Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Besøg kulturperlen Kaunas i Litauen

 • Storbyferie
 • Kaunas
Pris fra kr. 1.479,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2-3 nætter på det 4* Best Baltic Kaunas inkl. morgenmad, adgang til pool, sauna og fitness samt fly tur-retur fra København

Opdag en af Europas endnu uopdagede skønheder, Kaunas i Litauen! Storbyen er landets næststørste efter hovedstaden Vilnius og den perfekte destination for kulturelskeren. Her finder I en fængslende historie med sovjetiske og middelalderlige islæt, unikke museer, smukke bygningsværker og ikke mindst et dejligt caféliv. I bor på et centralt 4-stjernet hotel med sauna, pool, fitnessrum og morgenmad inkluderet. Og så har I tidlig check-ind og sen check-ud, så der er ro til at udforske den litauiske perle!

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København til Kaunas tur-retur
 • Håndbagage
 • Fri afbenyttelse af indendørs pool og sauna (fra kl. 07.00 til kl. 10.00)
 • Fri afbenyttelse af fitnessrum
 • Tidlig check-ind fra kl. 12.00
 • Sen check-ud til kl. 15.00
Kaunas, Litauens næststørste by

Kaunas er en by med en spændende historie, og overalt vidner gader og bygningsværker om byens opblomstring siden murens fald. Efter 1. Verdenskrig blev Kaunas udnævnt til Litauens hovedstad, da Vilnius havde været besat af den tyske hær. I løbet af de næste to årtier voksede staden sig hurtigt større, og byens centrum blev fyldt med nye, smukke bygninger for at repræsentere Kaunas' nye status. I dag er Kaunas en pulserende storby, som til trods for ikke at være landets hovedstad, summer af den samme storladne stemning. Modernismen, som var det 20. århundredes hotteste arkitektoniske udtryk, præger Kaunas' bybillede, ligesom I finder eksempler på sovjetisk tid, middelalderslotte og art deco. Alt dette samt byens unikke historie er grunden til, at UNESCO optog Kaunas på verdensarvslisten i 2015.

Best Baltic Kaunas

 • Hotel
 • Kaunas, Litauen
Best Baltic Kaunas lobby

Det 4-stjernede hotel Best Baltic Kaunas ligger i hjertet af Kaunas ved den store gågade Laisvės alėja. Indretningen er holdt i farverig stil med fokus på funktionalitet. Det imponerende hotel har intet mindre end 6 konferencerum, og personalet er professionelt og imødekommende. I spiser jeres inkluderede morgenmad i hotelrestauranten, som også er åben til frokost og middag. Hotellet råder desuden over et wellnessområde, hvor I kan nyde godt af sauna, indendørs pool og fitnessrum.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere
Best Baltic Kaunas double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er indrettet i varme farver med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Værelset har aircondition, telefon og minibar (mod gebyr).

Vi anbefaler

 • Besøg Kaunas' gamle bymidte, som byder på en unik samling af historisk arkitektur og monumenter, resterne fra Kaunas Slot fra det 14. århundrede samt bygninger fra middelalderen i art deco og gotisk stil. Den gamle bydel har 9 forskellige fæstninger: En af fæstningerne huser i dag et holocaust-museum.
 • I bør også aflægge Kaunas' Djævlemuseum et visit. Her finder I mere end 3000 forskellige afbildninger af djævle.
 • Har I lyst til den fulde oplevelse af Litauens spændende kultur, skal I selvfølgelig prøve det litauiske køkken. Tag til restaurant Žalias Ratas eller "Green Circle", som er gemt lidt væk fra de mere turistede gader. Her er atmosfæren rustik, personalet traditionelt klædt, og retterne friske fra ovnen. Får I chancen, så snup endelig en Sarkotis — en traditionel litauisk kage, som nærmest er et lille kunstværk i sig selv!
 • I byens shoppe-centrum, Akropolis finder I intet mindre end 300 forskellige butikker og mere end 20 forskellige restauranter og caféer. Perfekt for storbyshopping!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 0,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind og -ud

Med i opholdet er tidlig check-ind fra kl. 12.00 og sen check-ud til kl. 15.00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 16 år per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere samt elevator. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Parkering

Gratis parkering

Hotelfaciliteter

Gratis adgang til sauna og indendørs pool mellem kl. 07.00 og kl. 10.00
Herefter: 14 € per person per dag

Gratis adgang til fitnessrum hele dagen

Det er desuden muligt at leje cykler i receptionen

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Kaunas lufthavn: I går fra lufthavnen i ca. 2 minutter (130 meter) til busstoppestedet Kauno oro Uostas, hvor I tager bus 29 Geležinkelio stotis til Gedimino g (22 stop). Herfra er der ca. 450 meter til hotellet. Turen tager lidt under 1 time

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice