• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse til 5 smukke indonesiske øer

Rundrejse 23 overnatninger Indonesien

per person fra kr. 16.699,-
baseret på 2 personer

Tag til Borneo, Java, Bali, Lombok og Gili Air i eventyrlige Indonesien! I får 21 nætter inkl. morgenmad, udflugter og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Besøg verdens største ørige, og få suget eksotiske indtryk og oplevelser til jer, som I sent vil glemme. Spektakulære solnedgange, gigantiske vulkaner, fascinerende templer, eksotiske strande og imponerende regnskove — det er ikke for ingenting, at Indonesien bør være på jeres bucketlist. Under rejsen kan I komme en tur gennem Borneos regnskove, cykle gennem rismarkerne i Bali, opleve freden i Borobudur-templet, blive forelsket i uopdagede Lombok og slappe helt af på de tropiske strande på Gili Air. I vil bo på syv forskellige hoteller og en båd, og al transporten undervejs er der også sørget for. Eventyr, kultur og en god dosis afslapning — det er opskriften til en uforglemmelig drømmerejse!

Inklusive
 • Rundrejse med 21 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 8-10 år):
 • 1 overnatning på Swiss-Belhotel Airport Jakarta (eller lignende) på Java inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på en båd i Tanjung Puting Nationaal Park på Borneo inkl. helpension
 • 2 overnatninger på New Saphir Yogyakarta (eller lignende) på Java inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Hotel Bakung Ubud (eller lignende) på Bali inkl. morgenmad
 • 2 overnatninger på Rama Shinta Hotel (eller lignende) på Bali inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Aruna Senggigi Resort (eller lignende) på Lombok inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger på Grand Sunset Gili Air (eller lignende) på Gili Air inkl. morgenmad
 • 4 overnatninger på Parigata Resort & Spa (eller lignende) på Bali inkl. morgenmad
 • Bådtur i Tanjung Puting National Park - dag 2 og 3
 • Udflugt til Borobudur - dag 4
 • Udflugt til Jogyakarta - dag 5
 • Udflugt til det østlige Bali - dag 10
 • Udflugt til den nordlige kyst på Lombok - dag 15
 • Engelsktalende chauffører under udflugterne
 • Fly fra København eller Hamborg til Jakarta
 • Indenrigsfly fra Jakarta (Java) til Pangkalan Bun (Borneo)
 • Indenrigsfly fra Pangkalan Bun (Borneo) til Semarang (Java)
 • Indenrigsfly fra Yogyakarta (Java) til Denpasar (Bali)
 • Fly fra Denpasar til København eller Hamborg
 • Indchecket bagage
 • Håndbagage
 • Al transport under rundrejsen
Tilvalg
 • 4 timers vandring med solopgang- dag 7
 • 2,5 timers cykeltur - dag 9
 1. Dag 1: Ankomsten til Jakarta

  Før rundrejsen på de drømmende indonesiske øer for alvor begynder, ankommer I til lufthavnen i Jakarta, hvor den private chauffør vil vente på jer. I bliver kørt til hotellet i Jakarta, hvortil der ikke er længere end 5 km, og hvor den første nat på rejsen skal tilbringes. Dyk ned i dynerne og vær klar til at kickstarte den indonesiske rundrejse næste dag.

  Pool

  SwissBel Airport Hotel Jakartaeller tilsvarende

  Hotel Tangerang City, Indonesien

  SwissBel Airport Hotel Jakarta ligger kun 5 km fra lufthavnen i Jakarta på Banten, så efter en lang rejse vil I hurtigt kunne få ro på hotelværelset. Det moderne hotel byder på en udendørs swimmingpool, der har åbent året rundt, og i spaområdet er der mulighed for skønheds- og massagebehandlinger (mod betaling). Til aftensmaden kan I besøge Swiss-Café Restaurant, hvor en varieret menu venter på jer, og loungebaren, der er åben hele dagen, byder på et bredt udvalg af snacks og cocktails med eller uden alkohol. På Swiss Deli kan I tilfredsstille den søde tand med kager og søde sager.

  Hotellets dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng og et privat badeværelse. På værelserne finder I TV, minibar (mod betaling) te- og kaffefaciliteter, WiFi, aircondition og værdiskab (mod betaling) samt justerbart belysningssystem.

  • +1
  Læs mere
 2. Dag 2 & 3: Oplevelser på Borneo

  Vågn op til en storslået dag — I skal nemlig til frodige Borneo! Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet, hvorfra I vil blive kørt til lufthavnen. Flyveturen til Pangkalan Bun er kort, og en lokal guide vil tage jer til Tanjung Puting National Park, en smuk og uspoleret jungle med et areal på 3.550 km², som også er udpeget af UNESCO som biosfærereservat. Her kan I opleve det harmoniske samspil mellem naturens frihed, det livlige dyreliv og det store antal af indfødte indonesere.

  Når I ankommer til destinationen efter en kort køretur fra lufthavnen, vil I skifte bilen ud til et mere passende fartøj, som også vil give jer husly — klotokken, en båd med flad bund, som er perfekt til sejlads på junglens floder. Efter indlogeringen er det tid til at besøge den truede abeart orangutangen. Resten af dagen bruges på båden, hvor der både serveres frokost og middag. Glæd jer til aftenskumringen, hvor junglen er helt magisk.

  Næste morgen vågner I op til junglens koncert af dyrelyde og vinden i træerne. Efter morgenmaden er det igen tid til en bådtur gennem junglen. Den snoede flod bringer jer gennem den uberørte jungle, hele vejen til Camp Leaky. Her vil I få en guidet tur rundt i reservatet, hvor I vil se specielle fulge- og dyrearter samt enestående plantearter. Frokosten serveres tilbage på båden, men I er ikke færdige med oplevelserne i den tropiske jungle endnu. Efter frokost kommer I tilbage på fast grund, hvor I kan fodre orangutangerne. Om aftenen spiser I på båden, og I kan igen beundre den forvandling, som junglen gennemgår ved skumringstiden.

  Bemærk venligst, at bådture kan variere i tid afhængigt af tidevandet.

 3. Dag 4 & 5: Uspolerede Java

  På dag 4 bytter I båden ud med flyet. Turen går fra Pangkalan Bun til Semarang, som ligger på Java, og herefter bliver I taget til destinationen Yogyakarta. Under turen stopper I ved templet Borobudur, det mest berømte tempel i hele Indonesien og det største buddhistiske tempel i verden. Den store 9-etagers bygning hæver sig mellem rismarkerne og de omkringliggende skove, og et besøg til den åndelige bygning er en helt speciel oplevelse. Efter I har fyldt kamerarullen, tager I igen videre mod Yogyakarta, hvor I skal overnatte.

  Den 5. dag har en tidlig start! Efter en bid morgenmad bliver I hentet kl. 8.00, hvor I skal på opdagelse i Yogyakarta. Ruten omfatter det hinduistiske tempel Prambanan og Kraton, som også er kaldet Sultan Palace. Templet er Indonesiens største hinduistiske og javanesiske tempelkompleks, som blev bygget i det 5. til det 9. århundrede, og Kraton er et mageløst eksempel på traditionel javanesisk arkitektur. Herefter går turen til Malioboro, en gade fyldt med lokale souvenirs og værksteder, hvor I kan se de mange kunsthåndværkeres batik-malerier. Efter en begivenhedsrig dag tilbringer I endnu en nat på hotellet i Yogyakarta.

  Pool

  Hotel New Saphir Yogyakartaeller tilsvarende

  Hotel Yogyakarta City, Indonesien

  Hotel New Saphir Yogyakarta ligger i centrum af Yogyakarta og er omgivet af mange restauranter, barer og butikker. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool og sportsfaciliteter som et fitnessrum og en tennisbane. Aftensmaden kan indtages i hotellets restaurant Promenade Café, og efterfølgende kan I nyde en drink i baren Mirah Lounge.

  De elegante dobbeltværelser er ca. 35 m² store og er indrettet med en dobbeltseng og et privat badeværelse. På værelserne finder I TV, værdiboks (mod betaling), telefon, te- og kaffefaciliteter og aircondition.

  • +1
  Læs mere
 4. Dag 6 - 9: Tid til smukke Bali

  På jeres 6. dag på rundrejsen tages I med videre til naturskønne Bali. Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen, hvor I flyver til regionen Ubud på Bali, og her kan I bruge resten af dagen og den 7. dag, som I har lyst. Brug nogle timer i liggestolene ved det hyggelige hotels udendørs swimmingpool, og lad batterierne helt op igen.

  På den 8. dag bliver I hentet på hotellet kl. 9.00, og foran jer har I en 3 timers køretur langs charmerende landsbyer i Ubud, der ligger mellem de smukke rismarker. På udflugtens stop til et tempel kan I være heldige at opleve en hinduistisk ceremoni udført af de indonesiske præster, også kaldet brahmaner. Blandt de mange rismarker vil I lære om befolkningens vaner og dyrkning af ris samt om det tilhørende berømte kunstvandingssystem Subak. Frokosten bør spises blandt de lokale bønder i en helt speciel og autentisk atmosfære.

  Dagen efter vågner I igen op til morgenmad på hotellet, og dagen kan planlægges præcis, som I har lyst. Gå på opdagelse i det tropiske område på egen hånd, tag måske en cykeltur rundt om rismarkerne og de grønne landskaber, eller tilbring dagen med ren afslapning ved hotellets pool.

  Room

  Bakung Ubud Resort & Villaeller tilsvarende

  Hotel Gianyar, Indonesien

  Bakung Ubud er det perfekte sted for den ultimative ferie. På hotellet vil I nyde den balinesiske atmosfære, gæstfriheden, den smukke natur og moderne faciliteter. Hotellet har to swimmingpools, hvor I kan tilbringe nogle afslappende timer. Desuden har hotellet en restaurant, en bar og en døgnåben reception.

  Dobbeltværelserne er udstyret med TV, te- og kaffefaciliteter, minikøleskab, aircondition og telefon. Værelserne er desuden indrettet med en dobbeltseng og eget badeværelse med hårtørrer samt gratis leje af badekåbe og badetøfler.

  Læs mere
 5. Dag 10 & 11: Strandparadiset Candidasa på Bali

  Stå op til den 10. dag, og vær klar til at tage videre mod nye oplevelser. Efter morgenmaden bliver I hentet kl. 9.00, hvor I skal videre mod Candidasas strande, der ligger ca. 50 km væk. På turen hertil stopper I ved fiskerlandsbyen Kusamba, som er kendetegnet ved dens traditionelle saltproduktion og de små fiskerbåde under palmerne på stranden. Saltproduktionen foregår stadig med redskaber fra fortiden, og befolkningen er meget stolte af den omfattende saltproduktion, hvilket de gerne viser frem til besøgende. Inden I ankommer til de gyldne strande og det blå havvand, besøger I det mageløse vandpalads Tirtagangga. Vandpaladset er et spektakulært syn af opdelte vandhaveområder fyldt med planter og skulpturer samt et vandtårn, som har en blanding af balinesiske og kinesiske stilarter.

  Når I ankommer til Candidasa, der ligger i en stille lagune, kan I tilbringe nogle timer i det varme sand på de smukke strande. Kan I ikke få nok af strandens skønhed og afslappende feriestemning? Så har I hele den 11. dag til at beundre det tropiske syn eller andre aktiviteter, valget er jeres.

  Aerial view

  Rama Shintaeller tilsvarende

  Hotel Karangasem Regency, Indonesien

  Rama Shinta Hotel er beliggende i landsbyen Candidasa, ca. 100 meter fra kysten og ud til Det Indiske Ocean. Hotellet har en rolig og afslappende atmosfære, og ved den udendørs swimmingpool kan I tilbringe nogle afslappende timer. På hotellet finder I desuden en restaurant og der er mulighed for at leje cykle og både eller bestille en guidet vandretur eller sightseeing.

  Hotellets dobbeltværelser er indrettet i traditionel balinesisk stil og har en terrasse med udsigt til den tropiske have. På værelset finder I en dobbeltseng, TV, minibar (mod betaling), te- og kaffefaciliteter, aircondition, WiFi, værdiskab (mod betaling) og eget badeværelse med hårtørrer og gratis leje af badekåbe.

  Læs mere
 6. Dag 12 - 15: Uberørte Lombok

  På den 12. dag forlader I Bali, men kun for en kort stund. Med en 2-timers tur i speedbåd tages I med til øen Lombok, hvor I skal bo i en bugt på østkysten af den uberørte ø. Lombok har en betagende skønhed, en vanedannende stilhed og et lækkert, eksotisk køkken. Lad solen give jer den nødvendige mængde D-vitamin, mens I daser på de hvide sandstrande. Dag 12, 13 og 14 står med garanti i afslapningens tegn.

  Efter dage med ro til sindet er det på tide at få flere eksotiske oplevelser. Hvis I troede, at strandene ikke kunne blive flottere, så vent til I bliver taget med til Lomboks nordlige kyst. I gør et kort stop ved Malimbu Hills, hvorfra udsigten til havet og de tre Gili øer er fænomenal. Efter ankomsten til Teluk Nara kommer I ombord på båden til Gili Air, en af ​​de fantastiske Gili øer, hvor de næste dage på jeres eventyrlige rejse skal foregå.

  Bemærk venligst, at bådture kan variere i tid afhængigt af tidevandet.

  General view

  Aruna Senggigi Resorteller tilsvarende

  Hotel West Lombok Regency, Indonesien

  Aruna Senggigi Resort ligger lige ved stranden i Senggigi, hvor I kan få det bløde sand mellem tæerne. I kan benytte jer af hotellets udendørs swimmingpool, fitnessrum eller besøge spaområdet (mod betaling). I kan spise jer mætte på en af hotellets to restauranter eller caféen, eller nyde en drink i poolbaren.

  Hotellets fine dobbeltværelser har TV, minibar (mod betaling), værdiboks (mod betaling), WiFi, aircondition og eget badeværelse. Værelset er indrettet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge.

  Læs mere
 7. Dag 16 & 17: Livsnyderi på Gili Air

  Den 16. og 17. dag på rejsen foregår på øen Gili Air, hvor I med garanti vil føle jer hjemme i den rolige og landlige atmosfære. Den lille ø er endnu skånet for masseturisme, hvilket gør øen til et vidunderligt sted at bo, specielt for den lokale befolkning. Kystvejen rundt om Gili Air er kort, men er en vandretur værd, da I vil have nogle af de smukkeste udsigter over havet. Øen er specielt kendt for sin spændende undervandsverden, som I kan udforske ved dykning eller snorkling. I området vil I finde lokale restauranter og butikker, og I vil bo kun 5 meter fra den lækre strand!

  terrace

  Grand Sunset Gili Aireller tilsvarende

  Hotel North Lombok Regency, Indonesien

  Det elegante hotel er beliggende på den vestlige del af øen Gili Air ud til Det Indiske Ocean. I nærheden finder I restauranter og små lokale butikker, og hotellet har en udendørs swimmingpool. Dykkercenteret på hotellet giver jer mulighed for at leje dykker- eller snorklingudstyr, hvis I vil udforske undervandsverdenen. Desuden tilbyder hotellet mulighed for andre aktiviteter som yoga, kitesurfing, leje af paddle boards og ridning. Når I bliver sultne, kan I nyde aftensmaden i hotellets restaurant.

  De elegante dobbeltværelser er indrettet med en dobbeltseng og et helt specielt og eget udendørs badeværelse med toilet og bad. Der vil være varmt vand til rådighed tidligt om morgenen og sent på aftenen. På værelserne finder I TV, værdiboks (mod betaling), WiFi og for at sikre fredelige nætter er værelserne helt lydisolerede.

  Læs mere
 8. Dag 18 - 22: Tilbage til Bali

  På den 18. dag byttes Gili Air igen ud med livlige Bali. I vil blive indlogeret på øens sydlige kyst i byen Sanur. Oprindeligt var Sanur en fiskerby, men i dag er det blevet et populært feriemål. Dog har stedet bevaret sin oprindelige og autentiske karakter. Sanur er ideel til jer, der vil nyde solen, havet og stranden, men undgå den travle, turistede stemning. Bugten, hvori Sanur ligger, er afskærmet af et koralrev, der gør havet roligt og badevenligt. Sanurs aflange, hvide sandstrand byder på masser af vandsport, og I vil kunne se de mange typiske balinesiske fiskerbåde. Mellem den smukke sandstrand og hotellerne er der en strandpromenade med flere restauranter, som serverer traditionelle balinesiske retter. I Sanur er der mulighed for forskellige udflugter til Balis nærliggende kulturelle hjerte Ubud, hovedstaden Denpasar og øerne Nusa Lembongan og Nusa Ceningan. Gå på opdagelse i de indonesiske omgivelser, I forlader det tropiske paradis på den 22. dag. I vil blive hentet på hotellet af chaufføren, som vil køre jer til lufthavnen.

  Pool day

  Parigata Resort & Spaeller tilsvarende

  Hotel Denpasar City, Indonesien

  Det flotte Parigata Resort & Spa ligger tæt på stranden i Denpasar. Her har I det ideelle udgangspunkt for en afslappende ferie på Bali! I bor desuden i gåafstand til forskellige restauranter, caféer og butikker, og på hotellet finder I et poolområde med liggestole og en have, en restaurant, der serverer lokale og internationale retter, en cocktaillounge samt et wellnessområde, hvor I kan få skønheds- og massagebehandlinger mod betaling. Hotellet tilbyder cykelleje og forskellige udflugter, som kan bookes i receptionen.

  De rummelige dobbeltværelser råder over en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, fladskærms-TV, minibar, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
Valgfrie udflugter

Under rundrejsen har I mulighed for at tilkøbe en eller flere udflugter:

 • Vandring med solopgang (dag 7) - I starter ved Pura Jati Temple, efter I er blevet hentet på hotellet kl. 2.30. Når I ankommer til startpunktet, vil jeres guide give jer de nødvendige instruktioner for vandreturen, og så går turen opad den balinesiske vulkan Mount Batur. I fortsætter til vulkankrateret, hvor I vil ankomme kl. 6.15, og her vil I se den smukkeste udsigt og en spektakulær solopgang. Til en lille morgensnack vil I få kogte æg, kogt over den varme damp fra vulkanen. Herefter begynder I turen tilbage til Pura Jati Temple, og I vil være tilbage på hotellet kl. 9.00.
 • Cykeltur på Bali (dag 9) - Oplev smukke Bali på to hjul, mens I kører nedad det bakkede landskab og gennem de idylliske landsbyer. Cykelturen vil starte kl. 9.00 og vil varer ca. 2,5 time. Sammen med guiden vil I se det lokale og fredelige Bali på klos hold, da I vil stoppe i flere af landsbyerne og besøge en balinesisk familie. Under cykelturen vil I få serveret frokost, inden I igen cykler hjem. Det kan være en god idé at medbringe skiftetøj, solcreme og kontanter til drikkevarer på restauranten.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check ind på hotellerne

Fra kl. 13.00

Check ud fra hotellerne

Til kl. 12.00

Pris

Prisen er per person

Occupancy

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne og 1 barn (8-10 år)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 8-10 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelserne (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellerne er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellerne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato. Bemærk, at de andre rejsende i gruppen ikke nødvendigvis er danskere

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

Danske statsborgere kan mod gebyr få udstedt et visum ved indrejse i Indonesien. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellerne

En privat chauffør vil kører jer til hotellet, eventuelt sammen med andre TravelBird-rejsende. Jeres chauffør vil holde et skilt med jeres navne

Valgfrie udflugter

De valgfrie udflugter kan tilkøbes i bookingflowet, og I kan også tilkøbe udflugterne ved ankomst på hotellerne. I vil få tilsendt mere information om eventuelle tilkøbte udflugter med rejsedokumenterne