Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Bo centralt på First Hotel i Kolding

 • Miniferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Kolding
kr. 577,50
Pris fra kr. 329,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Besøg det sydlige Danmark og skønne Kolding: I bor 2, 3 eller 4 dage på centrale First Hotel Kolding inkl. morgenmad

Velkommen til hyggelige Kolding i det sydlige Jylland. Her venter jer en fantastisk natur, en spændende historie og masser af kunst og kultur. I bor på det centralt beliggende First Hotel Kolding, hvor I også kan nyde jeres morgenmad inden, I tager på opdagelse i området — og det er nemt at komme omkring, for hotellet ligger i gåafstand til byens centrum og Koldinghus. Så find weekendtasken frem og glæd jer til at opleve Kolding!

Inklusive
 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på First Hotel Kolding
 • Morgenmad
 • Adgang til hotellets fitness-område
Kunst, kultur og hygge i Kolding

I naturskønne Kolding i Sydjylland kan I tage en pause fra hverdagen blandt skove og den smukke Koldingfjord. Denne gamle havneby byder på alt fra naturoplevelser til historiske monumenter. Derudover er Kolding også kendt for sin spændende kunstscene og er hjemsted for mange tegnestuer og kunstgallerier. Hvis I er interesseret i kunstmuseer, kan det anbefales at lægge vejen forbi Trapholt (omkring 5 km fra hotellet). Trapholt Museum er Danmarks eneste museum, hvor I samme sted kan se billedkunst, tekstil, grafik, keramik og møbeldesign. Museet har også flere særudstillinger, der bestemt er værd at undersøge.

Kolding har også sin helt egen Spanske Trappe, og på Marina Syd kan I nyde udsigten over havnen og et dejligt måltid mad på Restaurant Marinaen. Velkommen til Kolding!

First Hotel Kolding

 • Hotel
 • Kolding, Danmark
terrace

Det moderne 4-stjernede First Hotel Kolding er centralt beliggende i Kolding. Hotellet ligger i skønne omgivelser ved Slotssøen og blot 650 m fra Koldinghus. Hotellet rummer 132 komfortable værelser, en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgenmad samt et fitnessområde, som I også frit kan afbenytte.

Læs mere
doubleroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De 14 m² store dobbeltværelser er indrettet i moderne design og udgør en herlig base for jeres besøg i Kolding. Værelserne har en queen size dobbeltseng, TV, skrivebord samt eget badeværelse.

Besøg på Koldinghus

Koldinghus: Dette imponerende kongelige slot ligger i hjertet af Kolding, kun 650 m fra hotellet. Slottet blev bygget i 1268, ombygget i renæssancestil i 1500-tallet, brændte ned i 1808 og blev restaureret i 1900-tallet. I dag er Koldinghus et populært museum. En del af de gamle slotruiner eksisterer stadig, men i dag er de rekonstruerede dele af slottet også en vigtig del af bygningen og dens historie. Indenfor på slottet kan I beundre det gamle interiør, gotiske genstande, historiske danske kunstværker og meget mere. Efter et besøg på Koldinghus kan I gå en tur i den smukke park ved Slotssøen.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 49,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner First Hotel Kolding. Du indgår derfor direkte aftale med First Hotel Kolding. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-3 år: Gratis
Børn fra 4 år og en 3. voksen får rabat på hotellet afhængigt af afrejsedato

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er muligt at medbringe et kæledyr mod et gebyr på 200 DKK per dag. Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet mod et gebyr på 105 DKK per dag. Der findes også gratis parkering nær hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

First Hotel Koldig er centralt beliggende i Kolding kun 50 m fra Kolding banegård, 140 m fra Slotshaven, 500 m fra Koldinghus og 550 m fra Legeparken. Fra hotellet har i blot 850 m til Dorotheas Badestue, og gåturen derhen kan I nyde hele vejen gennem Slotshaven.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice