• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse til Cubas højdepunkter

Rundrejse 20 overnatninger Cuba

per person fra kr. 12.699,-
baseret på 2 personer

Oplevelsesspækket rejse på Cuba: 19 overnatninger i 8 byer inkl. morgenmad, transport, udflugter og fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg

Cuba — det caribiske ø-paradis kalder på at blive udforsket! Rundrejsen byder på paradisstrande, fantastisk natur, imponerende bygninger, fortryllende rytmer og iskolde mojitos. Med intet mindre end 19 overnatninger i 8 forskellige byer får I rig mulighed for at dykke ned i Cubas unikke kultur. I overnatter i casas particulares hos imødekommende lokale familier, der inviterer på morgenmad og lader jer opleve den cubanske dagligdag på tæt hold. Opholdet byder desuden på 4 autentiske udflugter ledsaget af venlige, lokale guider. Seværdigheder, strand og storby? Cuba har det hele!

Inklusive
 • 19 overnatninger i dobbeltværelser (maks. 3 voksne) inkl. morgenmad:
 • 3 overnatninger på Judith 107 (eller tilsvarende) i Havana
 • 3 overnatninger på Villa Silvia (eller tilsvarende) i Vinales
 • 2 overnatninger på Hostal El Zafiro (eller tilsvarende) i Cienfuegos
 • 3 overnatninger på Casa MiCuba (eller tilsvarende) i Trinidad
 • 1 overnatning på Hostal Santa Elena (eller tilsvarende) i Sancti Spíritus
 • 2 overnatninger på Casa Caridad (eller tilsvarende) i Camagüey
 • 2 overnatninger på Hostal Amalia (eller tilsvarende) i Santa Clara
 • 3 overnatninger på Isabel (eller tilsvarende) i Varadero
 • Sightseeing i Havana (dag 2)
 • Udflugt til tobakplantagerne i Vinales (dag 5)
 • Sightseeing i Trinidad & cocktailworkshop (dag 10)
 • Lokal middag i Santa Clara (dag 15)
 • Lokale guider på udflugterne
 • Al transport under rejsen (enten med bus eller privat transport)
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Cuba
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Havana: Køretur i Oldtimerbil (min. 2 personer)
 • Vinales: Udflugt til paradisøen Cayo Levisa
 • Trinidad: Sightseing på cykel (min. 2 personer)
 • Trinidad: Udflugt til stranden (min. 2 personer)
 • Trinidad: Udflugt til Valle de los Ingenios (min. 2 personer)
 • Trinidad: Udflugt til Topes de Collantes
 1. Dag 1 - 3: Havana

  Velkommen til Cuba! I l tager enten bussen eller bliver hentet af jeres privatchauffør i lufthavnen, hvorefter turen går mod Havana og jeres første casa particulares. I dag skal I bare slappe af og suge til jer af de pragtfulde omgivelser i Havana. Cubas hovedstad byder på uendelige oplevelser og skønhed, så det eneste, I skal, er at beslutte, om I starter med en autentisk cubansk cigar, en køretur i en Oldtimer-bil eller en gåtur gennem byens pastelfarvede gader.

  På dag 2 starter I tidligt, for kl. 08.30 har I et informationsmøde ('Meet and Greet') med jeres lokale guide, som vil tage jer ud på en byvandring i Havana fra kl. 09.00. Den engelsktalende guide vil indvie jer i Havanas hemmeligheder samt vise jer storbyens største attraktioner som Plaza de Armas, Plaza Vieja, shoppinggaderne Calle Obispo og La Bodeguita del Medio og Hemingways gamle stambar. Udflugten varer ca. 3 timer, hvorefter I kan udforske byen på egen hånd.

  Dag 3 kan I tilbringe helt, som I ønsker. I kan også vælge at tilkøbe en udflugt i Oldtimer-bil (min. 2 personer). Den klassiske amerikanske halvtredserbil, som Cuba er så kendt for, vil bringe jer rundt blandt byens vigtigste seværdigheder. Køreturen varer ca. 45 minutter.

  I tilbringer 3 overnatninger i Havana.

  Casa Judith 107eller tilsvarende

  Hotel Havana, Cuba

  Judith 107 er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
 2. Dag 4 - 6: Vinales

  På turens dag 4 kører I videre mod den vestlige del af øen, hvor I skal besøge Viñales i Pinar del Rio provinsen. Tager I bussen, varer turen godt 3 timer. Med privat transport er I der efter 2,5 time. I begge tilfælde hentes I fra jeres casa particular. Denne del af øen er kendt for sin frodige natur, smukke grotter og tobaksplantager.

  På dag 5 skal I på jeres inkluderede udflugt til den smukke Vinales-dal, hvor imponerende afrundede bjerge skyder op blandt grønne palmer. I starter turen kl. 09.00 om morgenen og bruger dagen med jeres lokale guide, som vil fortælle jer alt om tobakskulturen, fremstillingen af cigarer og landskabets særlige karakter. I vil vandre i tobaksplantagerne og prøvesmage de cubanske cigarer — måske skal I endda købe et par stykker med hjem til onkel? Udflugten varer ca. 2-3 timer og inkluderer transport.

  På dag 6 er I frit stillet til at udforske Vinales på egen hånd: I kan for eksempel tage til Los Jazmines, hvor I kan få en fantastisk panoramaudsigt over dalen. Om aftenen kan I lytte til forførende salsarytmer på en af hovedgadens barer eller tage en svingom med en af de lokale. Glem ikke at skåle i den lokale øl Bucanero!

  I kan også tilkøbe en valgfri udflugt på dag 6 til paradisøen Cayo Levisa. I vil blive hentet kl. 08.15, men sørg gerne for at være klar til afgang allerede kl. 08.00. Dagen står i solbadning og svømningens tegn, for på øen er kysten krystalklar og bølgerne azurblåt. Frokost og transport er inkluderet. Om eftermiddagen går turen tilbage til jeres casa particulares i Vinales.

  I tilbringer 3 overnatninger i Vinales.

  Villa Silviaeller tilsvarende

  Hotel Viñales, Cuba

  Villa Silvia er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor i hjertet af Viñales hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. Der er desuden en hyggelig altan i huset! Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
 3. Dag 7 & 8: Cienfuegos

  På dag 7 skal I nu videre til Cienfuegos: Turen tager godt 8 timer med bus og 5-6 timer med privat transport. Der går kun én bus om dagen til Cienfuegos fra Vinales, så sørg for at være ved busstationen i god tid. Undervejs kan I hvile ud efter de foregående dages udskejelser og måske tage en hyggelig snak med de andre rejsende. Jeres "casa" i Cienfuegos ligger i byens centrum, så I kan nemt udforske byen herfra.

  Dag 8 har I til fri disposition, så få det meste ud af jeres besøg i Cienfuegos. Byen blev etableret i 1819 og er et godt eksempel på den franske indflydelse i Caribien. Tag ud og se vandfaldet "El Nicho", slap af på stranden eller gå en tur i den smukke botaniske have. Det er også muligt at svømme med delfiner på det nærliggende Delfinario eller dykke ved stranden Rancho Luna!

  I tilbringer 2 overnatninger i Cienfuegos.

  Hostal El Zafiroeller tilsvarende

  Hotel Cienfuegos, Cuba

  Hostal El Zafiro er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor centralt i Cienfuegos hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. Jeres casa blev renoveret i 2016 og har en hyggelig terrasse. Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
 4. Dag 9 - 11: Trinidad

  På 9. dagen går turen til Trinidad. I bliver enten hentet af jeres privatchauffør i Cienfuegos eller tager bussen selv. Turen tager godt 2 timer i begge tilfælde. Trinidad er kendt for sin vidunderlige stemning med massevis af lokale musikere og smukke koloniale bygninger. I kan blandt andet besøge museet Museo Romantico, der har til huse i en smuk bygning, der blev konstrueret mellem 1740 og 1808. Her udstilles en spændende samling af møbler og pyntegenstande fra det cubanske aristokrati fra begyndelsen af det 19. århundrede. I kan holde pause på den smukke plads Plaza Mayor, hvor I kan opleve byens smukke kirke Iglesia y Convento de San Francisco — ofte mødes lokale musikere på trappen her og fylder pladsen med lækker latinamerikansk musik. Hvis I har lyst til at danse videre om aftenen, kan I eventuelt besøge Casa de la Trova, der sørger for forførende cubanske rytmer.

  På dag 10 kan I gøre, som I har lyst indtil kl. 15.30, hvor I skal på jeres inkluderede sightseeing i Trinidad med jeres lokale engelsktalende guide. Lær om den cubanske kultur, arkitektur og dagligdagen i Trinidad. Undervejs stopper I på den populære Café Don Pepe, hvor I får en kop kaffe og frisk frugt. Udflugten varer 2-3 timer og inkluderer en cocktail-workshop, så I får styr på, hvordan I shaker den bedste mojito!

  I tilbringer 3 overnatninger i Trinidad.

  Dag 11 kan I enten nyde i jeres eget tempo i Trinidad eller tage på en tilkøbsudflugt:

  Cykeltur i Trinidad (min. 2 personer): På denne udflugt skal I med cykeltaxi gennem Trinidad. Jeres guide giver jer et indblik i cubanernes dagligdag, og I kommer forbi en folkeskole, en tobaks- og cigarfabrik samt lokale markeder. Turen tager ca. 1½-2 timer, og starter kl. 09.00. Bemærk, at der vil være andre deltagere med på turen.

  Tur til stranden i Trinidad (min. 2 personer): På denne udflugt får I set Playa Ancón og nogle af Trinidads andre flotte strande. I kommer også forbi små, hyggelige fiskerlandsbyer som La Boca og nogle af områdets mere ukendte strande. I bliver hentet kl. 09.00. Efter rundvisningen kører jeres lokale engelsktalende guide jer tilbage til Playa Ancón, hvor I tilbringer resten af dagen. Inkluderet i prisen er al transport.

  Udflugt til Valle de los Ingenios (min. 2 personer): Få et indblik i Cubas fascinerende historie som sukkerproducent med denne guidede tur. I starter med at køre ud til udkigspunktet Mirador del Valle, hvorfra I kan se de mange, gamle sukkerplantager. Herefter lærer I om produktionen af sukker og hvad det bruges til, f.eks. rom lavet på sukkerrør. Sidste stop er ved plantagefamilie Iznagas hjem. Turen tager ca. 4 timer og starter kl. 09.00, og transport er inkluderet i prisen.

  Udflugt til Topes de Collantes: Denne guidede vandretur tager tager jer gennem naturparken Topes de Collantes' betagende landskab, hvor I vil blive fortryllet af grotter, vandfald, floder og eukalyptusskove. I vil desuden opleve Cubas næststørste bjergkæde La Sierra del Escambray, som ligger i ca. 800 meters højde over havets overflade. I bliver hentet kl. 08.30 om morgenen og turen varer ca. 8 timer i alt. Al transport og frokost er inkluderet, men husk at tage vand og snacks med til turen.

  Casa MiCubaeller tilsvarende

  Hotel Trinidad, Cuba

  Casa MiCuba er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor centralt i Trinidad hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. Jeres casa ligger blot 150 meter fra Plaza Mayor, som I også kan se fra husets tagterrasse. Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
 5. Dag 12: Sancti Spíritus

  På dag 12 forlader I Trinidad, for i dag går turen videre øst over mod Sancti Spiritus. Turen til Sancti Spíritus tager 1 time med privat transport og halvanden time med bus. Byen, der ligger i det centrale Cuba, blev grundlagt i 1514. Her ser I tydelige eksempler på øens koloniale fortid afspejlet i byens bygninger og pladser. I Sancti Spíritus finder I ligeledes smukke koloniale hjem, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Valle Ignza palæet står i dag åbent for offentligheden. Palæet var ejet af den rige Iznaga-familie, som flygtede fra Cuba efter Fidel-revolutionen. Herefter blev palæet statsejet og er i dag en vigtig historisk attraktion i byen. Glæd jer til at beundre den imponerende samling af franske forgyldte spejle, krystalkroner, musikhallen med et amerikansk klaver fra det 18. århundrede samt de blondebroderede soveværelser. Aflæg også et visit til en af landets ældste broer, der krydser Yayabo-floden fra 1815. Sidst men ikke mindst skal I huske at besøge den ikoniske kirke Parroquial Mayor fra det tidlige 16. århundrede, der med sit berømte grønne tårn kan prale af at være landets ældste.

  I tilbringer 1 overnatning i Sancti Spíritus.

  Hostal Santa Elenaeller tilsvarende

  Hotel Sancti Spiritus, Cuba

  Hostal Santa Elena er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor ca. 1,5 km fra Sancti Spiritus' centrum hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. Der er desuden en hyggelig terrasse i jeres casa. Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
 6. Dag 13 & 14: Camagüey

  På dag 13 går turen videre til Camagüey. Turen hertil foregår med privat transport for alle og tager 3-4 timer. Camagüey ligger midt i Cuba og er landets tredjestørste by. Den blev grundlagt af spanske bosættere i 1514, der valgte at udforme bybilledet som en snoet labyrint af smalle gader. Camagüeys vartegn er en lerpotte eller 'tinajón', som bruges til at opsamle regnvand. Legenden fortæller, at drikker man af en piges lerpotte, forelsker man sig i hende. Om legenden er sand eller ej, er Camagüey en fascinerende by at besøge.

  Dag 14 kan spenderes helt, som I ser bedst!

  I tilbringer 2 overnatninger i Camagüey.

  Casa Caridadeller tilsvarende

  Hotel Camaguey, Cuba

  Casa Caridad er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor i centrum af Camagüey hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. Jeres casa har desuden en have. Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
 7. Dag 15 & 16: Santa Clara

  På dag 15 kører I mod Santa Clara i privat transport i ca. 4 timer. Santa Clara er en historisk by, for her befinder det store Che Guevara monument sig. Monumentet markerer det afgørende slag om Santa Clara i 1958, hvor Che Guevaras revolutionære styrker vandt kampen over byen. Dette resulterede i præsident Fulgencio Batistas flugt fra øen, hvorefter Fidel Castro overtog magten i landet. I Santa Clara finder I desuden Che Guevaras mausoleum, den smukke Parque Vidal park og det beundringsværdige La Caridad kolonialteater. I afslutter dagen med jeres inkluderede middag med lokale guider, som vil introducere jer for eksotiske cubanske retter og hjemmelavede delikatesser, som man kun finder i et lokalt køkken.

  Dag 16 kan I spendere i Santa Clara, præcis som I vil!

  I tilbringer 2 overnatninger i Santa Clara.

  Hostal Amaliaeller tilsvarende

  Hotel Santa Clara, Cuba

  Hostal Amalia er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor i hjertet af Santa Clara hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. I kan nyde jeres morgenmad på husets tagterrasse. Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
 8. Dag 17 - 20: Varadero

  Dag 17 er dagen, hvor I rejser mod ægte caribiske strandstemning! I skal nemlig til Varadero. I kommer til Varadero med bus eller privat transport efter 3-4 timers kørsel. Den smukke kystby ligger på den lille halvø Hicacos, der er blot 1,2 km bred på det bredeste punkt og omkring tyve kilometer lang. På Varaderos nordkyst finder I desuden landets nordligste punkt, Punta Hicacos. Varadero, som lægger op til selvforkælelse og caribisk strand-idyl, er et af de mest populære badesteder på øen. Her får I lov til at summe over jeres fantastiske rejse og komme helt ned i gear i de paradisiske omgivelser. Tag en svømmetur i det turkisblå hav og drik rigeligt med iskolde drinks. I har dag 17, 18 og 19 til at spendere som I ser bedst — om det er snorkling, solbadning, svømning eller måske sightseeing, skal I bare huske at nyde denne sidste del af rejsen.

  I bliver hentet i privat transport på dag 20 og kørt tilbage til Havana, hvorfra I flyver hjem til lille Danmark efter en fuldstændig fantastisk rundrejse på Cuba. Men glem de triste miner, for før I har set jer omkring, er den næste tur til øen allerede booket!

  Casa Isabeleller tilsvarende

  Hotel Varadero, Cuba

  Casa Isabel er en 'casa particular'. Begrebet kan bedst beskrives som den cubanske version af en 'bed and breakfast'. I bor blot 300 meter fra stranden hos en cubansk familie, som deler kærligt ud af tips og fortællinger om omgivelserne. Værtsfamilien forsyner jer med morgenmad hver morgen, og I har jeres eget værelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge) samt privat badeværelse med bruser og toilet. Opholdet i casa particulares giver jer et unikt indblik i dagligdagen for lokalbefolkningen — denne type indlogering, som er unik for Cuba, er en fantastisk oplevelse, I sent vil glemme.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Har I booket en rundrejse med bustransport, inkluderer opholdet ikke transport til og fra busstoppestederne (med undtagelse af Havana)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Dobbeltværelse (inkl. bustransport)
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse (inkl. privat transport)

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Bemærk venligst, at WiFi sjældent er tilgængeligt på Cuba og oftest er mod gebyr

Flere rundrejser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 rejser ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Bus eller privat transport

Har I valgt at rejse med bus, bliver I kørt mellem destinationerne med Viazulbussen. Jeres indlogeringer ligger altid tæt på busterminalerne. Bemærk venligst, at transporten mellem indlogering og busterminal er ikke inkluderet.

Har I valgt at rejse med privat transport, er al transport inkluderet. I modtager mere information senest 3 uger før afrejse

Information om grupperejser

Denne tur er en individuel tur, og I kommer ikke til at rejse sammen med en gruppe

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Cuba kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Hepatitis A og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Cuba, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse