Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skiferie i Saalbach

 • Skiferie
Pris fra kr. 2.089,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5 eller 8 dage på familievenligt hotel i østrigske Saalbach Hinterglemm inklusive halvpension og fri brug af wellness-området 'Body & Soul Chillax'

Sæt pulversne og uendelig frihed på dagsordenen i Saalbach! Snehvide pister, solstråler og talrige aktiviteter for hele familien er ingredienserne til årets skiferie. Skiområdet Skicircus Saalbach tilbyder adskillige skiløjper med forskellige sværhedsgrader, freestyle- og snowboard parker, kælkebakke og masser af andre vinteraktiviteter for hele familien. Fra det familiedrevne Hotel Austria kan I tanke energi ved morgenbuffeten, inden dagen står på ski eller snowboarding ned ad de velpræparerede pister. Om aftenen får I serveret aftensmad på hotellet og kan slappe af i det tilhørende wellness-område med finsk sauna, dampbad eller infrarød kabine. Midt i snedækkede bjertoppe og isklædte dale venter en af verdens mest varierede vinterdestinationer på jer i Saalbach!

Inklusive
 • 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse, 4-personersværelse, familieværelse (maks. 4 voksne + 1 baby 0-1 år) eller stort familieværelse (maks. 6 voksne og 1 baby 0-1 år) på Hotel Austria***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu eller buffet inkl. salatbuffet)
 • Fri adgang til hotellets wellness-område 'Body & Soul Chillax'
 • Parkering
Saalbach

Saalbach er beliggende i den smukke provins Salzburg i Østrig. På skisportsstedet Skicircus Saalbach venter 270 km pister på at blive erobret af jer. En vinterferie i Saalbach kan byde på mange ting, men bestemt ikke kedsomhed! De forskellige tilbud spænder fra fartfyldt alpinskiløb, vintervandreture gennem snedækkede landskaber og sjov på kælkebanen til curling og spændende go-cart kapløb på is. Pauserne kan nydes i en af de 60 alpehytter, hvor I kan varme jer med en kop varm kakao. Fra hotellet er I 1,5 km fra den nærmeste skilift.

Hotel Austria

 • Hotel
 • Zell am See District, Østrig
hotel

Det familiedrevne Hotel Austria har en central beliggenhed i Saalbach 3 km fra byens centrum. Foran hotellet finder I to busstoppesteder, hvorfra der regelmæssigt kører gratis busser til de mest populære skilifte og pister. I den rummelige restaurant kan I nyde jeres morgenmad og aftensmad og en velfortjent after-ski øl kan drikkes i den tilhørende kælder-bar, 'Montana Club', som åbner hver eftermiddag kl. 16.00. Hotellets wellness-område har finsk sauna, dampbad og infrarød sauna. Der er badekåbe, badetøfler og solarium til rådighed mod gebyr, og det er desuden muligt at bestille massage og gå i solarium (mod gebyr).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er ca. 28 m² stort og er indrettet med to sammenstillede enkeltsenge, TV og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

socks

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelset er ca. 30 m² stort og indrettet med to sammenstillede enkeltsenge og en ekstra seng. Værelset har desuden TV og eget badeværelse.

double room + 1

4-personersværelse

4 voksne per værelse

4-personersværelset er ca. 35 m² stort og indrettet med en dobbeltseng og en køjeseng med to sovepladser eller to ekstra enkeltsenge. Værelset har TV og eget badeværelse.

family

Familielejlighed

4 voksne per værelse

Familieværelset består af 2 rum fordelt på 45 m². I det ene rum findes en dobbeltseng og i det andet rum en dobbeltseng eller køjeseng med to sovepladser. Der findes endvidere TV og eget badeværelse.

socks

Stor familielejlighed

6 voksne per værelse

Det store familieværelse er 70 m² stort fordelt på 3 rum. Værelset er udstyret med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Der findes endvidere et opholdsområde med TV samt et eget badeværelse.

Information om Skicircus Saalbach

Skicircus Saalbach er et paradis for alle skiløbere. Her finder I et hav af skiskoler og familievenlige områder, som giver jeres børn den bedst mulige start på ski. Liftkort kan købes på destinationen.

 • Blå pister: 140 km
 • Røde pister: 112 km
 • Sorte pister: 18 km
 • Samlet længde pister: 270 km
 • Kælkebakke: 3,5 km
 • Antal skilifte: 70
 • 5 freestyle- og snowboard parker
 • Night park (åben til kl. 21.30)
 • Laveste punkt: 788 meter
 • Højeste punkt: 2020 meter
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Liftkort
 • Turistskat: 1,70 € per person per nat (fra 15 år, betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per 3-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per 4-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per Familielejlighed
Maks. 6 voksne og 1 baby op til 1 år per Stor familielejlighed

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende personer per værelse:
Børn i alderen 0-6 år: 100% rabat per ophold

Børn i alderen 7-11 år: 40% rabat per ophold
Børn i alderen 12-14 år: 20% rabat per ophold

Børn i alderen 15-17 år: 10% rabat per opholdBookes der en stor familielejlighed gælder rabatten ved 3 fuldtbetalende personer

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen begynder på ankomstdagen kl. 16.00 og slutter med morgenmad på afrejsedagen. Morgenbuffeten består af varme og kolde retter, hvoraf visse retter er økologiske. Til aften serveres der enten aftenbuffet eller en 3-retters menu inklusive salatbar. Vegetarretter kan laves på anmodning

Wellness

Det 220 m² store wellness-område 'Body & Soul Chillax' er udstyret med en finsk sauna, dampbad, infrarød kabine og afslapningsområde. Solarium kan benyttes mod gebyr. Bemærk venligst at saunaen er lukket fredage og søndage

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Hotellet ligger i den lille by Hinterglemm i området Saalbach, mellem Innsbruck og Salzburg. Kører I fra Danmark, er der omkring 1130 km fra dansk-tyske grænse og ca. 1170 km fra København med færgen over Gedser-Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice