Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Afslapning ved vandet på 4* hotel i Nordtyskland

 • Miniferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Hørnum
kr. 2.135,- -26%
Pris fra kr. 1.589,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4, 6 eller 8 dage på Hotel 54° Nord på den nordtyske ø Sild med morgenmad, 2-retters middag, velkomstdrink og fri adgang til spa-område

Sæt kursen mod ferieøen Sild, som med kilometerlange sandstrande og vadehav lægger op til gåture og hygge i vidunderlige omgivelser. På Hotel 54° Nord venter der fred og ro, når I indtager det tilhørende spa-område med en afstressende tur i dampbad og sauna. Nyd en middag i bistroen og afslut dagen med et glas vin på det hyggelige værelse. Glæd jer til et ophold i det nordtyske, som vil byde på sindsro og tid til hinanden.

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i deluxe dobbeltværelse på Hotel 54° Nord****
 • Morgenmad
 • Middag med for- og hovedret i hotellets bistro (1 middag ved 3 overnatninger, 2 middage ved 5 overnatninger og 3 middage ved 7 overnatninger)
 • 1 velkomstdrink per person
 • 1 flaske vin per værelse
 • Adgang til spa-område med sauna, dampbad og varmekabine
 • Lån af badekåbe
Ferieøen Sild

Den tyske ferieø Sild (på tysk Sylt) er blevet kaldt "Vadehavets luksus-ø" og ikke uden grund. Øen blev populær for sin lange kystlinje med lækre sandstrande og for sine mange restauranter, hvoraf 5 er indehavere af Michelin-stjerner. Øen er den største i området og er omgivet af nationalparken Vadehavet, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste for bevaringsværdige områder. Den vestlige side af den smalle ø består af 38 kilometer sandstrand og den østlige indbyder til lange gåture ved det dejlige Vadehav. Øens nordlige del er også værd at udforske med intet mindre end to imponerende fyrtårne, og i syd finder I den hyggelige by Hørhum, som med sine lækre fiskerestauranter vil sætte prikken over i'et på jeres nordtyske ferieeventyr.

Hotel 54° Nord

 • Hotel
 • Hørnum, Tyskland
Deluxe dobbeltværelse

Føl jer hjemme på smukke Hotel 54° Nord med sin placering kun 200 meter fra stranden. Hotellet ligger midt i den hyggelige lille by Hörnum, hvor det er oplagt at tage på udforskning. Tag en tur på golfbanen 1 kilometer fra hotellet, og for de friske er der rig mulighed for en dukkert i bølgen blå. Efter en aktiv dag kan I koble fra i hotellets lækre spa-område, hvor I kan nyde sauna, dampbad og infrarød kabine.

Læs mere
Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Alle hotellets værelser er unikt indrettet med flotte, farverige detaljer samt moderne design og klassiske møbler. Sengene er komfortable, og værelserne har fladskærms-TV, telefon og eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Tilmed kan I gratis låne en badekåbe, så I rigtigt kan føle jer hjemme.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat på 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel 54° Nord. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel 54° Nord. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per Deluxe dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: 90% rabat

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 1.584,- - kr. 4.894,- på opholdet

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

TIlgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på værelset

Kæledyr

Det er muligt at medbringe maks. 2 kæledyr for 8 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Bistro

Hotellets bistro har lukket om onsdagen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel 54° Nord ligger på den nordtyske ø Sild 200 meter fra stranden. Sild er den største af de nordfrisiske øer, og ligger syd for Rømø. Fra Havneby på Rømø kan I tage Syltfærgen til øen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice