• Med fly
 • Med indkvartering

Luksus i Dubai og Abu Dhabi

 • Rundrejse
 • 7 eller 8 overnatninger
 • Forenede Arabiske Emirater
Pris fra kr. 5.949,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 6 gange

Tilbring 7 overnatninger på 4- og 5-stjernede hoteller i Dubai og Abu Dhabi inkl. morgenmad, transport mellem lufthavnen og hotellerne samt fly fra København eller Hamborg

1001 nats drøm møder arabisk hypermodernitet på denne rejse til Dubai og Abu Dhabi! Disse enorme, brusende storbyer fortryller med deres himmelstræbende skyskrabere, duftende souker, enorme shoppingcentre og ældgamle kulturarv. Vælg selv, om I vil stå for jeres eget program med shopping og seværdigheder, eller om I vil tilkøbe nogle af de spændende udflugter såsom jeepsafari i ørkenen, billetter til Burj Khalifa eller Ferrari-forlystelsesparken. I får i alt 7 overnatninger, og med et ophold på 4- og 5-stjernede hoteller kan I se frem til en luksuriøs uge i De Arabiske Emirater!

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne):
 • 4 overnatninger på Auris Inn Al Muhanna**** i Dubai
 • 3 overnatninger på Park Rotana Abu Dhabi***** i Abu Dhabi
 • (OBS: der kan forekomme overnatninger på flyet afhængigt af flytiderne)
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Dubai
 • Indchecket bagage
 • Hånsbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellerne tur-retur
 • Transport fra Dubai til Abu Dhabi
Tilvalg
 • Guidet rundvisning i Dubai (3-4 timer)
 • Jeepsafari i ørkenen med BBQ (5-6 timer)
 • "Dhow"-bådcruise med middag (3 timer)
 • Entré til Burj Khalifa
 • Guidet rundvisning i Abu Dhabi (3-4 timer)
 • Entré til Ferrari World Abu Dhabi
 1. Dag 1 - 4: Dubai

  Jeres luksuriøse ferie starter i verdens måske mest futuristiske metropol – Dubai! I bliver hentet i lufthavnen af jeres chauffør og bliver kørt til jeres hotel. Her kan I komme jer lidt oven på flyrejsen, inden I tager ud og udforsker den supermoderne storby. Et godt startpunkt kunne være Mall of the Emirates, hvor der udover utallige butikker også er en biograf og en skihal!

  Dag 2 starter med morgenmad, før I drager ud på egen hånd og indtager Dubai. I kan vælge selv at lægge dagens program, eller I kan tilkøbe en spændende guidet rundvisning i byen.

  I starter med at nyde udsigten over den flotte Dubai Creek, og derefter skal I se de smukke, gamle købmandshuse i det historiske kvarter Bastakiya. Herefter besøger I det 180 år gamle fort, Al Fahidi, som i dag huser Dubai Museum. I fortsætter turen på en såkaldt "abra", en vandtaxa, over åen, og så udforsker I til fods de spændende og velduftende souker, hvor der sælges guld og krydderier. Til sidst stopper I ved Jumeirah-moskeen og Burj Al Ara, inden I bliver kørt tilbage til hotellet. Turen starter kl. 09.00 og slutter kl. 13.00 og inkluderer transport fra og til hotellet samt engelsktalende guide.

  Feriens 3. dag er også til fri disposition, og efter morgenmaden kan I tage jer en forfriskende dukkert i hotellets pool, slænge jer på Jameirah-stranden eller slentre langs strandpromenaden The Walk.

  Vil I hellere på eventyr? Så tag på jeepsafari i ørkenen! Denne valgfrie udflugt starter kl. 15.30 på jeres hotel, hvor I bliver hentet i en jeep til maks. 5 personer. Jeres første stop er ved en kamelfarm, inden I sætter kursen mod de imponerende sandklitter og den ventende beduinlejr. Ved solnedgang kan I tage nogle fantastiske billeder, og herefter serveres der en grillmiddag med akkompagnerende traditionel musik og mavedans! Tag en kameltur under stjernerne, dans med beduinerne eller ryg lidt vandpibe, inden I køres tilbage til hotellet omkring kl. 21.30. Inkluderet i prisen er transport til og fra hotellet samt engelsktalende guide.

  Jeres sidste dag i Dubai kan I bruge på at snuse rundt i de travle souker efter nogle gode fund, tage en tur op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa (billetter kan tilkøbes i bookingprocessen, ekskl. transport tur-retur), eller besøge nogle af byens spændende museer.

  Om aftenen kan I se byen fra vandsiden fra en "dhow"-båd med det valgfrie bådcruise. Fra denne vinkel er byens rivende udvikling fra traditionel handelsby til hypermoderne storby næsten til at tage og føle på. Omkring jer sejler både træbåde og luksusyachter, og I sejler forbi moderne bygninger som Nationalbanken og Ministeriet for Handel og Industri samt historiske seværdigheder som Sheik Saeeds hus og byens gamle bymidte. Undervejs serveres der en buffet, og turen er fra kl. 19.30 til 21.30. Turen tager 3 timer, og inkluderet i prisen er bådcruiset samt buffet.

  Bemærk venligst, at alle de valgfrie udflugter kan foregå på alle dage med disponering under jeres ophold i Dubai, og I vil få mere at vide om udflugtens tidspunkt sammen med rejsedokumenterne, eller når I ankommer på hotellet.

  Room

  Auris Inn Al Muhanna****

  • Hotel
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
  Room

  Det 4-stjernede Auris Inn Al Muhanna ligger i Tecom-kvarteret ca. 3,5 km fra Mall of the Emirates. Hotellet råder over faciliteter såsom et fitnesscenter, en restaurant, en lounge og en udendørs swimmingpool med terrasse. I bor på et flot og moderne indrettet dobbeltværelse, der er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, siddehjørne, te- og kaffefaciliteter, værdiboks, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
  • +4
 2. Dag 5 - 7: Abu Dhabi

  På dag 5 er det nu på tide at sætte kursen mod det sydlige Emiraterne, og I bliver kørt helt hen til jeres flotte, 5-stjernede hotel. Det tager ca. halvanden time at nå til Abu Dhabi fra Dubai, og vel fremme har I resten af dagen til fri disposition. Hotellets faciliteter lægger op til nogle afslappende timer ved poolen, i saunaen eller måske med et slag tennis.

  På den 6. dag kan I vælge at tilkøbe en guidet rundvisning i Abu Dhabi. Turen starter med et besøg til verdens største havn, Jebel Ali. Herefter skal I se den imponerende udsigt over Abu Dhabis skyline samt besøge den storslåede moske Grand Mosque. I skal også se de hyggelige markeder Iranian Market og Dates Market, og herefter skal I se den smukke Heritage Village, der blev bygget for at minde den yngre generation om landets gamle traditioner og skikke. I får også mulighed for at tage billeder af det berømte Emirates Palace Hotel, inden I vender tilbage til hotellet. Turen starter kl. 09.00 og slutter kl. 13.00 og inkluderer transport fra og til hotellet samt engelsktalende guide.

  Jeres sidste dag i Abu Dhabi kan I tilbringe med at besøge nogle af byens spændende seværdigheder som det overdådige Emirates Palace, der både er luksushotel og kulturcentrum, fortet Qasr Al Hosn eller de travle markeder, hvor der sælges friske fisk, grøntsager og frugter. Skal der fart over feltet, kan I også vælge at tilkøbe en billet til Ferrari World Abu Dhabi! Denne forlystelsespark med Ferrari-tema kan prale af 20 forlystelser såsom verdens hurtigste rutsjebane med en topfart på 240 km/t! Billetten giver adgang til parken mellem kl. 09.00 og kl. 17.00 ekskl. transport.

  På feriens 8. dag checker I ud fra jeres hotel, og så har I stadig det meste af dagen til at shoppe eller slappe af i Abu Dhabi, inden det er på tide at sige farvel til de enorme og moderne bygninger, de livlige souker, de bølgende sandklitter, den luksuriøse gæstfrihed... alt der kendetegner De Arabiske Emirater. I bliver kørt til lufthavnen i Dubai, og så går turen tilbage til Danmark.

  Bemærk venligst, at alle de valgfrie udflugter kan foregå på alle dage med disponering under jeres ophold i Abu Dhabi, og I vil få mere at vide om udflugtens tidspunkt sammen med rejsedokumenterne, eller når I ankommer på hotellet.

  Park Rotana Abu Dhabi*****

  • Hotel
  • Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  Det luksuriøse, 5-stjernede Park Rotana Abu Dhabi ligger i grønne omgivelser i en park nær Sheikh Zayed-moskeen. Det stilfulde hotel byder på forkælelse og afslapning i deres sauna, fitnesscenter, tennisbane, udendørs swimmingpool og forskellige restauranter. Jeres rummelige dobbeltværelse er elegant indrettet med fladskærms-TV, sofa, minibar, værdiboks, te- og kaffefaciliteter samt gratis WiFi. I har desuden privat badeværelse med bruser og hårtørrer, og I har udsigt over Khalifa Park eller Sheikh Zayed-broen.

  Læs mere
  • +4

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 15 AED (ca. 27 DKK) per værelse per nat (betales på hotellerne)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Check-ind på hotellerne

Fra kl. 15.00 i Dubai
Fra kl. 14.00 i Abu Dhabi

Check-ud fra hotellerne

Mellem kl. 12.00 og 12.30 i Dubai
Indtil kl. 12.00 i Abu Dhabi

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Denne rejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på begge hoteller

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Dubai kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri, hepatitis A og stivkrampe. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Dubai visumfrit i indtil 90 dage for turistrejser. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Valgfrie udflugter

Vælger I at tilkøbe en eller flere af de valgfrie udflugter, modtager I mere information omkring disse ved ankomsten i Dubai

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. Køretiden er ca. 1 time, og I vil blive mødt af jeres chauffør i lufthavnen, som vil have et skilt med TravelBirds logo eller jeres navne på. Transporten vil være delt med andre TravelBird-rejsende

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice