Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Tag et smut til Bruxelles

 • Storbyferie
 • Bruxelles
Pris fra kr. 1.379,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på miniferie til Bruxelles: 2 eller 3 overnatninger på dobbeltværelse i den belgiske hovedstad. Prisen er inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund

Glæd jer til en dejlig miniferie i en af Europas mest spændende storbyer. Bruxelles er selvfølgelig hovedkvarter for NATO og Europaparlamentet, men den belgiske hovedstad er meget mere end politik og store beslutninger. Moules Frites, belgiske vafler og et kæmpe udvalg af lækker øl venter på jer, side om side med imponerende arkitektur, kunst, design og spændende museer. I bor på på ibis Styles Brussels Centre Stéphanie, hvor I også kan nyde jeres morgenmad. Så hiv et par dage ud af kalenderen og rejs til den internationale metropol Bruxelles!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på ibis Styles Brussels Centre Stéphanie***
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Morgenmad
 • Adgang til fitness
 • Håndbagage
Smag på Bruxelles

Velkommen til skønne Bruxelles — byen med masser af lækkerier! Besøg for eksempel Rue des Bouchers, også kaldet "Bruxelles mave", hvor I blandt andet kan sætte tænderne i den belgiske specialitet Moules Frites, muslinger og pommes frites, og gå på jagt efter byens bedste chokolader. I må endelig heller ikke snyde jer selv for at prøvesmage en belgisk øl eller to. Når det kommer til kultur, kan Bruxelles også imponere. Fascinerende bygninger i jugendstil pryder byen, og er I arkitekturinteresserede, kan I besøge Musée Horta, der engang var den berømte arkitekt Victor Hortas hjem. Tintin-fans vil sætte pris på tegneseriemuseet Centre Belge de la Bande Dessinée, og den 100 meter høje stålkonstruktion Atomium og det imponerende Mini-Europa er bestemt også et besøg værd. Som prikken over i'et har butikkerne i området omkring hotellet søndagsåbent, så uanset hvornår I rejser kan der blive tid til souvenirindkøb.

Hotel ibis Styles Brussels Centre Stephanie

 • Hotel
 • Saint-Gilles, Belgien
room

I bor på det stilrene Hotel ibis Styles Brussels Centre Stephanie, der ligger i den livlige bydel Louisa, cirka 2 kilometer fra Grote Markt, Bruxelles gamle bydel. Mens I bor på hotellet, kan I gratis benytte jer af fitnessområdet og nyde varme drikke i hotellets lobby. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
ibis

Dobbeltværelse - 2 overnatninger

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets standard-dobbeltværelser indrettet med fladskærms-TV, gratis WiFi, værdiboks, aircondition, skrivebord og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

ibis

Dobbeltværelse - 3 overnatninger

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets mere end 80 standard-dobbeltværelser indrettet med fladskærms-TV, gratis WiFi, værdiboks, mikroovn, aircondition, skrivebord og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 4,24 € per værelse per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende i bydelen Louisa, hvorfra I har kort afstand til de største seværdigheder. Bruxelles Charleroi Lufthavnen ligger ca. 60 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice