Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

Oplev Løvernes Konge i London

 • Musical
 • London
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.849,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Løvernes Konge i London: 2, 3 eller 4 overnatninger på Thistle City Barbican inkl. morgenmad, adgang til spa-område, billetter til Løvernes Konge og fly tur-retur

"En verden af liv"... Har I også elsket Løvernes Konge, siden den først udkom, så har I nu muligheden for at se den smukke musical, der har taget verden med storm, live på Lyceum Theatre i London! Herudover får I 2, 3 eller 4 overnatninger på et moderne hotel, hvor I står op til morgenmad hver morgen, og om aftenen kan I slappe af i hotellets spa-område, hvor der er pool, boblebad og sauna. Brug de andre dage på at shoppe, vandre gennem de hyggelige gader, tage på museum og nynne med på "Hakuna Matata"!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Thistle City Barbican***
 • Morgenmad
 • Billetter til musicalen Løvernes Konge på Lyceum på opholdets 2. dag
 • Fri adgang til hotellets spa-område The Otium Health & Leisure Club
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg til London
 • Håndbagage
Løvernes Konge

Glæd jer til at opleve en af verdens mest elskede musicals – Løvernes Konge! Den blev opført for første gang i London i 1999 på Lyceum Theatre i West End. Følg Simbas dramatiske eventyr, der fortælles med farverige kostumer, flotte special effects og fængslende musik, og oplev hans transformation fra legesyg løveunge til dyrenes konge! Løvernes Konge er mere end bare en musical – det er et kreativt festfyrværkeri af sang, dans og drama, der med rette har vundet et hav af internationale priser, og som har en helt særlig plads i både børne- og voksenhjerter.

Hotel Thistle Barbican

 • Hotel
 • London, Storbritannien
Hotel

Det moderne Thistle City Barbican ligger i kvarteret Shoreditch og i gåafstand til flere metrostationer. I bor kun ca. en halv time med offentlig transport fra byens livlige centrum, og hotellet sørger hver morgen for morgenmad, så I kan starte dagen med masser af energi. I kan også frit benytte jer af hotellets spa-område, hvor der er fitnessrum, boblebad, swimmingpool, dampbad og sauna. Trænger I til forfriskninger, kan I få jer en drink eller en snack på hotellets brasserie eller i baren.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor i et stilfuldt indrettet dobbeltværelse, der er forsynet med TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og privat badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Nær Lyceum Theatre

 • Få minutters gang fra teateret ligger hyggelige Covent Garden, hvor I kan shoppe alt fra modetøj til antikviteter, sippe cocktails i hippe omgivelser eller mæske jer i italienske kager.
 • Omkring 10 minutters gang fra teateret finder I Londons livlige Chinatown, hvor I kan få jer et lækkert måltid til rimelige penge, drikke bubble tea og kigge på de finurlige ting, der er til salg her.
 • Har I endnu ikke fået set Big Ben og Westminster Abbey, så ligger de kun 20 minutters gang fra Lyceum Theatre!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Billetter til Løvernes Konge

I kan hente jeres billetter på Lyceum Theatre 30 minutter før showet begynder. Ved afhentning af billetter kan I blive bedt om at fremvise ID. Billetterne er gyldige til opholdets 2. aften, altså dagen efter I ankommer til London. Forestillingen starter kl. 19.30, men hvis opholdets 2. dag er en onsdag eller søndag, kan forestillingen starte kl. 14.30. Det nøjagtige tidspunkt vil fremgå af jeres rejsedokumenter.

Det anbefales ikke at medbringe børn under 6 år til musicalen (børn under 3 har ikke adgang til teateret), og børn under 16 skal være i følgeskab med en voksen. Forestillingen er på engelsk.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotlelet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra London Stansted: I kommer nemmest og hurtigst til hotellet ved at tage toget til Liverpool Street Station. Herfra kan I eksempelvis tage bus nr. 205 til busstoppestedet Windsor terrace, der ligger ca. 350 meter fra jeres hotel
Fra London Gatwick: I kan eksempelvist tage toget til London Bridge Station og herfra skifte til undergrundslinjen Northern Line mod Old Street. Fra Old Street er der omtrent 800 meter til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er ideelt beliggende i kvarteret Shoreditch nær metrostationerne Old Street og Barbican, og ca. en halv time med offentlig transport fra Lyceum Theatre. Det tager ca. 1 time at komme hertil med offentlig transport fra Gatwick Lufthavn eller Luton Lufthavn og 1 time og 15 minutter fra Stansted Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice