Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie midt i smukke Nice

 • Storbyferie
 • Nice
Pris fra kr. 2.159,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Lad jer fortrylle af den franske Riviera: 2 eller 3 overnatninger på Hôtel Villa Rivoli i hjertet af Nice inkl. morgenmad samt fly tur-retur fra København eller Hamborg

Azurblåt hav, hvide sandstrande og unik arkitektur – tag et velfortjent pusterum i Nice! I bliver indlogeret midt i byen på et hyggeligt boutique-hotel, hvor I hver dag bliver forkælet med morgenmad. Nice er en utroligt charmerende og ikke mindst smuk by – uanset sæson! Gå en tur langs den franske riviera, indånd Côte d'Azurs friske havluft og lad jer fortabe i middelhavskystens summende stemning. Byen er fyldt med små shoppinggader og spændende museer, men der er også rig mulighed for afslapning på en af de utallige caféer og restauranter. Bienvenue!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hôtel Villa Rivoli***
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Fly tur-retur fra Købehavn eller Hamborg til Nice
 • Håndbagage
Nice: Côte d'Azurs uofficielle hovedstad

Nice ligger kun 30 km fra den italienske grænse og har et dejligt, behageligt klima, en rig historie og skøn middelhavsstemning. Begiv jer ud på en vandretur i de små, snoede gader og smag på lokale specialiteter som 'socca' (kikærtepandekage) eller 'passaladière' (provencalsk løgtærte). Lad sanserne styre fødderne og fortab jer i smage, farver og dufte! Der er liv i gaderne og ikke et stille øjeblik i de charmerende gader. Skulle I få lyst til at tage på opdagelse uden for Nice, er I tæt på både Monaco, Saint Tropez og Cannes. Nice har længe været favoritdestination for rejsende verden over, og det kræver kun et enkelt besøg, før man forstår hvorfor. Tag med til den franske riviera, hvor hverdagen aldrig er grå.

Hôtel Villa Rivoli

 • Hotel
 • Nice, Frankrig
Hôtel Villa Rivoli***

Jeres hyggelige boutique-hotel finder I i en smuk bygning fra Belle Epoque-perioden. Hotellet ligger kun 100 meter fra stranden og omkring 1,2 km fra Place Massena i den gamle bydel. Hotellet var førhen hjemsted for aristokrater, der blev tiltrukket af den smukke by og det fantastiske klima. Hotellet er indrettet i klassisk fransk stil og tilbyder også en lille have til afslapning.

Læs mere
Chambre Tradition

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres lyse dobbeltværelse er smagfuldt indrettet i fransk stil og er udstyret med aircondition, gratis WiFi, telefon, fladskærms-TV og kaffe- og tefaciliteter. På badeværelset finder I et brusebad, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Forkæl jer selv med lokale delikatesser på Chez Lou Balico, hvor I kan nyde blandt andet farseret squash eller den berømte salad nicoise.
 • For en fantastisk udsigt over Nice og havet, kan I gå op til byens slot, der er beliggende på en bakke ved siden af ​​den gamle bydel.
 • Under en afslappende byvandring kan I gøre stop ved markedet Saleya, der er byens berømte frugt og grønt marked. Her kan I også smage den lokale snack 'socca' (kikærtepandekage).
 • Efter slutningen på 2. Verdenskrig tiltrak Nice kunstnere som Henri Matisse og Marc Chagall, hvis værker kan beundres på Musée Chagall og Musee Matisse. Er I mere interesseret i moderne kunst, kan I besøge MAMAC, der er byens museum for samtidskunst.
 • Vinelskere vil med garanti trives i Nice. Byen er nemlig den eneste storby i Frankrig, der er hjem til en vingård. Tag på en udflugt til Château de Bellet nord for byens centrum, hvor I kan beundre den smukke udsigt over vinmarkerne og smage på de skønne franske vine.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1,50 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Parkering ved hotellet koster 18 € per dag (betales på hotellet)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hôtel Villa Rivoli ligger 100 meter fra stranden og cirka 1,2 kilometer fra Place Massena. Fra Hannover er der cirka 1.300 kilometer hertil.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice