Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Julestemning i Bruxelles

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Bruxelles
Pris fra kr. 3.749,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev julehyggen i Bruxelles! 2 eller 3 overnatninger på Hotel ibis Styles Brussels Centre Stéphanie inkl. morgenmad og fly tur-retur fra København eller Billund

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt! Lad jer fortrylle af de mange funklende julelys og dekorationer, smukke julesalmer, duft af brændte mandler og røde julehjerter. I Bruxelles skydes julen i gang med manér! Gå ikke glip af alletiders chance for at slippe væk fra årets julestress og -jag med en hyggelig miniferie til Belgiens hovedstad, hvor I rigtigt kan komme i julestemning. Her kan I købe årets julegaver på et af Europas største julemarkeder, mens I samtidig udforsker den spændende storby og ikke mindst nyder tiden med hinanden!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på ibis Styles Brussels Centre Stéphanie***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
 • Adgang til fitness
Julemagi i Bruxelles

Fra 24. november og frem til 31. december 2017 kan I opleve et af Europas største julemarkeder midt i centrum af Bruxelles: Winter Wonders Brussels 2017. Det er en unik mulighed for at opleve Belgiens hovedstad fra sin allermest fortryllende side, når I slentrer under tusindvis af julelys til duften af hjemmebag og lyden af julesalmer.
Julemarkedet strækker sig over intet mindre end 2,5 kilometer, blandt andet hen over den storslåede Grand Place, Place Skt. Catherine og Bouse-de-Brouckère-gaderne. Få årets julegaver i hus i de mange forskellige boder, eller betragt det mere end 20 meter høje juletræ, hvor der hver aften er lys- og lydshow.
Snup en tur på skøjtebanen, eller tag en du holder af med op i det smukke pariserjul, hvorfra I kan beundre alle de smukke julelys og en betagende udsigt over byen. Begynder fødderne at blive kolde, skal I snuppe en kop varm kakao eller cappuccino på en af de mange caféer — måske med en belgisk vaffel til?

Hotel ibis Styles Brussels Centre Stephanie

 • Hotel
 • Saint-Gilles, Belgien
room

I bor på det stilrene Hotel ibis Styles Brussels Centre Stephanie, der ligger i den livlige bydel Louisa, cirka 2 kilometer fra Grote Markt, Bruxelles gamle bydel. Mens I bor på hotellet, kan I gratis benytte jer af fitnessområdet og nyde varme drikke i hotellets lobby. Hver morgen står I op til morgenmadsbuffet.

 • +4
Læs mere
ibis

Dobbeltværelse - 3 overnatninger

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets mere end 80 standard-dobbeltværelser indrettet med fladskærms-TV, gratis WiFi, værdiboks, mikroovn, aircondition, skrivebord og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Har I endnu ikke fået julestemning nok, skal I tage en tur til julebyen Liege, som kun ligger en god time fra Bruxelles med tog, som går direkte. Her møder I Belgiens ældste julemarked, som med mere end 200 boder og hyggelige julestuer byder julefreden ind.
 • Bruxelles er i sig selv en storby der skal opleves! Når det kommer til kultur, har Bruxelles imponerende meget at byde på. Storslåede bygninger i Art Nouveau-stil pryder byen, og er I arkitekturinteresserede, kan I besøge Musée Horta, der engang var den berømte arkitekt Victor Hortas hjem.
 • Tintin-fans vil sætte pris på tegneseriemuseet Centre Belge de la Bande Dessinée, og den 100 meter høje stålkonstruktion Atomium og det imponerende Mini-Europa er bestemt også et besøg værd.
 • Byen har også masser af lækkert til ganen. Besøg for eksempel Rue des Bouchers, også kaldet "Bruxelles' mave", hvor I blandt andet kan sætte tænderne i den belgiske specialitet Moules Frites, muslinger og pommes frites, og gå på jagt efter byens bedste chokolader. I må endelig heller ikke snyde jer selv for at prøvesmage en belgisk øl eller to.
 • Som prikken over i'et har butikkerne i området omkring jeres hotel søndagsåbent, så uanset hvornår I rejser kan der blive tid til souvenir- eller juleindkøb.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4,25 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Flyver I til Charleroi lufthavn, kan I tage A-bussen til CHARLEROI Sud Quai 01, hvorfra der går et tog mod 4013Brussels Airport - Zaventem. Stå af ved Sint-Job / Saint-Job og stig på sporvognen nummer 92 til Schaerbeek Gare. Fra stoppestedet Faider er der cirka 60 meter til jeres hotel. Rejsetiden er lidt over 2 timer.

Lander I i Bruxelles Zaventem lufthavn, kan I stige på toget 3635De Panne og stå af på Bruxelles Central. Herfra går der sporvognen med nummer 92 mod Fort-Jaco. Fra stoppestedet Faider er der cirka 60 meter til jeres hotel. Rejsetiden er på cirka 40 minutter.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet er beliggende i bydelen Louisa, hvorfra I har kort afstand til de største seværdigheder. Bruxelles Charleroi Lufthavnen ligger ca. 60 kilometer fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice