Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Hotel og julefrokost på Landskrona Slot

 • Miniferie
 • Landskrona kommun
Pris fra kr. 1.059,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Svensk julefrokost på slottet! Kom i julehumør med 3 dage i Skåne med svensk julemad på Landskrona Slot og ophold på Hotel Öresund med morgenmad

Start julen med en miniferie i Skåne. Landskrona Slot danner i november og december rammerne for det svenske julefrokostbord, hvor I skal nyde hjemmelavede delikatesser og opleve en julestemning i historiske omgivelser. Når stearinlysene tændes og duften af jul fra køkkenet spreder sig, så ved man, at det er jul på slottet! Landskrona Slot, der er en af de bedst bevarede fæstninger fra det 16. århundrede, ligger kun en times kørsel fra København. Efter den inkluderede morgenmad, kan I fra jeres hotel gå på opdagelse i den historiske Landskrona, som byder på en afslappet og venlig atmosfære. Find julehumøret frem og tag din elskede eller et par gode venner under armen, pak bilen eller hop på toget, og tyvstart julen med et smut over sundet til Landskrona!

Inklusive
 • 2 overnatninger på superior dobbeltværelse på Hotel Öresund
 • Morgenmad
 • Julefrokostbord på Landskrona Slot (kl.18.00 på ankomstdagen)
 • Gratis parkering
Landskrona

Landskrona i Skåne byder på historiske seværdigheder, dejlige strande, grønne områder og en fredelig udsigt over Øresund. I skal bo på det elegante Hotel Öresund, der ligger i en smuk bygning fra det 18. århundrede. Landskrona huser flere seværdigheder blandt andet Landskrona Slot, som er kendt for sine velbevarede voldgrave. I kan også besøge Landskrona Kunsthal, Örenäs Slot, Landskrona Museum, Sofia Albertina Kirken og Ålabodarna for bare at nævne nogle stykker. Med kun 85 km fra Købehavns er Landskrona en oplagt destination til et par dages ferie i det svenske!

Hotel Oresund

 • Hotel
 • Landskrona kommun, Sverige
fasad

Hotel Öresund er et privatejet hotel, der stammer fra 1700-tallet og ligger i hjertet af Landskrona. Med den gode beliggenhed er I tæt på både butikker, kultur og natur med havet. Både Landskrona Slot, færgen til Hven og centrum ligger inden for gåafstand. Hotellet har to restauranter — Restaurant Carolina, som serverer buffet og bistroretter til frokost og restaurant Nils Holgersson, som serverer en à la carte menu til aften bestående af sæsonbestemte retter. Begge restauranter er velkendte og velbesøgte blandt beboerne i Landskrona og Skåne. Hotellet tilbyder endvidere gratis parkering til de gæster, som ankommer med bil.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
rum

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det moderne dobbeltværelse har parketgulv og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der findes endvidere TV, telefon og eget badeværelse med hårtørrer.

double bed

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Det stilfulde superior dobbeltværelse er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset findes der TV, telefon og badeværelse med hårtørrer.

Julefrokostbord på Landskrona Slot

Under opholdet skal I nyde et traditionelt svensk julefrokostbord på Landskrona Slot. Under slottets hvælvinger skal I indtage den svenske julemad, der på mange måder minder om den danske, med blandt andet 25 forskellige salgs sild og andre godter fra havet. Samtidig kan I prøve nogle af de svenske juleklassikere! Oplev de små forskelle mellem den danske og den svenske julemad — hvad med for eksempel Janssons fristelse, glaseret juleskinke eller de berømte 'köttbullar'?

 • Julefrokostbordet serveres på ankomstdagen (onsdage og lørdage) kl.18.00
 • Landskrona Slot ligger kun 600 meter fra Hotel Öresund
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel Öresund. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel Öresund. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børn

Dette tilbud kan desværre ikke bookes til personer under 12 år

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed). P-billet kan afhentes i hotellets reception

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Transport med tog

Der går tog fra Københavns Hovedbanegård eller Københavns Lufthavn over Øresundsbroen til Landskrona. Hotel Öresund ligger ca. 3 km fra Landskrona togstation. Samlet rejsetid: Ca. 1,5 time

Sted

Hotel Öresund ligger i Landskronas centrum 600 meter fra Landskrona Slot og Landskrona Havn. Hotellet ligger ca. 80 km fra København, ca. 260 km fra Århus og ca. 500 km fra Aalborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice