Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Rejseguide inkluderet

Julehygge i funklende Paris

 • Storbyferie
 • Paris
Pris fra kr. 1.979,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom i julehumør med 2, 3 eller 4 overnatninger i strålende Paris inkl. morgenmad, daglig smagning af vin og ost på hotellet samt fly fra København, Billund eller Hamborg

Tag på vinterligt getaway til Paris, og oplev byens julestemning blandt de mange berømte attraktioner og seværdigheder. Julemarkederne dukker op på byens åbne pladser i december, og juleindkøbene kan ordnes i de hyggelige specialbutikker. Bliv inspireret af den parisiske stemning, og varm jer på en af de mange hyggelige fortovscaféer, når I besøger den franske hovedstad. I vil bo i hjertet af "det gamle Paris", som emmer af charme. På My Hotel in France Le Marais vil I blive forkælet med morgenmad, inden I skal på opdagelse i den sprudlende storby.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på My Hotel in France Le Marais***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra Købehavn, Billund eller Hamborg til Paris
 • Håndbagage
 • Daglig anretning på hotellet med oste og vine mellem kl. 18.00 og 20.00
Oplev julemarkederne i Paris

På den gamle plads René Viviani, som ligger i latinerkvarteret i Paris, afholdes der hvert år julemarked. Her er der masser af hyggelige boder, hvor der bliver solgt lokalt håndværk, håndlavede designervarer og franske specialiteter. Der vil oftest være underholdning for både børn og voksne, og mens I nyder den søde julestemning på pladsen, vil I have en fantastisk udsigt til katedralen Notre Dame. Markedet har åbent mandag til torsdag fra kl. 10.00-20.00 og fredag til søndag fra kl. 10.00-21.00 fra d. 15. december til d. 24 december 2017. I kan også besøge julemarkedet ved Montparnasse, hvor I kan se de mange kulørte lys og julepyntede boder. Når I spadserer ned gennem det hyggelige julemarked, kan I ikke undgå at dufte de herlige lækkerier, som den franske juletid byder på. Markedet har åbent fra d. 10 december til d. 31. december.

My Hotel In France Le Marais

 • Hotel
 • Paris, Frankrig
hotel

My Hotel In France Le Marais ligger i den livlige bydel Le Marais, som er det gamle kvarter i Paris. Kun 300 m fra hotellet ligger Picasso museet og cirkusbygningen Cirque d'Hiver Bouglione, og i kan nemt nå metrostationerne Saint-Sébastien-Froissart og Filles du Calvaire, som ligger lige om hjørnet. Hotellet er elegant og moderne indrettet, og I vil nyde morgenmaden i restaurantens afslappede atmosfære. Hver dag kl. 18.00-20.00 kan I komme til hotellets 'Happy Time', hvor I vil få serveret vin og ostelækkerier.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Læs mere
room blue

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i varme farver og har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset har TV, telefon, skrivebord og te- og kaffefaciliteter samt privat badeværelse med hårtørrer.

Vi anbefaler
 • Shopping: Shop som de lokale i gaden Rue du Château d’Eau i det 10. arrondissement. Julegaverne kan I finde blandt de mange unikke butikker og lokale mærker.
 • Ved vandet: Kanalen St. Martin er en hyggelig biflod til Seinen. Langs kanalen finder I grønmalede broer, stemningsfulde caféer og autentisk, parisisk folkeliv.
 • Det søde liv: Paris er mere end bare crossainter og macarons. Byen er fyldt med små, lækre konditorier og butikker med søde sager. Besøg bl.a. Fou de Patisserie, Jacques Genin eller Yann Couvreur.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 1,65 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering nær hotellet (mod gebyr)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen Paris - Orly: I kan tage toget T7 fra lufthavnen til stoppet Athis-Mons, hvor I skal gå ca. 100 m til metrostationen Villejuif - Louis Aragon. Her skal I tage metrolinjen 7 til stoppet Place d'Italie, og herefter skifte til metrolinjen 5. I står af på stoppet Oberkampf, hvor I vil have ca. 600 m til hotellet.
Fra lufthavnen Paris - Charles de Gaulle Airport: I kan tage toget RER B fra lufthavnen til stoppet Gare du Nord, hvor I skal skifte til metrolinjen 5. Herefter skal I stå af på stoppet Oberkampf, hvor I vil have ca. 600 m til hotellet.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger i den charmerende bydel Le Marais, som er beliggende i det centrale Paris. Der er ca. 200 m fra hotellet til metrostationerne Saint-Sébastien-Froissart og Filles du Calvaire, og seværdigheder som katedralen Notre Dame og museet Louvre ligger ca. 2 km fra hotellet. Fra den nærmeste lufthavn i Paris er der ca. 15 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice