Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

En uge på ski i Østrigs Zillertal

 • Skiferie
 • Hollenzen
Pris fra kr. 3.329,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

På pisterne i østrigske Zillertal: 8 dages skiferie på Gästehaus Wiesengrund inkl. morgenmad, 6-dages liftkort og skibus til pisterne

Endelig er skisæsonen kommet igen, og i Zillertal-dalen i Tyrol har I hundredevis af pister at fejre det på! Det eventyrlige bjerglandskab, der dækker hele 4 skisportssteder, er fyldt med sneklædte graner, hyggelig alpestemning og Østrigs berømte afterski, og i alt har I 8 dage til udforskningen af området. 6 af dem er med super-liftkort til områdernes utallige nedfarter og skibusser, og med hotellets morgenmadsbuffet er I sikret en god start på dagens skiløb. Fuld fart fremad!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med eget eller delt badeværelse, 3-personersværelse eller enkeltværelse på Gästehaus Wiesengrund**
 • Morgenmad
 • 6-dages stort liftkort (Superskipas) til skiområdet Zillertal
 • Fri brug af hotellets infrarøde kabine og fitnessrum
 • Fri brug af hotellets ski- og støvleopbevaringsplads
 • Gratis skibusser til pisterne
 • Gratis parkering
 • Turistskat
Zillertal

Zillertal er et af Tyrols mest populære skisportssteder, og det forstår man godt – med tre forskellige områder og omtrent 438 km pister er her helt sikkert noget for alle! Her kan I suse gennem frisk puddersne, få et adrenalinkick på de sorte pister eller lave tricks på snowboard. Jeres super-liftkort giver rig mulighed for at udforske nye pister hver dag, og de gratis skibusser gør det nemt at komme rundt til de forskellige områder. Den nærmeste skibus holder kun 100 meter fra jeres hotel, og 10 minutter senere står I ved liften under de lokale 135 km pister. Når sulten melder sig og tæerne er frosne er der rigeligt med hyggelige alpehytter, der serverer varme måltider og styrkende drikke. Området byder også på et livligt afterski-miljø, og for dem der trænger til en pause fra pisterne, kan I shoppe i Mayrhofens butikker.

Gästehaus Wiesengrund

 • Hotel
 • Hollenzen, Østrig
Gästehaus

Det familieejede Gästehaus Wiesengrund ligger omgivet af det største skisportssted i østrigske Zillertal og godt 2 km fra centrum af Mayerhofen. Efter morgenmaden skal I blot gå 100 meter for at nå skibussen, og når I kommer hjem igen, kan I placere jeres udstyr og få tørret støvlerne i hotellets opbevaringsrum. Deusden råder hotellet også over fitnessfaciliteter og en infrarød kabine, og mod gebyr kan I også benytte jer af solariet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Læs mere
Doppelzimmer

Dobbeltværelse med eget badeværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset med eget badeværelse er komfortabelt indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-TV, privat badeværelse med bruser og toilet samt en altan, hvorfra I har udsigt over de smukke bjergkæder.

Pillows2

3-personersværelse med eget badeværelse

2 voksne per værelse

3-personersværelset råder over en dobbeltseng samt en enkeltseng. Derudover har I et fladskærms-TV og privat badeværelse med bruser og toilet, og fra jeres altan kan I nyde udsigten over bjergene.

Room2

Dobbeltværelse med fælles badeværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset med fælles badeværelse er komfortabelt indrettet med en dobbeltseng, fladskærms-TV og en altan, hvorfra I har udsigt over de smukke bjergkæder. I deles om et badeværelse på gangen sammen med de andre gæster, og her er der brusere, toiletter og håndvaske.

Pillows1

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er udstyret med en enkeltseng, fladskærms-TV og altan, og et badeværelse på gangen, der deles med de andre gæster, hvor der er brusere, toiletter og håndvaske.

Skisportsstedet Zillertal

Området Zillertal 3000
Blå pister: 53 km
Røde pister: 108 km
Sorte pister: 31 km
Pister i alt: 192 km
Lifter: 61

Området Fügen
Blå pister: 34 km
Røde pister: 47 km
Sorte pister: 13 km
Løjper: 9 km
Pister i alt: 103 km
Lifter: 43

Området Zillertal Arena
Blå pister: 43 km
Røde pister: 89 km
Sorte pister: 11 km
Pister i alt: 143 km
Lifter: 52

Området Mayrhofen:
Blå pister: 40 km
Røde pister: 66 km
Sorte pister: 30 km
Pister i alt: 136 km
Lifter: 57

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse med eget badeværelse
Min. 3 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 17 år per 3-personersværelse med eget badeværelse
Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse med fælles badeværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-4 år: Gratis
Børn 5-12 år: 25% rabat
Børn 13-17 år: 10% rabat

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 3 € per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

I kan tilkøbe adgang til hotellets WiFi for 10 € per uge

Liftkort

I afhenter jeres liftkort i Mayrhofen mod fremvisning af jeres udskrevne værdibevis til liftkort, som I modtager efter booking. Adressen er: Marienbrunnen 346, 6290 Mayrhofen, Østrig. Denne adresse findes også på værdibeviset

Restaurant

Restauranten, hvor I spiser morgenmad, ligger 150 meter fra Gästehaus Wiesengrund

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Gästehaus Wiesengrund ligger i østrigske Zillertal omkring 2 km fra centrum af Mayrhofen, 3 km fra lifterne og 100 meter fra skibusserne. Fra den dansk-tyske grænse er der omkring 1100 km til Gästehaus Wiesengrund.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice