Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Skiferie for alle i det sydlige Østrig

 • Skiferie
Pris fra kr. 1.639,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Så er det tid til ferie i sneen! Tag med på 6 eller 8 dage på Hotel Sonnleitn i østrigske Jenig nær skiområdet Nassfeld inkl. halvpension og adgang til sauna

Kalenderbladene falder og forsvinder, og pludselig er det tid til året skiferie i Østrig! Nærmere bestemt skal I bo i Jenig nær den italienske grænse, og her vil I få en ferie fyldt med sjov i sneen for alle. Skiområdet Nassfeld er lige i nærheden, hvor de sneklædte og glitrende løjper venter på jer, og skibussen kører blot 100 m fra hotellet. Nassfeld råder over i alt 110 km pister, som ligger tæt på den italienske grænse, hvor I nok skal få en dejlig skiferie med sneklædte bjergtoppe. Efter en dag med skiløb ned af pisterne vil I få serveret middag på hotellet, og I kan slappe af i hotellet sauna.

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i enkeltværelse, dobbeltværelse, 3-personersværelse eller familieværelse (maks. 4 voksne og 1 baby 0-1 år) på Hotel Sonnleitn***
 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering
Skiferie i Kärnten og Nassfeld

I den sydlige del af Østrig ligger regionen Kärnten. Her finder I mere end 200 søer, mange charmerende landsbyer og selvfølgelig majestætiske bjergtoppe. Mellem de østrigske og italienske alper ligger den stille bjerglandsby Jenig, hvor jeres hotel er placeret. Herfra er der 4 km til skiområdet Nassfeld, som er velegnet til både begyndere og øvede skiløbere og derfor er særligt populært blandt familier. Stedet har i alt 110 km pister, hvor I langs de mange løjper kan dreje ind til en af de mange bjergrestauranter. Nassfeld byder dog ikke kun på pister for ski- og snowboardentusiater, for her kan I også udforske de mange landrendsruter i den smukke natur.

 • Hotel
 • Hermagor District, Østrig
Hotel Sonnleitn winter

Det traditionelle og østrigske Hotel Sonnleitn har en indretning, der emmer af hjemlig hygge, og her bydes der på underholdning såvel som afslapning. Børnene kan underholde sig i legerummet eller i TV-stuen med PlayStation®, DVD-afspiller, bordtennis og bordfodbold. Hotellet tilbyder desuden leje af slæder, hvis underholdningen skal foregå i sneen. Når der skal slappes af, kan I læne jer tilbage i fællesområdets møbler eller afprøve hotellets sauna. Hotellet ligger ca. 4 km fra skiområdet Nassfeld, som ligger i regionen Kärnten i det sydlige Østrig.

 • +-4
Læs mere
single room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er simpelt indrettet med en enkeltseng og er ca. 15 m² stort. Værelset har eget badeværelse med toilet og bad samt hårtørrer, og på værelset finder I et lille bord med tilhørende stol, TV og WiFi.

new doubleroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelse er ca. 24 m² stort og har plads til maks. 2 voksne og 1 baby (0-1 år). Værelset er indrettet med en dobbeltseng og et privat badeværelse med toilet og bad. På værelset finder I faciliteter som et mindre bord, stole, TV, WiFi og hårtørrer.

3 person room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

3-personersværelset har plads til maks. 3 voksne og 1 baby (0-1 år) og er indrettet med en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelset er ca. 32 m² stort og har eget badeværelse med toilet og bad samt hårtørrer. På værelset er der et mindre bord med tilhørende stole, TV og WiFi.

room

Familieværelse

4 voksne per værelse

Familieværelset kan rumme maks. 4 voksne og 1 baby (0-1 år). Værelset er mellem 35 og 40 m² stort og er indrettet med 2 værelser, hvor det ene er udstyret med en dobbeltseng, og det andet har enten køjeseng eller to enkeltsenge. Værelset har tilhørende badeværelse med toilet og bad samt hårtørrer. Desuden finder I faciliteter som bord, stole, TV og WiFi på værelset.

Information om Nassfeld

 • Grønne og blå pister: 30 km
 • Røde pister: 69 km
 • Sorte pister: 11 km
 • Pister i alt: 110 km
 • Lifter: 30
 • Laveste punkt: 1.300 m
 • Højeste punkt: 2.000 m
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2,50 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Liftkort
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Rocksa GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Rocksa GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 28 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 1 voksen og 1 baby op til 1 år per Enkeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per 3-personersværelse
Min. 2 personer og maks. 4 voksne og 1 baby op til 1 år per Familieværelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-6 år: 40% rabat
Børn i alderen 7-15 år: 20% rabat
Børn fra 16 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpensionen omfatter morgenmad og middag (der serveres ikke middag på onsdage). Ekskl. drikkevarer

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Jeres hotel ligger i regionen Kärnten, som ligger i den sydlige del af Østrig, ikke langt fra grænsen til Italien og cirka 50 km fra byen Villach. Fra hotellet er der ca. 4 km til skiområdet Nassfeld. Hvis I kører hertil fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1.300 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice