Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

  • Med indkvartering

Badeferie i Tropical Islands i Tyskland

Forlystelsespark overnatninger Halbe

kr. 1.012,04 -20%
per person fra kr. 819,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Bo på Tropical Islands Hotel i Tyskland, syd for Berlin, hvor vejret altid er godt! Få 2 eller 3 dage i troperne med morgenmad eller halvpension

Kom en tur til troperne - helt uden at flyve! Oplev det store tropeland gemt inde i en forhenværende flyhangar, kun 60 km syd for Berlin. Tilbring 2 eller 3 dage i det skønne tropeland Tropical Islands, der med dets størrelse på 8 fodboldbaner skaber de helt rigtige rammer for en tropisk ferie. Ferieparadiset råder over verdens største indendørs regnskov og har yderligere en tropisk sauna, dampbad, adskillige øer, palmer og strande, alt sammen i lune sommeromgivelser. Slip børnene løs og nyd en tropisk badeferie - ikke længere væk end i Tyskland!

Inklusive
  • 1 eller 2 overnatninger på dobbeltværelse, deluxe dobbeltværelse eller i familieværelse på Tropical Islands Hotel
  • Morgenmad (halvpension kan tilvælges i forbindelse med booking)
  • Daglig adgang til Tropical Islands
Eksklusive
  • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
  • Bookinggebyr kr. 150,-
  • Transport
Tropical Islands

Det regnskovslignende landskab har samme størrelse som 8 fodboldbaner og er gemt under en kæmpe kuppel som er en tidligere luftsskibshangar. Her er altid 26 grader varmt og masser af plads til sjov, leg og ferietid! Dyk ned i undervandsverdenen, byg sandslotte, bestig det 27 meter høje rutsjebanetårn og glemt alt om, at sommeren er forbi. I kan også forkæle jer selv med afslappende saunabesøg eller en god middag i en af restauranterne. Det er eksotisk kvalitetstid 510 km fra Danmark!

Tropical Islands

(72 anmeldelser)
Hotel Halbe, Tyskland
Tropical Islands

Troperne er tættere på, end I tror. Tropical Islands Hotellet ligger i forlængelse med det indendørs badeland i kæmpekuplen, hvilket vil sige, at I ikke behøver bekymre jer om at skulle udenfor - I kan gå direkte fra hotelværelset til swimmingpoolen i badetøjet! Ferieparadiset Tropical Islands ligger lidt udenfor Berlin, her venter jer hvide sandstrande og skønne temperaturer.

  • +7
Læs mere
Deluxe dobbeltværelse

Deluxe dobbeltværelse (Z2DWX)

2 voksne per værelse

Dobbeltværelse Deluxe er indrettet med TV og egen minibar (mod gebyr). Værelset er med eget badeværelse der er udstyret med hårtørrer og kosmetikspejl.

Familieværesle

Familieværelse (D4DWX

4 voksne per værelse

Familieværelset har plads til op til 4 personer og er indrettet med privat badeværelse, minibar (mod gebyr) og TV. Badeværelset er udstyret med hårtørrer og kosmetikspejl.

Tropical Islands

Oplev det 35.000 kvm store udendørs vandland Amazonia som tilbyder skønne, lækre oplevelser i form af opvarmede pools eller massage pools,

  • Lad børnene boltre sig på legeområderne med vandpistoler, klatrevæg og XXL Legoklodser, alt sammen i Tropical Islands der har åbent 365 dage om året.
  • Nyd en skøn middag i en af de mange restauranter, eller tag en forfriskende tropisk drink ved vandet eller i en af loungerne.
En drømme temperatur

Med ophold hos Tropical Islands er I sikret en dejlig varm ferie, de søger nemlig for, at I har altid har 25 grader - det perfekte badevejr!

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Eurotours Land. Du indgår derfor direkte aftale med Eurotours Land. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er pr. person

Kapacitet

Min. 3 personer og maks. 4 personer per Familieværelse (D4DWX
Min. 2 personer og maks. 2 personer per Deluxe dobbeltværelse (Z2DWX)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 10 € per ophold (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension kan tilvælges i forbindelse med booking og omfatter morgenmad og aftensmad

Åbningstider for Tropical Islands

Mandag til søndag fra kl. 08.00 til kl. 21.00

I kan besøge Tropical Islands både før I tjekker ind på hotellet (fra kl. 10.00) og efter I tjekker ud (senest kl. 11.00) indtil kl. 21.00

Sted

Tropical Islands ligger i delstaten Brandenburg i Tyskland mellem Berlin og Dresden. Turen til Tropical Islands er ca. 510 km fra den dansk-tyske grænse og København (med færge).