Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Vin, middag og wellness i Alsace

 • Wellness
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Niederbronn-les-Bains
Pris fra kr. 679,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på 3-4 dages spa- og wellnessophold på Hotel du Parc i Niederbronn Les Bains i Frankrig inklusive morgenmad, vinsmagning og en 4-retters middag

Niederbronn Les Bains i Frankrig er kendt for dets mange unikke og afslappende spa- og wellnessmuligheder. Slap af og bliv forkælet mens I nyder de omkringliggende omgivelser bestående af endeløse smukke vinmarker og historiske byer i Alsace som grænser op til Tyskland. Området er unik for dets gastronomiske formåen, som I, i dette ophold vil opleve med en lokal vinsmagning, en 4-retters middag samt morgenmad på hotellet. I tilbringer 3 eller 4 hyggelige dage på det romantiske Hotel du Parc, som vil forkæle jer med spa og wellness af høj kvalitet.

Inklusive
 • Hôtel du Parc: 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Adgang til wellness
 • Vinsmagning
 • 4-retters middag
Det maleriske Alsace

Nyd den romantiske stemning og den smukke maleriske natur i Nordfrankrig! Velkommen til byen Niederbronn Les Bains i Alsaceregionen i Frankrig. Området nær Tyskland er kendt for dets smukke natur, unikke gastronomiske formåen samt dets historie, der kan dateres tilbage til romertiden. Byens romerske karaktertræk er velbevaret, og det siges at romerne tilbage i sin tid kom til byen da de opdagede vandets helbredende egenskaber, som også gør stedet attraktivt med dets mange wellness og spa faciliteter. Byen der er beliggende i den grønne dal langs Parc Natural Regional des Vosges du Nord er kendt for dets vinstokkene der gror op langs de smukke bakker hvorfra den velsmagende hvidvin bliver produceret.

Hotel du Parc

 • Hotel
 • Niederbronn-les-Bains, Frankrig
Hotel du Parc 4* - Alsace - France - inside

Hotel du Parc er beliggende i hjertet af landsbyen Niederbronn les Bains og byder på en traditionel restaurant med farvet vinduesglas, rustikke træmøbler og smukke paneler. Hvis den franske sol er fremme, kan I også nyde et glas vin i hotellets have eller på terrassen. I hotellets spa og wellness-område er der lagt op til forkælelse og maksimal afslapning. Her kommer velværen først, og I har fri adgang til en indendørs swimmingpool, en orientalsk hammam, en saltgrotte og finsk sauna. Det er også muligt at tilkøbe massage og andre kropsbehandlinger. Bemærk venligst, at hotellets wellness-område ikke er døgnåbent.

 • +6
Læs mere
Chambre

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse er indrettet i landlig stil med detaljer i træ og hyggelige tekstiler. Værelset har en dobbeltseng, TV og gratis WiFi. Værelsets badeværelse har bruser eller badekar samt hårtørrer.

Gastronomi, afslapning & natur

Om I er til gastronomiske oplevelser, spa og wellness eller til smuk natur finder I det hele i Alsace!

 • Besøg en af de mange lokale vinproducenter og oplev hvordan den lokale produktion af hvidvin bliver til blandt de frodige bjerge og dale. Smag jer frem til jeres yndlingsvin mens I nyder den maleriske natur, som skaber rammerne for en romantisk oplevelse midt i naturen og historien.
 • Besøg byens marked på Place des thermes og mød den lokale befolkning, få en snak og smags jeres vej igennem markedet som de lokale har stillet an for jer.
 • Tag på opdagelse og beundre alle byens romerske karaktertræk, sug historien til jer. Romerne kom for at blive helbredt af byens underjordiske vand. Afslut selv dagen i hotellets spa og wellness i selvsamme vand og lad jer få fornyet energi.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1,25 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hôtel du Parc Spa & Wellness. Du indgår derfor direkte aftale med Hôtel du Parc Spa & Wellness. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 2 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 10 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

WiFi

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet er beliggende i den lille by Niederbronn-les-Bains i Alsace, ca. 40 minutters kørsel fra Strasbourg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice