• Med indkvartering

4-stjernet forkælelse ved Lillebælt

 • Miniferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Fredericia
9 Anmeldelser
Pris fra kr. 689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 44 gange

Forkæl jer selv med 2, 3 eller 4 dage på 4-stjernet hotel i Fredericia med udsigt til Lillebælt inklusive 1x 3-retters middag, cocktail og morgenmad

Tag et smut væk fra hverdagen, og bliv forkælet på det 4-stjernede Trinity Hotel & Konference Center, som ligger på første parket ud til Lillebælt. Efter I har tjekket ind på jeres værelse, skal I på ankomstaftenen nyde en cocktail i hotellets bar inden middagen. Herefter bliver I serveret en 3-retters middag efter køkkenchefens valg, tilberedt fra bunden med lokale råvarer. Mætte og glade vågner I op til en morgenmadsbuffet med brød bagt i hotellets eget bageri, og I kan herefter spendere dagen efter eget valg. Hvad end I har brug for ren afslapning, romantisk samvær eller en aktiv miniferie i skønne Danmark, udgør Trinity Hotel & Konference Center en skøn ramme.

Inklusive
 • Trinity Hotel & Konference Center: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • 3-retters middag på ankomstdagen
 • Cocktail inden middagen på ankomstdagen
Tilvalg
 • Vinmenu til middagen (4 glas)
Fredericia

Fredericia er et perfekt udgangspunkt for at nyde nogle afslappende stunder, tage på cykel- eller vandreture i de skønne naturomgivelser eller besøge nogle af områdets historiske og kulturelle seværdigheder. Fredericia er kendt for sit historiske voldanlæg, hvor I kan opleve det unikke fæstningsværk, der i sin tid blev opsat for at beskytte vores lille land. Byen har udviklet sig til en kulturel perle med et væld af gamle kirker, spændende museer og mange andre oplevelser for store og små. Gå en lang tur i parken omkring Snoghøj Folkehøjskole, der byder på kystskrænter, smuk natur og udsigt til Lillebælt. Koldinghus, Trapholt og Clay Keramikmuseum er blot nogle af de mange andre attraktioner, I finder i og omkring Fredericia.

Trinity Hotel & Konference Center

 • Hotel
 • Fredericia, Danmark
Ait view

Det 4-stjernede Trinity Hotel & Konference Center er indrettet i et tidløst skandinavisk design. Hotellet ligger midt i naturen med udsigt til den gamle Lillebæltsbro, men samtidig tæt på Fredericias centrum. I hotellets restaurant, der har panoramaudsigt til bæltet, tilberedes maden fra bunden med årstidens friske råvarer. Hotellet har til og med sit eget bageri og konditori. Til hotellet hører der endvidere et fitness-rum med kredsløbsmaskiner, løbebånd, motionscykel og cross-trainer. Som en ekstra service er der mulighed for at låne cykler (afhængigt af tilgængelighed).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Læs mere
Doubleroom 1

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De store, lyse dobbeltværelser er indrettet i moderne stil og udstyret med fladskærms-TV, skrivebord, siddeområde og garderobe. Der findes endvidere en el-koger samt strygejern og -bræt. Værelset har privat badeværelset med bruser og hårtørrer.

3-retters middag i Trinitys Restaurant Lillebælt

På ankomstdagen skal I nyde en 3-retters menu i hotellets restaurant, hvor kokkene kræser for jer med hjemmelavede retter. Her fokuseres der på moderne gastronomi, men med respekt for kokkefagets ærekære traditioner. Og så gør det vel heller ikke noget, at restauranten ligger med panoramaudsigt ud til Lillebælt? I booking processen er det endvidere muligt at tilkøbe en tilhørende vinmenu bestående af 4 glas vin, nøje udvalgt til aftenens menu. Velbekomme!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Kunne disse tilbud friste i stedet?
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Trinity. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Trinity. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 200 DKK per nat (betales på hotellet) eller medbringe sin egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr på under 15 kg kan medbringes for 200 DKK per kæledyr per nat (betales på hotellet). Maks. 1 kæledyr per værelse. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Trinity Hotel & Konference Center ligger ved den gamle Lillebæltsbro i Fredericia. Kører I fra København er der ca. 215 km og ca. 200 km fra Aalborg. Fra hotellet er I ikke langt fra for eksempel Legoland (55 km) eller Koldinghus (20 km).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice