Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Designhotel i Oosterpark i Amsterdam

 • Storbyferie
 • Amsterdam
Pris fra kr. 1.659,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3 eller 4 overnatninger på det flotte 4* Hotel Arena inkl. morgenmad, velkomstdrink og fly tur-retur fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg

Sæsonen for storbyferier er over os! Og hvilket bedre valg end vidunderlige Amsterdam. Med sine romantiske kanaler, livlige gadebillede og kulturelle rigdom er hovedstaden et af Europas absolutte must-sees. Men I er ikke kun taget til Amsterdam for sightseeingens skyld. I er nemlig indlogeret på det imponerende Hotel Arena, der har til huse i en historisk bygning fra 1886. Placeret på kanten af den populære Oosterpark åbner det 4-stjernede hotels døre praktisk talt op til den idylliske park, der indrammer bygningen i en rolig, grøn lomme i den pulserende storby. Tot gauw!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Arena****
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Amsterdam
 • Håndbagage
Amsterdam Oost

Tag bestik af omgivelserne, og lær det østlige Amsterdam at kende. Ud over maleriske gåture i Oosterpark bør I udforske områdets hyggelige cafeer og butikker. I Amsterdam Oost finder I blandt andet Artis, Amsterdams Zoo, hvor I kan hilse på aber, giraffer, løver, eksotiske fugle og sæler. Ved siden af haven ligger Tropenmuseum, hvis etnografiske samlinger fra hele verden byder på alt fra kunstværker, lyd- og billedefragmenter og andre genstande. I kan passende også besøge det travle, multietniske marked Dappermarkt, der inviterer til opdagelsesrejser i de mange, mindre boder med surinamske delikatesser, vintagetøj og lækkert bagværk.

Hotel Arena

 • Hotel
 • Amsterdam, Holland
room 1

Det 4-stjernede Hotel Arena har til huse i en elegant, historisk bygning og byder på et klassisk interiør. Hotellet ligger i det østlige Amsterdam, og med blot få minutters gang til det nærmeste stoppested kan I nemt komme ind til centrum. I kan selvfølgelig også leje en cykel på hotellet og udforske byen på to hjul. I restauranten serveres der både lokale og internationale retter, og på terrassen kan I slappe af med en drink fra baren.

 • +6
Læs mere
Hotel Arena - Standard Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med dobbeltseng, fladskærms-TV, aircondition, gratis WiFi, minibar (mod gebyr), telefon, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt et badeværelse med hårtørrer.

Storbyferie i særlige omgivelser

 • Hotel Arena har hjemme i en monumental bygning fra 1886. Den nyrenoverede bygning rummer en helt ny fløj med en smuk terrasse med udsigt til Oosterpark. På hotellet finder I desuden et originalt, restaureret kapel med glasmosaik, der fortæller om husets funktion som katolsk pigebørnehjem i det tidlige 19. århundrede. Men historien slutter ikke her. Efter udbruddet af første verdenskrig blev en række belgiske flygtninge tilbudt ly i bygningen, og under 2. verdenskrig fungerede den som en afdeling af nabosygehuset OLVG Oost. Siden har huset sovested for hjemløse og fattige, café og klubhus. Efter en omfattende renovering åbnede det vi kender som Hotel Arena i 2002.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 5% af prisen på hotelopholdet (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Babyseng

I kan gratis leje en babyseng på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved det nærliggende hospital OLVG for 36 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Arena ligger i det østlige Amsterdam, få minutters gang fra et stoppested, hvorfra I kan tage en sporvogn ind til centrum.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice