Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Wellness og lejebil i Veneto-regionen

 • Wellness
 • 5 overnatninger
 • Abano Terme
Pris fra kr. 3.559,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Udforsk Veneto-regionen: 5 overnatninger på Hotel Bologna inkl. halvpension, lejebil, adgang til termiske pools, sauna og spabad samt fly fra København

Tag på en velværeferie i smukke Italien og tilbring en lille uge i kurbyen Abano Terme. I har lejebil under hele opholdet, så der er plads til lige dele wellness og sightseeing. Udforsk den vidunderlige Veneto-region og afslut dagen med afkobling i de termiske bade eller et hvil i saunaen i hotellets store wellnessområde. I får serveret halvpension, så I skal blot tænke på at slappe af og nyde Bella Italia. Glæd jer til en afslappende ferie, hvor I i helt eget tempo kan udforske regionens perlerække af berømte storbyer som Venedig, Bologna og Verona — la dolce vita er lige rundt om hjørnet!

Inklusive
 • 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på Hotel Bologna***
 • Halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Adgang til wellnessområdet (indendørs og udendørs termisk pool, sauna, spabad, spagrotte)
 • Fly tur-retur fra København til Bologna
 • Håndbagage
 • Lejebil (VW Polo, Renault Clio eller tilsvarende model)
 • Vandaerobic (mandag til fredag)
 • Nordic Walking udflugt fra mandag til lørdag (undtagen i sommermånederne)
 • Adgang til fitnessrum
 • Cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
Abano Terme og Veneto-regionen

Hovedbyen i Veneto er fantastiske Venedig, som er egnens storfavorit, men også resten af regionen er med sit miks af natur og kultur noget helt særligt. Høje bjerge, dejlige strande og små byer fyldt med liv er hvad I vil finde i Veneto, og så er der jo også vinen — Soave, Bardolino og Valpolicella er nogle af de mest kendte. Rygtet siger desuden, at italienernes velkendte carpaccio og tiramisu begge er blevet opfundet her i Veneto, så gør jer selv en tjeneste, og smag også på disse lækkerier.

I bor i Abano Terme, Europas ældste kurby, som i mere end 2000 år er blevet besøgt på grund af sine termiske bade – først af pilgrimme og siden af feriegæster. Byen ligger ved foden af de smukke Euganeiske Høje i regionen Veneto og er et populært sted at holde wellnessferie. Den lille kurby har en afslappende atmosfære, gode shoppingmuligheder og en skøn natur med blomsterfyldte parker og pinjetræer.

Hotel Bologna

 • Hotel
 • Abano Terme, Italien
Garden

Hotel Bologna ligger i Abano Termes gamle bydel og er elegant indrettet i klassisk italiensk stil. Hotellet har en smuk have med træer og en stor udendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af efter en dag med vandring eller cykling i det naturskønne landskab. I wellnessområdet kan I komme helt ned i gear i den indendørs termiske pool, saunaen, spabadet og spagrotten. Mod betaling kan I desuden forkæle jer selv yderligere med en skønhedsbehandling eller en afstressende massage. I spiser jeres inkluderede måltider i hotelrestauranten, som serverer traditionelle italienske samt internationale retter.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et standard dobbeltværelse med plads til 3 personer. Værelset har altan, satellit-TV, gratis WiFi, værdiboks, telefon samt et badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

Veneto-regionen byder på en masse berømte italienske byer, som I let kan udforske med jeres inkluderede lejebil:

 • Første køretur bør gå til Verona: Her foregår handlingen om Shakespeares elskede Rome & Julie. Byen optræder på UNESCO's verdensarvsliste grundet sin historiske og kulturelle betydning for Italien. I sommermånederne opføres dramaet i byens amfiteater, Arena di Verona.
 • Et andet must på rejsen er Castello Scaligero, Malcesines mest berømte landemærke fra det 13. århundrede, som ligger ved Gardasøen. Slottet er nær Verona og kan således også kombineres med en dagstur til byen.
 • Tag herefter på en dagstur til byen Padova, der ligger 13 km væk, hvor I kan besøge det 800 år gamle universitet, hvor bl.a. Galileo Galilei underviste fra slutningen af 1500-tallet. Gå en tur i de smalle gader og se de smukke gamle huse, nyd udsigten over Bacchiglione-floden, og gå en tur gennem verdens ældste botaniske have, Orto Botanico. I må endelig gå en tur på pladsen Prato della Valle, der er Italiens største torv, og som er omgivet af en kanal.
 • I kan også køre en tur til fortryllende Venedig, der ligger knap 60 km fra jeres hotel, eller besøge en vingård og smage på prosecco eller valpolicella, der stammer fra Veneto-regionen.
 • I er desuden kun 70 km fra Treviso, den elegante og historiske by, hvor I finder et overvældende udbud museer og klassisk romansk og gotisk arkitektur.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € (ca. 12 DKK) per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:30

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 4-8 år får en rabat på hotellet
Børn fra 9 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg til prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne). Fortsæt i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 8 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

Wellnessområdets åbningstider

Wellnessområdet er åbent dagligt fra kl. 08.00 til kl. 19.30

Halvpension

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Bologna ligger i et roligt område og nær en stor park i byen Abano Terme, som ligger i den italienske region Veneto. Der er ca. 45 minutters kørsel fra hotellet til Venedig og ca. 110 km fra lufthavnen i Bologna.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice