• Med indkvartering

Ferie i mobilehome ved Tropical Islands

 • Forlystelsespark
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Halbe
kr. 2.679,- -62%
Pris fra kr. 1.029,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 34 gange

Hold ferie med familien i mobilehome tæt på de tyske troper i Tropical Islands syd for Berlin i 3 eller 4 dage

Oplev de tropiske øer, og slap af med en drømmetemperatur på 26 °C hele året rundt i Tropical Islands! Gå en tur på stranden langs det sydlige Stillehav, og tag på ekspedition i den tropiske regnskov, slap af i sauna-området, nyd måltiderne med familien og de flotte shows – Tropical Islands har noget for enhver smag! Bestig for eksempel det 27 m høje rutsjebanetårn, hvorfra I kan vælge mellem 4 sjove vandrutsjebaner. Tropical Islands er absolut et hit for børn!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i mobilehome (maks. 4 personer) i Tropical Islands
 • Elektricitet, afsluttende rengøring, varme og sengelinned
 • Daglig adgang til Tropical Islands badeland
 • Transport tur-retur mellem mobilehome og Tropical Islands badeland i shuttlebus på fastlagte tidspunkter
 • Turistskat
Tropical Islands

Kom med til troperne i Tyskland kun 60 km syd for Berlin, og oplev varmen i den kolde vintertid. Skjult under en gigantisk kuppel, som er en forhenværende flyhangar, ligger dette fantastiske tropelandskab, der er på størrelse med 8 fodboldbaner. Her er en helårstemperatur på 26 °C, og Tropical Islands er Europas største tropiske feriepark. Den store flyhangar, som danner rammerne for Tropical Islands er den største fritstående hal i verden! Hangaren blev bygget for at beskytte luftskibe, men blev i 2002 til Tropical Islands.

Tropical Islands

 • Bungalow
 • Halbe, Tyskland
mobile home

Tropical Islands mobilehome er et lille mobilt sommerhus og den perfekte feriebolig for jer, der elsker natur og camping, men ikke ønsker at gå på kompromis med komforten. I får jeres eget hyggelige mobilehome i et roligt område ikke langt fra Tropical Islands, som I har fri adgang til under hele opholdet. Der kører gratis shuttle-busser mellem Tropical Islands og området med mobilehomes. I kan købe dagligvarer i det nærliggende supermarked. Så kom og få et par hyggelige dage i mobilehome med familien i Tropical Islands!

 • +2
Læs mere
mobile home

Mobilehome

4 voksne per hytte

Tropical Islands mobilehomes ligger i et roligt område af parken. Jeres 35 m² store mobilehome er udstyret med to soveværelser med enkeltsenge, stue med TV, køkken, badeværelse med bruser og toilet samt en møbleret terrasse med grill. Køkkenet har køleskab, komfur med 4 kogeplader, opvaskemaskine, mikroovn, brødrister, kaffemaskine og elkedel. Mobilehomene ligger en 20 minutters køretur fra Tropical Islands, hvor der kører shuttle-bus jævnligt mellem jeres mobilehome og Tropical Islands badelandet.

Det kan I prøve i Tropical Islands
 • Det udendørs vandland AMAZONIA har en størrelse på utrolige 35.000 m² med udendørs swimmingpools, boblebade, vandfald og massagestråler. Den helt store attraktion i AMAZONIA er the Whitewater River, der med sin jetstrøm og 250 m bare må prøves!
 • Tropino Kids Club: Slip børnene løs i Tropino Kids Club, mens I snupper en tropisk drink i baren. Børnene vil blive underholdt med klatring, båd roning, legeplads, minibiler og cruising i "kofanger bådene"! Alt dette og meget mere venter de små i børnenes klub.
 • Spis i troperne: Tropical Islands giver jer muligheden for at vælge mellem 6 forskellige restauranter. Vælg mellem fisk og kødretter på Palm Beach Restaurant med udsigt over det sydlige Stillehav. Hos Tropino Restaurant finder I det største udvalg af børneretter.
Vælg ankomstdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 4 personer per værelse

Børnerabat

Den 3. og 4. person bor gratis i mobilehome. Tilvælges der morgenmad skal dette betales per person.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi i fællesområderne

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere mobilehomes

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

I har mulighed for at tilvælge morgenmad

Åbningstider i Tropical Islands

Tropical Islands har åbent alle dage fra kl. 06.00 til 24.00, sauna- og spa-området er åbent fra kl. 09.00 til 24.00, og det udendørs Amazonia er åbent fra kl. 11.00 til 18.00

Sted

Jeres mobilehome ligger få minutters kørsel fra Tropical Islands, og I kan gratis benytte shuttlebusserne, der kører mellem hytterne og Tropical Islands. Tropical Islands ligger ca. 60 km syd for Berlin, tæt på motorvej A13 og ca. 35 km fra Berlin Schönefeld lufthavn. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 500 kilometer til Tropical Islands.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice