Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Nyd juletiden i Wien

 • Storbyferie
 • Wien
Pris fra kr. 5.049,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg smukke Wien og nyd den hyggelige julestemning: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Opera Suites inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Flyv mod funklende julelys og masser af julestemning i Wien. Et julemarked er den perfekte kulisse, når jagten på julegaver sættes ind, for her kan I i ro og mag slentre rundt mellem de forskellige boder og se på alverdens gaveideer, smage lokale delikatesser og lytte til hyggelig julemusik. Udforsk, hvordan julen ser ud, lyder, dufter og smager i den østrigske hovedstad, og glæd jer også til 2, 3 eller 4 overnatninger på 4-stjernet hotel, hvor I bliver forkælet med morgenmad samt traditionelle østrigske julegodter, så I rigtigt kan komme i julestemning.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Opera Suites****
 • Morgenmad
 • 1 flaske lokal mousserende vin og en frugtplatte ved ankomst
 • Traditionelle julegodter
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Wien
 • Håndbagage
Julemarkeder i Wien

Den østrigske hovedstad er med sin flotte og historiske arkitektur en skønhed i sig selv, men i juleperioden er Wien noget helt særligt. I finder nogle af Europas absolut bedste julemarkeder i den charmerende by, der fra midten af november summer af jul og god stemning.

Besøg for eksempel det fine Christkindlmarkt på Rathausplatz, hvor I kan glæde jer til både julemarked, skøjtebane og workshops. Her kan I også prøve at lave jeres egne honningkager. I alt er der 149 stande og boder, og den velkendte karrusel, som er fast inventar hvert år, skal nok få både store og små til at få julelys i øjnene. Også på Riesenradplatz er der julestemning! Her kan I få noget varmt at drikke, mens I nyder synet af det smukt oplyste pariserhjul, og I kan komme i ekstra god stemning med live musik torsdag, fredag og lørdag. Er I til musik, bør I besøge Weihnachtsmarkt am Hof, hvor julemusik og korsang er vigtige bestanddele på markedet. Her finder I i øvrigt også alt fra fin kunst til adventsdekorationer.

Hotel Opera Suites

 • Hotel
 • Wien, Østrig
Hotel

Dette 4-stjernede, familiedrevne hotel er beliggende på 1. og 2. sal i et historisk byhus. Alle værelser er indrettet med sans for detaljen i en gammel, klassisk stil, og tilbyder moderne komfort. I nærheden er de smukkeste seværdigheder i Wien, bl.a. domkirken Stephansdom, Wiens Statsopera og utallige butikker, kaffehuse og restauranter.

 • facility icon
 • +-3
Læs mere
Hotel

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De fleste af dobbeltværelserne ligger ud til den stille gårdhave og tilbyder alle moderne bekvemmeligheder såsom gratis WiFi, aircondition, fladskærms-TV, Nespresso-maskine, elkedel og minibar. Der er desuden et moderne indrettet marmorbadeværelse i lyse farver med regnbruser, gulvvarme, badekåbe og hårtørrer.

Julemarkedernes åbningstider

Christkindlmarkt på Rathausplatz: 17. november til 26. december.
Åbent dagligt fra kl. 10.00 til 21.30. Lørdage (samt 7. december) åbent til kl. 22.00, den 24. december åbent til kl. 19.00.
Indgang: Gratis.

Wintermarkt på Riesenradplatz (Prater): 19. november til 8. januar.
Åbent dagligt fra kl. 12.00 til 22.00. Lørdage, søndage samt helligdage fra kl. 11.00 til 22.00. Den 24. december fra kl. 12.00 til 17.00, den 31. december fra kl. 12.00 til 02.00.
Indgang: Gratis.

Weihnachtsmarkt am Hof: 11. november til 23. december.
Åbent dagligt fra kl. 11.00 til 21.00. Fredage, lørdage, søndage samt helligdage fra kl. 10.00 til 21.00.
Indgang: Gratis.

Jule- og nytårsmarked på Schönbrunn Slot: 18. november til 26. december.
Åbent dagligt fra kl. 10.00 til 21.00. Den 24. december til kl. 16.00, den 25. december til kl. 18.00.
Indgang: Gratis.

...og der findes endnu flere, så se bare at komme afsted!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4% af hotelværelsets pris
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 4-stjernede hotel ligger centralt placeret i Wiens pulserende centrum. I bor i gåafstand til en række spændende seværdigheder og smukke bygninger såsom domkirken Stephansdom, Johan Strauss-mindesmærket og museumskvarteret.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice