Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med oplevelse

Familietur til Nordens største akvarium

 • Oplevelse
 • Hirtshals
kr. 1.118,- -38%
Nu kr. 699,-
 • nu
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en rejse under vandet til Nordsøens spændende dyreliv: I får 4x indgangsbilletter til Nordsøen Oceanarium, 4x fish and chips & 4x sodavand

Tag familien med på en spændende rejse under vandet! På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan I gå på opdagelse i Nordeuropas største akvarium og opleve Nordsøens fascinerende dyreliv. Tag med på den sjove og lærerige Ekspedition Nordsøen, hvor I besøger 7 destinationer både til lands, til vands og helt nede på det allerdybeste sted i Nordsøen. I kan også høre mere om Finhvalen fra Blokhus og hvordan den mon endte på Nordsøen Oceanarium. Derudover kan I hilse på klumpfisk, tusindvis af stimefisk, over 50 hajer, søde sæler og Europas største skibsvrag. Rigtig god fornøjelse!

Inklusive
 • Dagsbillet til Nordsøen Oceanarium for 4 personer (0-99 år)
 • 4x fish and chips
 • 4x sodavand
Tag på opdagelse i Nordeuropas største akvarium

Glæd jer til en spændende og lærerig dag i Nordsøen Oceanarium. Det er ikke svært at forstå, at akvariet er Nordeuropas største. Her finder I nemlig intet mindre end 10.000 m² indendørs areal, 5.000 m² udendørs bassiner, 70 akvarier og over 6.500 fisk og andre havdyr! Kort sagt, en helt fantastisk oplevelse for alle aldre. Nordsøens Oceanarium ligger i dejlige omgivelser i Hirtshals blot få meter fra havet, så husk at nyde køreturen mod kysten, når I er undervejs. Når I ankommer, kan I glæde jer til at beundre de store akvarier, hilse på klumpfisken og til at se de smukke sæler lege. I kan opleve sælerne blive fodret — her underholder de gerne på et par krumspring i begejstring over maden! I kan også kigge med, når dykkerne håndfodrer fisk på helt tæt hold gennem den kæmpe glasrude i akvariet. Derudover vil dykkeren være udstyret med et undervandskamera, som filmer fodringen, så I får en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Når I har brug for en pause, kan I nyde jeres inkluderede fish and chips med sodavand til.

Om Nordsøens Oceanarium

Oceanariet gennemgik i maj 2015 en omfattende renovering, som har sikret et endnu mere unikt indblik i det nordiske undervandsliv. Dertil er centret aktivt involveret i flere initiativer, som I kan nyde godt af under jeres besøg:

 • 'FiSK' forskningsprojekt med fokus på sundhed, som formidler læring om de fede fisks positive indvirkning på vores helbred. Projektet engagerer både børn og forældre, der besøger centret.
 • 'Hvalforskerhytten': Imponerende afdeling af centret, der forklarer hvalforskerens arbejde, fortæller om de store pattedyr og deres levevis samt viser film fra parteringen af finhvalen, som strandede ved Blokhus i 2016.
 • Sælarium: Kom helt tæt på de søde gråsæler, som faktisk er Danmarks største rovdyr! I kan beundre sælerne i den 12 meter lange tunnel, og i det udendørs bassin kigger I med, når de fodres eller hviler sig i solen.
 • Mad og drikke: Glæd jer til at nyde jeres inkluderede fish and chips i centrets spisesteder, hvor der serveres sunde, friskfangede fisk og skaldyr.
 • 'Pakhuset': Køb souvenirs og spændende læremateriale med hjem til vennerne fra centerbutikken.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner D Nordsøen Oceanarium. Du indgår derfor direkte aftale med D Nordsøen Oceanarium. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Pris

Prisen er per værdibevis og gælder for 4 personer (0-99 år)

Åbningstider

Hele oktober til og med d. 29. oktober og weekender: fra Kl. 10.00 til kl. 17.00
Hverdage i november, december og januar samt d. 30-31. oktober og d. 1-3. februar: Fra kl. 10.00 til kl. 16.00
Lukket d. 18-25. december og 31. december til og med d. 13. januar

Parkering

Gratis parkering

Tilgænglighed

Nordsøen Oceanarium er egnet til kørestolsbrugere indendørs og udendørs. Der er kørestolsegnede toiletter, elevatorer og handicapparkering ved indgangen

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr, men der findes en hundeparkering med skygge og vandhane for enden af den store parkeringsplads til venstre for indgangen. I er velkomne til at lufte hunden i omgivelserne omkring Nordsøen Oceanarium

Gyldighed

Værdibeviset gælder i perioden frem til den 3. februar 2018.
Bemærk venligst, at værdibeviset skal udskrives og vises ved indgangen til parken. Kun udskrevne værdibeviser vil blive accepteret

Flere familiebilletter

Ønsker I at købe flere familiebilletter? I bookingprocessen er det muligt at købe op til 4 familiebilletter ad gangen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice