• Med fly
 • Med indkvartering

Bo i gåafstand til Romerrigets skatte

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
17 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.079,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 142 gange

Tilbring en uforglemmelig miniferie i fascinerende Rom på centralt beliggende hotel inkl. morgenmad og fly tur-retur

Flyv til romantiske Rom, og oplev byens livlige stemning i 3, 4 eller 5 overnatninger! I bor på det centrale Hotel Taormina Rome, hvorfra I nemt kan nå alle de store attraktioner, såsom Colosseum, Forum Romanum, Peterskirken, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe. Hver dag starter I ud med morgenmad på hotellet, så I har masser af energi til en hel dags vandring i Roms historiske gader. Man siger, at alle veje fører til Rom: Hvad venter I på?

Inklusive
 • Hotel Taormina Rome: 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Billund, Hamborg til Rom tur-retur
 • Håndbagage
Rom

Rom er en vaskeægte livsnyderby! Her flyder gaderne ikke blot med de dejligste delikatesser, men også med historier fra antikken og en afslappet, flirtende stemning. Her kan I synde i knassprøde pizzaer, cremede pastaretter, tiramisu og den friske gelato, og I kan søge om tilgivelse i Peterskirken, eller forbrænde det hele med et par ture op og ned ad Den Spanske Trappe. I det tidligere arbejderkvarter Trastevere hersker boheme-mentaliteten, og her er der gode muligheder for både at spise og handle med de lokale.

Hotel Taormina Rome

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel

Det helt store plus ved dette fine hotel er den centrale beliggenhed med kun 15 minutters gang til Colosseum og i gåafstand til både sporvognsstation, metrostation og togstation. I nyder jeres morgenmad i hotellets restaurant og kan slappe af på terrassen eller i loungen med sofa og TV.

 • +2
Læs mere
room

Dobbeltværelse

Jeres komfortable dobbeltværelse er simpelt indrettet og udstyret med TV, telefon, aircondition (mod gebyr), værdiboks samt eget badeværelse med toiletartikler.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: Ca. 23 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • WiFi på værelset: Ca. 7,5 DKK per værelse per døgn (betales på hotellet)
 • Aircondition på værelset: Ca. 37 DKK per værelse per døgn (betales på hotellet)
 • Turistskat ca. kr. 23,- per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Børn mellem 3-11 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 460,- - kr. 724,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet fællesområder. WiFi på værelset kan tilkøbes for 1 € per døgn (betales på hotellet)

Aircondition

Aircondition på værelset kan tilkøbes for 5 € per døgn (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i byens centrum med kun 100 meter til Vittorio Emanuele Metro Station, sporvogn og togstationen S. Bibiani, hvilket gør det endnu nemmere for jer at komme rundt i byen. Lufthavnen ligger kun en halv times kørsel fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice