Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Skisjov i Østrig: helpension & liftkort

 • Skiferie
kr. 3.659,- -32%
Pris fra kr. 2.499,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Snehygge for hele famlien: 4, 5 eller 8 dage i østrigske Innerkrems inkl. 4* hotel, helpension, adgang til hotellets wellness-område og liftkort

Glæd jer til ægte snehygge med familien og til at drøne ned ad de østrigske bjerge. I bor på det 4-stjernede Sporthotel Frühauf, hvor både pisterne og skilifte er lige udenfor døren — og med jeres inkluderede liftkort er I klar til bare at kaste jer ud i det fantastiske snelandskab. Efter en sjov dag i bakkerne kan I nyde den østrigske bjerghygge og helpension på hotellet. I kan også slappe af og lade batterierne op i hotellets wellness-område. Så find brætspil, uldsweater og skibriller frem, Østrig venter på jer!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse, 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år) eller 4-personersværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år) på Sporthotel Frühauf****
 • Helpension (morgenmadsbuffet, frokostbuffet og 4-retters middag)
 • Liftkort (2 dages liftkort ved 3 overnatninger, 3 dages liftkort ved 4 overnatninger og 6 dages liftkort ved 7 overnatninger)
 • Adgang til hotellets wellness-område
 • Gratis parkering
Velkommen til Østrig og Innerkrems

Glæd jer til en herlig skiferie for hele familien i fantastiske omgivelser. Innerkrems er et familievenligt skiområde, der med sin beliggenhed i 1550 til 2200 meters højde og sine perfekt præparerede pister og stier sikrer en god skioplevelse for alle. Er I begyndere, kan I få hjælp i skiskolen, og vil I forsøge jer med mere end blot de klassiske skisportsaktiviteter, kan I prøve kræfter med sneskosvandring, langrend, skøjteløb og kælketure på den oplyste kælkebane. Der er med andre ord snesjov for enhver smag!

Sporthotel Frühauf

 • Hotel
 • Spittal an der Drau District, Østrig
Hotel

Det 4-stjernede Sporthotel Frühauf er ideelt beliggende lige ved pisten og kun få minutters gang til nærmeste lift og byens butikker. Hotellet består af 4 delvist sammenhængende bygninger og har lobby med reception, bar, spisesal og et opvarmet opbevaringsrum til skiudstyr. Gæster har fri adgang til det store wellness-område, der bl.a. byder på indendørs pool, sauna, afslapningsfaciliteter og et spacenter, hvor man mod gebyr kan få massagebehandlinger.

 • +4
Læs mere
Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er nydeligt og moderne indrettet med dobbeltseng og privat badeværelse.

Dreibettzimmer

3-personersværelse

2 voksne per værelse

Dette 3-personersværelse til maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år er indrettet med en dobbeltseng samt en ekstraseng. Derudover har værelset privat badeværelse.

Vierbettzimmer

4-personersværelse

2 voksne per værelse

Dette 4-personersværelse til maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år er indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa. Derudover har værelset eget badeværelse.

På ski i Innerkrems

Skiområdet i Innerkrems består af følgende pister og lifter:

 • Blå pister: 4,5 km
 • Røde pister: 36 km
 • Sorte pister: 4,5 km
 • Pister i alt: 45 km
 • Slæbelifter: 4
 • Stolelifter: 2
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat ca. 15 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per 3-personersværelse
Maks. 2 voksne og 2 børn op til 17 år per 4-personersværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse

Børnerabat

ugyldig

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Wellness

Hotellets wellness område byder på indendørs pool, sauna, afslapningsfaciliteter og et spacenter, hvor man mod gebyr kan få massagebehandlinger

Forplejning

Helpension omfatter:
Morgenmadsbuffet
Frokostbuffet
4-retters middag

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Sporthotel Frühauf er beliggende i Kärnten i Østrig ca. 260 km fra München. Hotellet ligger 1215 km fra den dansk-tyske grænse i Flensborg og ca. 1250 km fra København

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice