Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Unik hoteloplevelse i Helsinki

 • Storbyferie
 • Helsinki
Pris fra kr. 4.339,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2 eller 3 overnatninger på det 4-stjernede og luksuriøse Hotel Lilla Roberts i historiske Helsinki med morgenmad og fly fra København eller Billund

Tag en velfortjent pause fra hverdagen i den kulturelle og charmerende hovedstad Helsinki. Overdådig arkitektur, charmerende bykultur og banebrydende design — denne storbyperle har det hele! I vil bo på det stilfulde og arkitekttegnede Hotel Lilla Roberts, som ligger tæt på byens kulturelle skatte og ekstravagante shoppinggader. Nyd nogle afslappende feriedage på det luksuriøse hotel, som er indrettet i Art Deco-stilen blandet med det nordiske udtryk. Begiv jer ud i det levende bybillede, som byder på en medrivende kunstscene, harmonisk atmosfære og en romantisk havnepromenade, som er perfekt til slentretur ved solnedgangen.

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i comfort- eller deluxe-dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Lilla Roberts****
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Helsinki
 • Håndbagage
 • Adgang til fitnessrum
 • Leje af cykler (afhængigt af tilgængelighed)
Charmerende Helsinki

Lad ikke Helsinki blive forbigået, når den næste storbydestination skal vælges! Den finske herlighed tiltrækker med sin maritime atmosfære, rige kultur og gode shoppingmuligheder. Byens mange hyggelige restauranter tilbyder madoplevelser for enhver smag, og de stemningsfyldte caféer indbyder til en pause fra sightseeingen, hvor en god kop kaffe og lækkerier til den søde tand kan nydes. Tilbring nogle spændningsfyldte timer i forlystelsesparken Linnanmäki, eller udforsk den botaniske have Talvipuutarha, også kaldet vinterhaven, hvor I kan nyde de grønne og eksotiske omgivelser. Med den lettilgængelige transport er byens mange seværdigheder og attraktioner lige ved hånden, så glæd jer til en storbyferie med nye oplevelser.

Hotel Lilla Roberts

 • Hotel
 • Helsinki, Finland
Restaurant

Det elegante 4-stjernede hotel tilbyder rammen for en perfekt storbyferie i Helsinki. Hotellet er centralt beliggende i det rolige kvarter Little Roobertinkatu, og herfra vil I være tæt på et stort udvalg af barer og restauranter samt gode shoppingmuligheder. Tilbring også en aften på hotellets egen restaurant, Krog Roba, hvor I kan få serveret retter med inspiration fra det nordiske køkken, eller i den stilfulde lobby, hvor I kan slappe af foran den hyggelige pejs. Desuden tilbyder hotellet en døgnåben reception, fri afbenyttelse af fitnessrummet og cykelleje (afhængigt af tilgængelighed).

 • +6
Læs mere
Comfort room 1

Comfort dobbeltværelse

De elegante comfort dobbeltværelser er 25 m² store og har udsigt over enten gaden eller gården. Værelserne er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har også en komfortabel lænestol, minibar (mod betaling), TV, WiFi, aircondition, værdiskab (mod betaling) og et privat badeværelse opført i art deco-stil. Til badeværelset er der tilhørende hårtørrer og badekåbe samt badetøfler.

Style room

Deluxe dobbeltværelse

De stilfulde deluxe dobbeltværelser er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt mulighed for en ekstra opredning. De rummelige værelser er ca. 30 m² store og har et opholdsområde med en sofa, der byder ind til afslapning efter en travl dag. På værelset finder I desuden en komfortabel lænestol, minibar (mod betaling), TV, WiFi, værdiskab (mod betaling) og et privat badeværelse opført i art deco-stil. Til badeværelset er der tilhørende hårtørrer og badekåbe samt badetøfler.

Vi anbefaler
 • Interessante kvarterer: Kvarteret Kallio byder på en tilbagelænet atmosfære i et ellers livligt bybillede, hvor I vil finde både caféer og barer samt masser af kultur. Punavuori-kvarteret kaldes byens designdistrikt og bugner af finske, nordiske og internationale designerbutikker. Distriktet er specielt populært for genbrug- og vintageelskere. Gå også en tur i kvartererne Ullanlinna og Eira, hvor I kan værdsætte de gamle bygningers smukke arkitektur og slappe af i de grønne områder.
 • Spændende museer: Kun 150 m fra hotellet ligger designmuseet, hvor udstillingerne er inspireret af den traditionelle finske designkultur, og her vil I kunne se alt fra tøj til interiør. Er I kunstinteresserede? Så skal I besøge kunstmuseet Ateneum, som er beliggende i en mageløs renæssance-bygning. Museet huser kunstværker helt tilbage fra det 19. århundrede til i dag fra både finske og internationale kunstnere. Besøg også nationalmuseet, Kiasma Museum of Natural History og friluftsmuseet Seurasaari.
 • Teaterbesøg: Det nationale teater er det mest berømte teater i byen og er besøgt af mange teaterentusiater. Nyd de fantastiske forestillinger i den slotslignede bygning, og lad jer fortrylle i den æstetiske sal, når det røde tæppe bliver trukket fra. Andre bemærkelsesværdige teatre i byen er Svenska Teatern, Savoy Theatre, KOM Theater, Q Theatre og Alexander Theatre, hvor den magiske verdens pomp og pragt også kan opleves.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Comfort dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Deluxe dobbeltværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr), hvortil I vil få 20% rabat. Spørg efter rabatkupon i hotellets reception

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kan tage toglinjen P fra Helsinki Lufthavn til Helsinki Hovedbanegård, og herfra tage sporvognslinjen 3 fra stationen Rautatieasema. I står af på stationen Erottaja, hvorfra der er ca. 500 m til hotellet. Turen fra lufthavnen til hotellet vil ca. tage en time

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Sted

Hotel Lilla Roberts ligger midt det stilfulde kvarter Little Roobertinkatu, hvorfra I vil have ca. 850 m til Helsinki domkirke og ca. 270 m til parken Observatory Hill. Busterminalen ligger ca. 1 km fra hotellet, og den nærmeste lufthavn, Vantaa Lufthavn, ligger ca. 22 km derfra.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice