Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Julestemning i smukke Prag

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 overnatninger
 • Prag
Pris fra kr. 1.719,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Mærk julestemninge i Prag: 2, 3 eller 4 overnatninger på det 4-stjernede Hotel International Prague inkl. morgenmad og fly fra København eller Hamborg

Funklende julepynt, hyggelige julemarkeder og det sneklædte Petřín-bjerg i horisonten – der er ikke noget som en smuttur til Prag ved juletid! Tag på juleindkøb i butikkerne på den eksklusive shoppinggade Pařížská, eller køb gaver til familien og vennerne derhjemme i stormagasinet Palladium. Rejs i slutningen af november eller i december, hvis I gerne vil besøge Prags hyggelige julemarkeder, eller vent til efter jul og drag fordel af januarudsalget!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i superior-dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år) på Hotel International Prague****
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Prag
 • Håndbagage
 • Adgang til fitnessområde
 • Turistskat
Jul i Prag

En gåtur gennem Prags brostensbelagte gader giver følelsen af at befinde sig midt i et eventyr, for byen har mange historiske bygninger og fortryllende slotte. Byen er især vidunderlig i december måned, hvor gaderne oplyses af funklende juledekorationer, og hvor sneen falder blidt i de snævre gader. For ekstra julestemning anbefales det at besøge den gamle rådhusplads, som op til jul pyntes med et kæmpe juletræ og med masser af julepynt. På pladsen opstilles der boder, hvor der sælges alt fra unikke julegaver til højtidens bedste lækkerier. Tager I derimod til Prag efter jul, kan I glæde jer over januarudsalget og tage på intense shoppingture på gågaden eller inde i varmen i et af de mange stormagasiner.

Hotel International Prague

 • Hotel
 • Prag, Tjekkiet
lobby

Jeres hotel, der er fra 1950'erne og opført i Art Deco-stil, ligger i den nordlige del af byen, 2,5 km fra Prags borg. Hotellets restaurant, der er kendt blandt byens madelskere, serverer både tjekkiske og internationale retter, og i Armstrong Bar i hotellets stueetage kan I slappe af med en drink ovenpå de mange indtryk fra jeres tur rundt i den spændende by. I har gratis adgang til hotellets fitnesscenter, og mod betaling kan I også benytte jer af både sauna og solarium.

 • +4
Læs mere
Room 3

Superior-værelse

2 voksne per værelse

I bor på superior-værelse med eget badeværelse, TV, minibar, telefon, mulighed for at lave te og kaffe samt gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Prags borg: Prags enorme og imponerende borg har været hjemsted for konger, kejsere og præsidenter gennem tusinder af år. St. Vitus-katedralen, der dominerer området omkring borgen, er en af de absolut smukkeste katedraler i hele Europa.
 • Karlsbroen: Gå en tur henover den historiske Karlsbro, hvor brosten, skulpturer og udsigten til gotiske tårne skaber en helt unik stemning.
 • Det jødiske kvarter: Kun få byer i Europa har et så velbevaret jødisk kvarter som Prag, hvor I bl.a. kan besøge seks synagoger, et jødisk rådhus og en smuk jødisk kirkegård.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet og sover i forældrenes seng
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra lufthavnen kan I tage med bus nr. 119 mod Nádraží Veleslavín, hvorfra I kan tage med undergrundstoget mod Depo Hostivař. Stå af ved Dejvická, hvorfra der går flere busser (nr. 107, 116, 147, 340, 350 eller 355) til stoppestedet Čínská, der ligger cirka 150 meter fra jeres hotel.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger tæt på lufthavnen, og ikke langt fra Prags borg, den gamle bydel, Karlsbroen og andre spændende dele af byen, der alle er lette at komme til med metro eller sporvogn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice