• Med indkvartering

3 dage med ost, vin & wellness i Alsace

 • Wellness
 • 2 overnatninger
 • Niedermorschwihr
kr. 1.698,- -45%
Pris fra kr. 949,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 14 gange

Smag på Alsace! Kom til vin- og ostesmagning samt besøg på spiritusdestilleri i 3 dage på L'Alexain Wellness Hotel med halvpension og adgang til wellness-område

Drømmer I om et afslappende ophold gastronomiens tegn? L'Alexain Wellness Hotel giver jer 3 afslappende og oplevelsesrige dage i naturskønne Alsace. Under opholdet får I muligheden for at besøge Alsaces lokale osteproducent Haxaire , en lokal vinkælder samt destilleriet G. Miclo - og det bedste af det hele - I får mulighed for at smage producenternes lækkerier! Yderligere sørger hotellet for, at I får morgenmad samt aftensmad, og med gratis adgang til wellness-området. Her er der virkelig lagt op til en skøn miniferie, der både byder på nye oplevelser og afslapning midt i den smukke natur i Frankrig!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 2 børn 0-11 år) på L'Alexain Wellness Hotel***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu)
 • Besøg med prøvesmagninger på mejeriet Haxaire, i lokal vinkælder og på destilleriet G. Miclo
 • Fri adgang til hotellets wellness-området (indendørs swimmingpool, hammam, saltgrotte, vandsenge og sauna)
Historie og gastronomi i Alsace

Alsace i det Nordøstlige Frankrig er både kendt for at være en af landets rigeste regioner, men også for at samle det bedste fra de to lande Frankrig og Tyskland, når det kommer til historie og gastronomi. Regionen består af charmerende landsbyer beliggende i smuk og varierende natur med dale og bjerge beklædt af vinmarker - en fryd for øjet! Hvis man ikke vidste bedre ville man tro, at man kørte igennem den tyske delstat Bayern med dets mange idylliske bindingsværkshuse. Specielt byerne Ribeauvillé, Riquewihr og Kaysersberg er kendt for deres charme. Med Rihnen for fødderne og Vogeserne i ryggen er Alsace-regionen et åndehul med masser af frisk luft. Parkerne Ballons des Vosges og Vosges du Nord er på UNESCOs verdensarvliste, ligesom byen Neuf-Brisach også er på UNESCOs liste over bevarelsesværdige byer. Neuf-Brisach ligger nær Rhinen og ca. 40 km fra hotellet. Alsace-regionen er specielt populær for dens søde hvidvine, winstubs (vinbarer) samt Vinruten "Route des vins". Vinruten strækker sig 170 km fra Nordheim i Tyskland gennem det nordlige Marlenheim i Frankrig til det sydlige Leimbach i Alsace. Gennem vinmarkerne på Vinruten kan man stoppe op og besøge flere små landsbyer og få smagsprøver på Alsaces mange skønne vine.

L'Alexain Wellness Hotel

 • Hotel
 • Niedermorschwihr, Frankrig
Swimmingpool

Tradition og gastronomi venter jer på det hyggelige L'Alexain Wellness Hotel. Nyd jeres halvpension i den hyggelige restaurant eller på terrassen, hvis vejret tillader det. Fra restauranten har I en smuk panoramaudsigt over Alsace. I kan nyde total afslapning i hotellets wellness-område, der bla. råder over sauna, persisk hammam, Himalaya-saltgrotte, vandsenge og indendørs swimmingpool.

 • +5
Læs mere
Hotel Restaurant l’Alexain – Zimmer

Dobbeltværelse

Jeres dobbeltværelse er 15 m² stort og indrettet i røde og hvide toner. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, skrivebord og med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Besøg og smagsprøver

Dette ophold inkluderer et besøg på et ostemejeri, til en vinkælder samt til et spiritusdestilleri. Både på ostemejeriet Haxaire og destilleriet G. Miclo får I en spændende rundvisning efterfulgt af prøvesmagning af husenes lækre produkter.

 • I dalen ved Kaysersberg i Alsace ligger mejeriet Haxaire, som blev grundlagt i 1929, og som i dag kendt for deres ost Haxaire Munster. Osten får sin unikke karakter fra den rene mælk med et højt proteinindhold. Mælken siges at være ekstra ren, da Vosgiennes køerne går på Alsaces store og usprøjtede marker.
 • Siden 1962 har tre generationer haft succes med at destillere spiritus. Etableret i en dal i hjertet af Alsace, skaber familien Miclo spiritus, likører, frugtlikører og aperitiffer med stor finesse. Dette håndværk kombineret med et omhyggeligt udvalg af frugter og hemmelige opskrifter har gjort, at Miclo flere gange er blevet tildelt priser ved Concours Général Agricole i Paris.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat ca. 5,73 DKK per booking per nat
 • Drikkevarer til aftensmaden
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hôtel L'Alexain. Du indgår derfor direkte aftale med Hôtel L'Alexain. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 19:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 2 børn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 652,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 8 € per kæledyr per nat, maks. 1 kæledyr per værelse (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension med kontinental morgenmad og aftensmad bestående af en 3-retters menu eksklusiv drikkevarer.

Hotellet har mulighed for at lave retter til vegetarer og allergikere.

Adgang til wellness

Fri adgang til wellness-området som består af indendørs swimmingpool, hammam, saltgrotte, vandsenge og sauna.
I wellness-området kan håndklæder lånes (mod et gebyr på 5€) eller egne håndklæder kan medbringes.

Sted

Hotellet ligger midt i Alsace, 20 minutter fra byen Colmar. Kører I fra Danmark, er turen på omkring ca. 960km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice