Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kør-selv-skiferie til Italien

 • Skiferie
 • Digonera
kr. 1.860,- -45%
Pris fra kr. 1.039,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

4, 6 eller 8 dage på Historic Hotel Digonera i Dolmitterne med halvpension, besøg til Serrai di Sottoguda-kløften, fri adgang til hotellets finske sauna med mere!

Tag på en 4, 6 eller 8 dages ferie i 3265 kilometers højde i det italienske bjergområde Dolmitterne i regionen Veneto. De hvidpudrede snelandskaber strækker sig over 1200 kilometer i Dolomiti Superski-området, og et sandt ski-paradis venter på jer på i Marmolada-Arraba med blandt andet den 12 kilometer lange La Bellunese-pist. Tag en pause fra pisterne og led opmærksomheden mod Serrai di Sottoguda-kløften, hvis grandiose klippevægge lader jer hengive til naturen fuldstændigt. Afslut dagen med total afslapning i Historic Hotel Digoneras finske sauna og nyd en 3-retters menu i hotellets restaurant. Få en god nats søvn på jeres dobbeltværelse inden endnu en dag med frisk italiensk bjergluft venter!

Inklusive
 • 3, 5 eller 7 overnatninger i standard eller komfort dobbeltværelse på Historic Hotel Digonera***
 • Halvpension
 • 1 flaske Prosecco Valdobbiadene på ankomstdagen
 • Gratis besøg til Serrai di Sottoguda-kløften
 • Fri adgang til finsk sauna
 • Fri adgang til ski- og cykelopbevaringsrum
 • Kort over ski- og vandreområder
 • Parkering
Skisportsstedet Marmolada-Arabba

Mindre end 10 km fra hotellet finder I det fantastiske skisportssted Marmolada, som tilhører Dolomiti Superski-området. Bjerget Marmolada er det højeste punkt i Dolomitterne med en højde på 3342 meter. Udover at være hjem til La Bellunese, den længste pist i området, finder I også Marmolada svævebanen, som tager jer til Punta Rocca Panoramic Terrace. Her får I en uforglemmelig 360-graders udsigt over hele bjergkæden Dolomitterne, og kigger I godt efter, kan I se landsbyen Sottoguda. Siden november 2016 er Sottoguda officielt anerkendt som en af de smukkeste landsbyer i Italien og er bestemt et besøg værd. Hele området byder på betagende natur, og den 2,5 km lange kløft Serra di Sottoguda er særligt spektakulær. Dem som er på jagt efter et adrenalinkick kan isklatre på kløften! Ca. 14 km fra hotellet finder I skiområdet Arabba, der byder på lettere ruter og nogle af de mest udfordrende pister i Dolomitterne, der passer til en både nye og mere erfarne skisentusiaster.

Historic Hotel Digonera

 • Hotel
 • Digonera, Italien
hotel winter

Historic Hotel Digonera ligger i en lille landsby ved skisportsstedet Arabba-Marmolada. Hotellet serverer norditaliensk-inspirerede menuer i restauranten, og I kan også nyde en drink i baren. Endvidere tilbydes der fri adgang til hotellets finske sauna, gratis parkering og gratis brug af cykel- og skiopbevaringsrum, hvor eventuelt våde skistøvler kan tørre i løbet af natten. Familien Bernardi har siden 1938 drevet hotellet og budt gæster fra hele verden velkomne!

 • +3
Læs mere
room standard

Standard dobbeltværelse

Standard dobbeltværelset er indrettet i venetiansk stil og har en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Dobbeltværelset er udstyret med satellit-TV og telefon samt eget badeværelset med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

marmolada room

Komfort dobbeltværelse

Alle komfort dobbeltværelserne er unikt indrettet med sans for detaljen. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge. Desuden findes der satellit-TV, telefon og en altan med panoramaudsigt over bjergene Monte Civetta eller Col di Lana. På badeværelset er der toilet, bruser eller badekar, hårtørrer og kosmetikspejl.

Information om Marmolada-Arabba

I Marmolada-Arraba findes der 63 km pister og området har 28 skilifte. Fordelingen af pister ser således ud:

 • Marmolada: 4 km blå pister og 16 km røde pister
 • Arabba: 20 km blå pister, 29 km røde pister og 8 km sorte pister
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Liftkort
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Digonera Historic Hotel. Du indgår derfor direkte aftale med Digonera Historic Hotel. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Standard dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 personer per Komfort dobbeltværelse

Børn

Det er desværre ikke muligt at booke til personer under 18 år på denne rejse

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension bestående af morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu inklusive salatbuffet

Liftkort

Liftkort er ikke inkluderet, men kan købes ved alle skilifter eller bestilles online. Der kan købes liftkort fra 1-21 dage. Priseksempler for voksne:
25/11 - 23/11 2017: 4 dage: 171 €, 6 dage: 235 €, 8 dage 280 €
24/12 2017 - 6/1 2018 samt 4/2- 17/3 2018: 4 dage: 214 €, 6 dage: 294 €, 8 dage 349 €
7/1 - 3/2 2018 samt 18/3 - 14/4 2018: 4 dage: 193 €, 6 dage: 265 €, 8 dage 314 €
Der gives seniorrabat på liftkort for personer født inden den 25/11 1952. Bemærk venligst at liftkort ikke kan købes gennem TravelBird. TravelBird tager ikke ansvar for eventuelle prisændringer på liftkort

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Historic Hotel Digonera ligger ca. 1250 km fra Flensborg og ca. 130 km fra den norditalienske grænse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice