Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse
 • Rejseguide inkluderet

Light Festival i Amsterdam med bådtur

 • Storbyferie
 • Amsterdam
Pris fra kr. 2.989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lysfest i Amsterdam: 2-4 nætter på hotel ved Dam-pladsen inkl. morgenmad, bådtur og fly tur-retur fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg

Oplev Amsterdam og byens smukke lys i vintermørkets skær. Glæd jer til at opleve kanalbyen oplyst af fantastiske lysinstallationer og til at mærke den hyggelige stemning i vintermånederne. Inkluderet i jeres ferie er også en bådtur på kanalerne, så I kan nyde lyskunstværkerne fra vandet. Når I skal ind og have varmen og hvile fødderne, kan I besøge nogle af byens hyggelige cafeer og restauranter. I kan slukke tørsten i lokal øl og spise jer mætte i den hollandske favorit 'bitterballen' eller vinterudgaven 'oliebollen'. I bor 2, 3 eller 4 overnatninger på det centrale Nova Hotel & Apartments, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. Velkommen til Amsterdam!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i enkelt-, dobbelt-, 3-personers, eller 4-personersværelse på Nova Hotel & Apartments***
 • Morgenmad
 • Bådtur på kanalerne til Amsterdam Light Festival
 • Fly tur-retur fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg til Amsterdam
 • Håndbagage
Vintertur til Amsterdam

Amsterdam — Hollands bankende hjerte, hvor der altid er liv og charme. Byen med de mange kanaler, historiske bygninger og de utallige cykler. Her finder I alverdens butikker, cafeer, museer og restauranter. I kan besøge Museumplein og se på kunst på f.eks. Rijksmuseum eller det kendte Van Gogh museum. I kan smage på forskellige internationale retter og lokalbrygget øl i Foodhallen, eller I kan tage en spadseretur gennem Albert Cuyp-markedet i den hippe bydel De Pijp. I må heller ikke snyde jer selv for lidt shopping og hygge i Jordaan-kvarteret eller De 9 Gader i centrum. De 9 Gader er særligt hyggelige til vinter, hvor de bliver pyntet fint op med lys — det er det perfekte sted at holde en kaffepause. Glæd jer til en vintertur til Amsterdam!

Nova Hotel & Apartments

 • Hotel
 • Amsterdam, Holland
view

Det moderne Nova Hotel & Apartments ligger super centralt i Amsterdam, lige bag den store Dam-plads og Koninklijke Paleis. Lige uden for døren finder i et hav af barer, restauranter, butikker (den store gågade de Kalverstraat ligger om hjørnet!) og museer — og I kommer nemt rundt i byen med offentlig transport. På hotellet kan I nyde jeres morgenmad, inden I skal på opdagelse i byen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Læs mere
single room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Dette enkeltværelse er indrettet med fladskærms-TV med satellitkanaler, et skrivebord en værdiboks og et lille køleskab. Derudover har værelset privat badeværelse.

double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dette dobbeltværelse er indrettet med privat badeværelse. Derudover har værelset et fladskærms-TV med satellitkanaler, et skrivebord en værdiboks og et lille køleskab.

triple

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Dette 3-personerværelse er indrettet med privat badeværelse. Derudover har værelset et fladskærms-TV med satellitkanaler, et skrivebord en værdiboks og et lille køleskab.

family

4-personersværelse

4 voksne per værelse

Dette 4-personersværelse til maks. 4 voksne og 1 baby er indrettet med privat badeværelse. Derudover har værelset et fladskærms-TV med satellitkanaler, et skrivebord en værdiboks og et lille køleskab.

Bådtur på kanalerne til Amsterdam Light Festival

Når vinteren og mørket kommet til Amsterdam bliver byen prydet med lysinstallationer i alverdens former og farver. Byens tilbagevendende event bliver kaldt Amsterdam Light Festival. Installationerne vises i hele byen langs kanalerne, og på denne ferie kan I også beundre værkerne og byens smukke bygninger fra kanalerne.

Jeres bådtur starter fra Amsterdam central station og varer omkring 75 minutter.
I modtager mere information om tidspunktet for bådturen sammen med jeres rejsedokumenter. I skal udskrive og medbringe jeres værdibevis til bådturen.
OBS: Bådturen kræver over 12 deltagere. Hvis ikke der er nok deltagere til turen vil I blive informeret om dette 24 timer før.

Turen inkluderer:

 • Omkring 30 skulpturer fra nationale og internationale kunstnere
 • Audio guide på engelsk med kommentarer om skulpturerne
 • En kop vin eller varm kakao
 • Et varmt tæppe på båden

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 person per Enkeltværelse
Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per 4-personersværelse

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Der er offentlig parkering i centrum af Amsterdam mod gebyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Amsterdam Light Festival

Lysfestivalen varer fra 30 november 2017 til 21 januar 2018

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kommer nemt ind til jeres hotel fra lufthavnen. Her kan I tage toget til Amsterdam Central og herfra skifte til Tram nr. 13 eller 17 der stopper ved Dam-pladsen

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Nova Hotel & Apartments ligger centralt i Amsterdam, lige ved Dam-pladsen. Hotellet ligger ca. 15 km fra Schiphol Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice