Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Badeferie i Tropical Islands i Tyskland

 • Forlystelsespark
 • Halbe
kr. 1.012,04 -20%
Pris fra kr. 819,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo på Tropical Islands Hotel i Tyskland, syd for Berlin, hvor vejret altid er godt! Få 2 eller 3 dage i troperne med morgenmad eller halvpension

Kom en tur til troperne - helt uden at flyve! Oplev det store tropeland gemt inde i en forhenværende flyhangar, kun 60 km syd for Berlin. Tilbring 2 eller 3 dage i det skønne tropeland Tropical Islands, der med dets størrelse på 8 fodboldbaner skaber de helt rigtige rammer for en tropisk ferie. Ferieparadiset råder over verdens største indendørs regnskov og har yderligere en tropisk sauna, dampbad, adskillige øer, palmer og strande, alt sammen i lune sommeromgivelser. Slip børnene løs og nyd en tropisk badeferie - ikke længere væk end i Tyskland!

Inklusive
 • 1 eller 2 overnatninger på dobbeltværelse, deluxe dobbeltværelse eller i familieværelse på Tropical Islands Hotel
 • Morgenmad (halvpension kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Daglig adgang til Tropical Islands
Tropical Islands

Det regnskovslignende landskab har samme størrelse som 8 fodboldbaner og er gemt under en kæmpe kuppel som er en tidligere luftsskibshangar. Her er altid 26 grader varmt og masser af plads til sjov, leg og ferietid! Dyk ned i undervandsverdenen, byg sandslotte, bestig det 27 meter høje rutsjebanetårn og glemt alt om, at sommeren er forbi. I kan også forkæle jer selv med afslappende saunabesøg eller en god middag i en af restauranterne. Det er eksotisk kvalitetstid 510 km fra Danmark!

Tropical Islands

 • Hotel
 • Halbe, Tyskland
Tropical Islands

Under en kæmpe, eksotisk kuppel finder I Europas største indendørs regnskov og ferieparadis. Hop i de bølgende bassiner, byg sandslotte på stranden, og glid ned af Europas højeste vandrutsjebane! Tropical Islands ligger i Krausnick ca. 70 km fra Berlin, og er et sandt ferieparadis for både børn og voksne. Under opholdet i Tropical islands bor I i jeres egen tipi på campingpladsen, som ligger ca. 10-15 minutters gang fra Tropical Islands. Om aftenen kan I sidde sammen ved grillområdet, og campingpladsen tilbyder faciliteter til boldspil indendørs og udendørs samt en legeplads til de barnlige sjæle.

 • +7
Læs mere
Tipi outside

Deluxe dobbeltværelse (Z2DWX)

2 voksne per værelse

Dobbeltværelse Deluxe er indrettet med TV og egen minibar (mod gebyr). Værelset er med eget badeværelse der er udstyret med hårtørrer og kosmetikspejl.

Tropical Islands

Familieværelse (D4DWX

4 voksne per værelse

Familieværelset har plads til op til 4 personer og er indrettet med privat badeværelse, minibar (mod gebyr) og TV. Badeværelset er udstyret med hårtørrer og kosmetikspejl.

Tropical Islands

Oplev det 35.000 kvm store udendørs vandland Amazonia som tilbyder skønne, lækre oplevelser i form af opvarmede pools eller massage pools,

 • Lad børnene boltre sig på legeområderne med vandpistoler, klatrevæg og XXL Legoklodser, alt sammen i Tropical Islands der har åbent 365 dage om året.
 • Nyd en skøn middag i en af de mange restauranter, eller tag en forfriskende tropisk drink ved vandet eller i en af loungerne.
En drømme temperatur

Med ophold hos Tropical Islands er I sikret en dejlig varm ferie, de søger nemlig for, at I har altid har 25 grader - det perfekte badevejr!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Pris

Prisen er pr. person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse (Z2DW)
Min. 2 personer og maks. 2 personer per Deluxe dobbeltværelse (Z2DWX)
Min. 3 personer og maks. 4 personer per Familieværelse (D4DWX

Børnerabat

ugyldig

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension kan tilvælges i forbindelse med booking og omfatter morgenmad og aftensmad

Åbningstider for Tropical Islands

Mandag til søndag fra kl. 08.00 til kl. 21.00

I kan besøge Tropical Islands både før I tjekker ind på hotellet (fra kl. 10.00) og efter I tjekker ud (senest kl. 11.00) indtil kl. 21.00

Sted

Tropical Islands ligger i Krausnick i delstaten Brandenburg i Tyskland mellem Berlin og Dresden. Turen til Tropical Islands er ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og København (med færge), og kører I fra Aalborg, er der ca. 800 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice