• Med fly
 • Med indkvartering

Farverige Mexico: Kultur, strand & by

Rundrejse 16 overnatninger Mexico

per person fra kr. 14.499,-
baseret på 2 personer

Fra Mexico City til Playa del Carmen: 15 overnatninger på forskellige hoteller med morgenmad, udflugter og fly fra København eller Hamborg

Velkommen til Mexico — Det farverige land med de mange kontraster. Her kan I opleve alt fra moderne storbyer til paradisstrande, og I kan gå på opdagelse i landets fabelagtige madkultur, spændende kunst, fængende musik og imponerende natur. Dette smukke land i Mellemamerika er blevet foreviget på lærreder af kunstnere som Frida Kahlo og Diego Rivera, og I kan stadig få et glimt af forhistorien ved de fascinerende templer fra Mayaernes og Aztekernes højtid i Chichen Itza. Jeres rejse begynder i millionbyen Mexico City, hvorefter I rejser videre mod koloniale byer som Puebla, Oaxaca og San Cristobal de las Casas for til sidst at ankomme til den tropiske strand Playa del Carmen, hvor I kan dase på hvide strande og køle ned med en forfriskende cocktail. ¡Vamos a Mexico!

Inklusive
 • Rundrejse i Mexico med 15 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne)
 • 3 overnatninger på Hotel Metropol (eller tilsvarende) i Mexico City
 • 1 overnatning på Hotel Colonial de Puebla (eller tilsvarende) i Puebla
 • 1 overnatning på Casona Oaxaca Hotel (eller tilsvarende) i Oaxaca
 • 1 overnatning i ADO-bus fra Oaxaca til San Cristobal de las Casas
 • 2 overnatninger i Casa Mexicana (eller tilsvarende) i San Cristobal de las Casas
 • 2 overnatninger på Hotel Maya Tulipanes (eller tilsvarende) i Palenque
 • 2 overnatninger på Hotel Del Gobernador (eller tilsvarende) i Merida
 • 3 overnatninger på Riviera Caribe Maya (eller tilsvarende) i Playa del Carmen
 • Morgenmad alle dage
 • 4 udflugter med engelsktalende guide:
 • Udflugt til Mexico City på dag 2
 • Udflugt til til San Juan Chamula & Zinacantan på dag 8
 • Udflugt til Palenque på dag 10 ekskl. Entré
 • Udflugt til Chichen Itza på dag 13 inkl. frokost og ekskl. Entré
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Busbilletter fra Mexico City til Puebla, fra Puebla til Oaxaca, fra Oaxaca til San Cristóbal de las Casas (natbus) og fra San Cristóbal de las Casas til Merida (første klasse offentlig transport bus)
 • Fly fra København eller Hamborg til Mexico City retur fra Cancun til København eller Hamborg
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indgangsgebyr for Palenque og Chichen Itza: ca. 4,20 € og ca. 9 € per person
 • Transport mellem bussen og hotellerne i Puebla, Oaxaca, San Cristobal de las Casas og Palenque tur-retur
Tilvalg
 • Udflugt til Teotihuacan & Basiica de Guadalupe
 • Udflugt til bydel Xochimilco i Mexico City
 • Udflugt til Monte Alban
 • Udflugt til Sumidero kløften
 • Udflugt til Celestun
 • Udflugt til Hacienda Sotuta de Peon
 • Udflugt til Isla Contoy & Isla Mujeres
 1. Dag 1 - 3: Mexico City

  ¡Bienvenido a Mexico! Efter flyveturen ankommer I til Mexico City, hovedstaden i Mexico! Når I er landet, vil I blive kørt til jeres første hotel — nu begynder eventyret i Mexico!

  På dag 2 står der allerede udflugt på programmet. I skal nemlig på en gruppetur gennem Mexico City. Den mexicanske hovedstad er en af verdens største byer med omkring 23 millioner indbyggere. Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet kl. 9.30. Under udflugten besøger I byens imponerende katedral Asunción de María, det centrale torv Zócalo, den overvældende parlamentsbygning National Palace og den gamle, historiske bydel. I vil gå i den brede, ikoniske gade Paseo de la Reforma Avenue, som tager jer hele vejen fra bymidten til den berømte park Chapultepec. I denne gade er nogle af landets højeste bygninger placeret, og I vil passere hovedstadens finansielle distrikter og et af byens mest turistede områder. Udflugten tager en halv dag, og resten af eftermiddagen kan I bruge, som I ønsker.

  På jeres 3. dag er dagens begivenheder helt op til jer. I kan vælge at besøge Teotihuacan, som er en af de største arkæologiske aztekiske byer, og udflugten hertil kan tilkøbes i bookingprocessen. Byen stammer helt tilbage fra mellem det 1. og 7. århundrede og husede engang op til 25.000 indbyggere. Se arkitekturen fra det ældgamle Mexico, og bliv betaget af de enorme bygninger. På udflugten kommer I også forbi den imponerende Guadelupe-katedral, hvor I kan opleve den religiøse stemning på første parket. Udflugten starter kl. 9.15, og I vil være tilbage på hotellet omkring kl. 17.00. Turen er uden frokost og drikkevarer. I stedet for udflugten til Teotihuacan kan I også vælge at besøge Xochimilcos flydende haver. Denne udflugt kan tilkøbes i bookingprocessen. På de mange kanaler finder I farvestrålende både, markeder med lokale specialiteter og frodige brede med vildtvoksende, eksotiske planter og træer. I vil blive hentet på hotellet kl. 9.15, hvorefter den engelsktalende guide vil tage jer med til de flotteste panoramaudsigter i Cayoacan og til sidst på en bådtur. I vil være tilbage på hotellet omkring kl. 15.00, og turen er uden frokost og drikkevarer.

  Bemærk: det er ikke muligt at bestille begge udflugter, da de foregår på samme dag.

  Hotel Metropol Mexico City

  Hotel Metropoleller tilsvarende

  Hotel Mexico City, Mexico

  Det 4-stjernede Hotel Metropol ligger i hjertet af det travle Mexico City ca. 700 meter fra Palace of Fine Arts. Hotellet har en restaurant, hvor man kan nyde autentisk mexicansk mad og internationale retter. Om aftenen kan I også gå i hotellets bar for en forfriskende drink. Hotellets dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng og et badeværelse med toiletartikler. Værelset indeholder værdiboks (mod betaling), TV, WiFi og telefon.

  Læs mere
 2. Dag 4: Puebla

  Efter 3 nætter i Mexico City og en håndfuld oplevelser rigere går turen nu mod den koloniale by Puebla. Efter morgenmaden skal I tage til den lokale busstation, hvorfra bussen afgår kl. 9.20. I skal på en ca. 2,5 times køretur med udsigt til den mexicanske natur, hvor I under turen kan være heldige at se vulkanen Popocatépetl. Når I ankommer til busterminalen i Puebla, skal I selv sørge for at komme til hotellet, som ligger ca. 6 km fra busterminalen. I kan eksempelvis kan tage en taxa eller bussen mod Hidalgo - San Isidro og stå af ved stoppestedet Palafox - Mendoza, hvorfra I har ca. 400 m til hotellet. Efter I har tjekket ind på hotellet, bestemmer I selv, hvad dagen skal bringe. Fra gammel tid har Puebla kælenavnet englenes by, og ved en gåtur gennem byen kan I opleve smukke bygninger, majestætiske katedraler, atmosfæriske torve og en imponerende kunstscene. I vil have 1 overnatning i den smukke by Puebla.

  Hotel Metropol -> Hotel Colonial De Puebla 136.1 km

  Hotel Colonial De Puebla

  Hotel Colonial De Pueblaeller tilsvarende

  Hotel Puebla, Mexico

  Hotel Colonial De Puebla ligger i centrum af Puebla ca. 280 meter fra byens katedral. Hotellet er opført i en historisk bygning, som siden 1800-tallet har været et hotel, men oprindeligt husede et kloster. Hotellets restaurant serverer mad fra det traditionelle mexicanske køkken. Hotellets dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng og et badeværelse med toiletartikler. Værelset indeholder værdiboks (mod betaling), TV, WiFi og telefon.

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Oaxaca

  På den 5. dag på rejsen skal I videre mod den fængslende by Oaxaca. I skal selv komme tilbage til busterminalen i Puebla, hvor I skal med bussen som går kl. 8.25. Køreturen tager ca. 5,5 time, og når I ankommer til busterminalen i Oaxaca, skal I igen selv finde hen til hotellet. Her er det nemmeste at tage en taxa til hotellet. Den koloniale by ligger i Oaxaca-dalen og den historiske bymidte findes på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I bl.a. se arkitektur fra det 16., 17. og 18. århundrede, samt katedralen og klosteret Santo Domingo de Guzmán.

  På dag 6 er det jer der bestemmer, hvad dagen skal bringe. I kan vælge at tilkøbe en udflugt til de arkæologiske ruiner af Monte Albán, som engang var Zapotekernes hovedstad. På spansk hedder det arkæologiske område det hvide bjerg, og I vil med sikkerhed blive betaget af den fantastiske arkitektur, som stedet byder på. Turen tager ca. 4 timer, og I vil blive hentet på hotellet kl. 10.00. Udflugten kan tilkøbes i bookingprocessen. Efter 1 nat på hotellet i Oaxaca skal I med en førsteklasses natbus kl. 20.00 om aftenen, som vil tage jer til San Cristobal de las Casas. I vil ankomme til destinationen næste morgen mellem kl. 7.00 og 8.00.

  Hotel Colonial De Puebla -> Casona Oaxaca Hotel 338.2 km

  Casona Oaxaca Hotel

  Casona Oaxaca Hoteleller tilsvarende

  Hotel Oaxaca, Mexico

  Casona Oaxaca Hotel ligger i hjertet af byen Oaxaca ca. 230 meter fra byens centrale torv. Hotellet er beliggende i en historisk bygning med interiør, dekorationer og kunstværker af lokale kunstnere og håndværkere, og I vil få serveret morgenmad i hotellets restaurant. Hotellets dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse. Desuden indeholder værelset værdiskab (mod betaling), telefon, TV og WiFi.

  Læs mere
 4. Dag 7 & 8: San Cristobal de las Casas

  ¡Buenos días! I dag ankommer I til San Cristobal de las Casas, hvor I vil blive i 2 nætter. Fra bussterminalen sørger I selv for at komme til hotellet, hvor det nemmeste vil være at tage en taxa. Efter I har tjekket ind på hotellet, kan I bruge resten af ​​dagen, som I har lyst. San Cristobal de las Casas er måske en af ​​Mexicos smukkeste byer, og her vil I se utallige farvede huse, livlige pladser og hyggelige gader. Besøg det travle maya-marked, og gå på den bilfri gade Av. 20 Noviembre, hvor I finder mange gode butikker og caféer. Læg også vejen forbi den imponerende katedral St. Christopher, som helt sikkert er værd at se. Har I brug for en pause fra sightseeingen? Bestil en lækker kop kaffe på en af de hyggelige caféer.

  På dag 8 af rejsen vil I blive hentet ved byens centrale torv kl. 9.15, hvorfra I skal på udflugt til landsbyerne San Juan Chamula og Zinacantán. Her vil I blive introduceret til de særlige kulturer og traditioner, der stammer fra mayaerne, og I vil komme forbi de farverige markeder, mens guiden fortæller jer mere om den fascinerende historie fra byerne. Turen vil vare ca. 4,5 time, og I skal selv sørge for at komme til og fra byens centrale torv.

  Hvis I bare ikke kan få nok af nye oplevelser og udflugter til Mexicos seværdigheder, kan I også tilkøbe en udflugt til Sumidero kløften. Udflugten vil foregå på dag 8, hvorfor den inkluderede udflugt til San Juan Chamula og Zinacantán vil flyttes til dag 7. Sumidero byder på unikke udsigter til enestående natur, og under turen til Chiapa de Corzo kan I være heldige at se både krokodiller og aber fra båden. I bliver hentet på hotellet kl. 8.45, og I vil være tilbage igen omkring kl. 15.00. Frokost, drikkevarer og drikkepenge er ikke inkluderet på rejsen.

  Casona Oaxaca Hotel -> Hotel Casa Mexicana 600.0 km

  Casa Mexicana

  Casa Mexicanaeller tilsvarende

  Hotel San Cristóbal de las Casas, Mexico

  Hotellet Casa Mexicana er beliggende i en smuk historisk bygning, som er bygget i kolonistil. Hotellet ligger 100 meter fra Santo Domingo-kirken i hjertet af byen. Hotellet har en dejlig gårdhave, og i restauranten Los Magueyes serveres der både mexicanske og internationale retter. Dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse. Værelset indeholder desuden værdiskab (mod betaling), TV, telefon og WiFi.

  Læs mere
 5. Dag 9 & 10: Palenque

  På dag 9 fortsætter I med en 6-timers lang bustur til byen Palenque, som er et af de mest specielle steder i staten Chiapas. Palenque ligger tæt på mayaernes særlige ruiner ved samme navn, og her vil I finde fantastisk natur og flotte vandfald. Når I ankommer med bussen til Palenque, skal I selv sørge for at komme til hotellet som ligger 350 m fra stationen. Efter I er ankommet på hotellet, hvor I vil have 2 overnatninger, er resten af dagens program op til jer.

  På den 10. dag af jeres rejse skal I se udgravningerne af smukke og æstetiske bygninger, der ligger midt i junglen. I forlader hotellet kl. 8.00 om morgenen, hvor udflugten til ruinerne Palenque begynder. Ruinerne af Maya-oldtidsbyen blev bygget over et område på ca. 15 km², hvoraf kun en del er blevet opdaget og udgravet. Især i det 7. århundrede var Palenque en vigtig by, og på et tidspunkt i det 8. århundrede sank jorden omkring byen, så bygningerne blev dækket af den omkringliggende jungle. På udflugten har I også mulighed for at tage en forfriskende svømmetur ved vandfaldene Agua Azul eller Roberto Barrio, så tag badetøjet med.

  Hotel Casa Mexicana -> Hotel Maya Tulipanes 212.4 km

  Hotel Maya Tulipanes

  Hotel Maya Tulipaneseller tilsvarende

  Hotel Palenque, Mexico

  Hotel Maya Tulipanes ligger ca. 500 m fra byens centrum og ca. 8 km fra Palenques arkæologiske seværdigheder. På hotellet finder I en udendørs swimmingpool og restauranten El Bambu Restaurant, der serverer typiske regionale og internationale retter. Hotellets dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse med hårtørrer. I finder desuden TV og WiFi på værelset.

  Læs mere
 6. Dag 11 & 12: Merida

  På dag 11 går rejsen videre mod distriktet Yucantans hovedstad Merida. I skal på en 9-timers bustur, som afgår kl. 8.00 om morgenen. Merida er også kaldet den hvide by grundet sine mange hvide bygninger, og i byens centrum kan I nyde den historiske charme, mens I slentrer gennem de smalle gader. Besøg også det farverige Lucas de Galvez-marked, det hektiske torv Plaza Grande og det historiske museum Museo de la Ciudad de Merida. På hotellet i Merida vil I have 2 overnatninger, før I skal videre mod den næste destination.

  Aktiviteterne på 12. dag er helt op til jer. I kan eventuelt tilkøbe en udflugt til Celestún, hvor I kan opleve den farverige fiskerlandsby og se de elegante flamingoer, som holder til i lavvandsområderne. Turen til Celestún starter kl. 9.00, og I vil være tilbage på hotellet omkring kl. 17.00 samme dag. Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet på denne tur. I kan også vælge en udflugt til Hacienda Sotuta de Peon, som finder sted på samme dag. En hacienda er et stort område, hvorpå der dyrkes forskellige plantesorter, og i Sotuta de Peon vil I opleve et fuldt fungerende mexicansk jordbrug. I vil bl.a. se dyrkningen af plantesorten sisal, som bruges til produktion af reb, måtter og tæpper. Under rundturen vil I blive transporteret rundt i små vogne, og til sidst kommer I til et ferskvandshul, som gemmer sig i en underjordisk hule. Tag badetøjet med, og svøm en tur i det klare mineralvand. Udflugten starter kl. 8.45, og I vil være hjemme på hotellet igen mellem kl. 14.30 og 15.00. Drikkevarer er ikke inkluderet på denne tur. Det er muligt at tilkøbe begge udflugter i bookingprocessen.

  Bemærk: det er ikke muligt at bestille begge udflugter, da de foregår på samme dag.

  Hotel Maya Tulipanes -> Hotel Del Gobernador 531.9 km

  Hotel del Gobernador

  Hotel del Gobernadoreller tilsvarende

  Hotel Merida, Mexico

  Hotel del Gobernador ligger midt i Meridas historiske bymidte. Her kan I benytte jer af swimmingpoolen, vaskeservice og diverse spabehandlinger (mod betaling). På hotellet finder I også restauranten El Comendador, som serverer regionale, nationale og internationale retter. Hotellets dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng og privat badeværelse med hårtørrer. På værelset finder I desuden aircondition, TV, WiFi og telefon.

  Læs mere
 7. Dag 13 - 16: Chichen Itza & Playa del Carmen

  På dag 13 skal I videre til den sidste destination på rejsen, men først et stop til den særlige ruinby Chichen Itza. Ruinbyen bærer præg af både maya- og itzákulturen, og sammen med den store Kukulkan-pyramide er området udnævnt som et af verdens syv nye underværker. Efter besøget i den fantastiske fortidsby går turen nu videre til Playa del Carmen, hvor I vil ankomme omkring kl. 19.30. De næste par dage i Playa del Carmen står i afslapningens tegn. Nyd total afslapning på de gyldne strande, tag en lur under de svajende palmer og snup en forfriskende dukkert i det azurblå hav. Den populære badeby byder også på utallige caféer, restauranter og barer, hvor I kan nyde de sene aftentimer.

  På dag 14 kan I vælge at tage på en udflugt til øerne Isla Contoy og Isla Mujeres. Her vil I snorkle i det klare havvand, hvor I vil opleve de farverige koraller og eksotiske fiskearter. Efter turen i vandet kan I dase i solen på de lækre bounty strande. Turen starter kl. 7.30, og I vil være tilbage på hotellet mellem kl. 17.30 og 18.00. Indgangsgebyret til området på ca. 9 € er ikke inkluderet, og I kan tilkøbe udflugten i bookingprocessen.

  Efter 3 nætter i det smukke Playa del Carmen er det tid til at tage afsked med vidunderlige Mexico.

  Hotel Del Gobernador -> Hotel Riviera Caribe Maya 290.3 km

  Hotel Riviera Caribe Maya

  Hotel Riviera Caribe Mayaeller tilsvarende

  Hotel Playa del Carmen, Mexico

  Hotel Riviera Caribe Maya er et lille hotel beliggende i badebyen Playa del Carmen. Fra hotellet er der kun 500 m til stranden og ca. 1 km til byens centrum. Hotellet har en døgnåben reception, som gerne hjælper med tips til aktiviteter i Playa del Carmen, og I kan dase ved hotellets udendørs pool. Hotellets dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og privat badeværelse. Værelset indeholder desuden værdiboks (mod betaling), minibar (mod betaling), aircondition, TV og telefon.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på hotellerne

Check-ind på hotellerne fra kl. 15.00

Check-ud fra hotellerne

Check-ud fra hotellerne til kl. 11.00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 2-9 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Rundrejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellernes værelser bortset fra på hotellet Casa Mexicana, hvor der er gratis WiFi i lobbyen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Mexico kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Mexico på under 180 dage. Dog skal I købe og udfylde et 'Tourist Blue Card' ved ankomst. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Jeres chauffør vil modtage jer i lufthavnen med et TravelBird-skilt eller et skilt med jeres navn på. Udskriv og vis chaufføren voucheren, som I vil modtage sammen med rejsedokumenterne. I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid.

Transport

Transporten mellem lufthavn og hotel er som udgangspunktprivat, men hvis I ankommer flere rejsende på samme tid, vil transporten forgår i en gruppe. Al øvrig transport på rundrejsen foregår sammen med andre rejsende

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Udflugter til Palenque og Chichen Itza

Udflugt til Teotihuacan & Basiica de Guadalupe - dag 3:
Inklusive transport, engelsktalende guide, frokost og indgangsgebyr.
Eksklusive drikkevarer og drikkepenge.
Udflugt til bydel Xochimilco i Mexico City - dag 3:
Inklusive transport, engelsktalende guide, frokost og indgangsgebyr.
Eksklusive drikkevarer og drikkepenge.
Udflugt til Monte Alban - dag 6:
Inklusive transport, engelsktalende guide og indgangsgebyr.
Eksklusive frokost, drikkevarer og drikkepenge.
Udflugt til Sumidero kløften - dag 8:
Inklusive transport og indgangsgebyr.
Eksklusive frokost, drikkevarer og drikkepenge.
Udflugt til Celestun - dag 12:
Inklusive transport, frokost, engelsktalende guide og indgangsgebyr.
Eksklusive drikkevarer, drikkepenge og ekstra tur til Petrified Forrest Celestun.
Udflugt til Hacienda Sotuta de Peon - dag 12:
Inklusive transport, frokostbuffet, engelsk-
eller spansktalende guide og indgangsgebyr.
Eksklusive drikkevarer og drikkepenge.
Udflugt til Isla Contoy & Isla Mujeres - dag 14:
Inklusive transport, frokost, engelsk-, hollandsk- eller tysktalende guide, snorklingudstyr, morgenmad, frokost inkl. sodavand eller vand og indgangsgebyr samt øl og tequila efter snorklingen.
Eksklusive drikkepenge og indgangsgebyr for Palenque og Chichen Itza