er det muligt at bruge billetten til andre udvalgte busruter i Riga, hvilket hotellet kan informere jer mere om. Billetten er gældende i 48 timer, og I vil modtage flere information om busturen samt modtage billetten ved ankomsten på hotellet

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport fra lufthavnen til hotellet

I kan tage bus 22 fra lufthavnen til stoppet Slokas iela, hvor I skal gå ca. 100 m til busstoppestedet Valsts arhīvs. Her skal I tage bus 25 til stoppet Bruņinieku iela, hvor I vil have ca. 600 m til hotellet. Turen fra lufthavnen vil tage ca. 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger ca. 1 km fra Rigas centrum og knap 12 km fra lufthavnen. Fra hotellet er der ca. 1,2 km til den gamle bydel.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice