• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Luksus, sol og strand i Dubai

 • Storbyferie
 • 7, 8, 9 eller 10 overnatninger
 • Dubai
Pris fra kr. 7.469,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Luksusferie til solrige Dubai! 7 eller 9 overnatninger på det 5-stjernede Hotel Steigenberger Business Bay inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller Hamborg samt transport mellem lufthavnen og hotellet

Tag med på en luksuriøs rejse til solrige Dubai — stedet, hvor traditionel arabisk kultur møder fremtiden — stedet, hvor ørken møder skyskrabere — og stedet, som byder på uendelige uforglemmelige oplevelser. I tilbringer jeres arabiske eventyr på et moderne 5-stjernet luksushotel midt i den pulserende metropol med både strand, et utal af shoppingmuligheder og udsøgte restauranter og caféliv tæt på. I kan vælge mellem 7 eller 9 overnatninger, og med et ophold på Hotel Steigenberger Business Bay kan I se frem til en helt igennem luksuriøs ferie i De Forenede Arabiske Emirater!

Inklusive
 • 7 eller 9 overnatninger i Superior dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Hotel Steigenberger Business Bay*****
 • Morgenmad
 • Fri afbenyttelse af pools
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Dubai
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tilvalg
 • Ørkensafari
 • Bådtur med arabisk dhow
 • Ski Dubai
 • Indgangsbillet til Burj Khalifa
Dubai

For omkring 50 år var siden Dubai ikke mere end en lille fiskerby i ørkenen — uden en eneste skyskraber — men i dag har byen udviklet sig til en af verdens mest spændende, fremadrettede og visuelt imponerende metropoler! Denne magiske by har bogstaveligt talt nærmest alt, hvad I kan drømme om. Oplev alt fra gyldne sandstrande og svajende palmer på Jumeirah Beach til et imponerende udvalg af moderne modebutikker i et af verdens største shoppingcentre, Mall of the Emirates, indendørs skiløb og kamelridning i ørkenen. Besøg også Dubais velbevarede historiske steder, tag en slentretur på de farverige basarer, besøg den hvide moské Al Noor og nyd den fabelagtige arabiske atmosfære og kultur, som også hersker i denne prægtige by. Afslut dagen med en smagfuld drink på en af de mange barer langs det trendy Dubai Marina.

Hotel Steigenberger Business Bay

 • Hotel
 • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
lobby

Det splinternye 5-stjernede Hotel Steigenberger Business Bay udstråler luksus og er en perfekt base for jeres solrige ferie i fascinerende Dubai! Hotellet er beliggende i hjertet af Business Bay-kvarteret, tæt på verdens højeste bygning Burj Khalifa og Dubai Mall, byens største indkøbscenter. Hotellet tilbyder alt, hvad I kunne ønske jer — restaurant "The Bayside Restaurant & Terrace", hotellets bar "Swim & Tonic Pool Bar", lobbycafé, en dejlig udendørs swimmingpool, wellnessområde (mod betaling) og meget mere! Hver morgen nyder I en storslået morgenmadsbuffet i hotellets restaurant inden en dejlig dag i solen.

Læs mere
superior room

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor i et stilfuldt og elegant indrettet værelse med en fantastisk udsigt over Dubai og Business Bay Canal Skyline. Med sine 32 m² indbyder jeres værelse til et behageligt ophold, og I er sikret en god nats søvn i en den store, komfortable dobbeltseng. Værelset er udstyret med aircondition, skrivebord, garderobe, fladskærms-TV, pengeskab, minibar, te- og kaffefaciliteter samt eget badeværelse med brusebad eller badekar.

Valgfrie udflugter

 • Ørkensafari inkl. middag (5-6 timer): Tilbring en spændende og oplevelsesrig eftermiddag i ørkenen, hvor turen går til en lille beduinlejr. I kan snuppe en ridetur på kamelryg, inden I nyder en dejlig middag og ser solen gå ned bag de storslåede sandklitter. Her er I sikret en følelse af det ægte Arabien. Da turen foregår i ujævnt, kuperet terræn, er den ikke egnet til gravide eller folk, der har problemer med nakke eller ryg. Transport er inkluderet, og turen kan finde sted alle dage i løbet af jeres rejse.
 • Bådtur med arabisk dhow inkl. middag (ca. 2 timer): Denne udflugt tager jer med på en afslappende og betagende aftenbådtur i en dhow, som er en traditionel arabisk sejlbåd. Der serveres middag på båden samt ikke-alkoholiske drikkevarer, som I nyder, mens I oplever byens lysende skønhed fra vandet. Transport til og fra hotellet er inkluderet. I kan tage på turen alle dage i løbet af jeres rejse.
 • Indgangsbillet til Burj Khalifa: Tag med til verdens højeste bygning, den majestætiske Burj Khalifa, som måler intet mindre end 829,8 meter. Den storslåede bygning blev åbnet i 2010 og tilbyder med sine 163 etager en helt igennem enestående udsigt. Selve elevatoren er i 2 etager! Vi lover, at det bliver en helt unik oplevelse. Billetten kan bruges på alle dage i løbet af jeres rejse. I sørger selv for transport til og fra Burj Khalifa.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 20 AED (ca. 35 DKK) per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Vaccinationsregler

Inden afrejse til De Forenede Arabiske Emirater kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet kan der opstå ventetid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 5-stjernede hotel er placeret i Dubai Business Bay-kvarter, 1,2 kilometer fra Burj Khalifa og ca. 11 kilometer fra Dubai International Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice