Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Kulinarisk kør-selv-ferie i Alsace

 • Miniferie
 • Bœrsch
kr. 709,- -34%
Pris fra kr. 469,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev smagen af Alsace i 3 eller 4 dage på Hôtel des Vosges inklusive morgenmad, 3-retters middag og vinsmagning hos en lokal vinproducent

I det nordøstlige Frankrig finder I Alsace, som er kendt for sit kuperede landskab, de charmerende bindingsværkshuse og sine kilometer lange vinmarker. Regionen er elsket for sine lokale delikatesser, hvoraf de mange hvidvine tager første pladsen som Alsace's varemærke. I bor på Hôtel des Vosges, som er et charmerende landhotel ikke langt fra Strasbourg. I skal også til vinsmagning hos en lokal vinproducent, hvor I får et indblik i områdets vin-traditioner. Derudover inkluderer opholdet morgenmadsbuffet samt en 3-retters middag på hotellet. Gør jer klar til at opleve en region, der er en skøn blanding af fransk og tysk, men som samtidig er helt sin egen: Alsace!

Inklusive
 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hôtel des Vosges***
 • Morgenmad
 • 1 x 3-retters middag per person (på ankomstaftenen, medmindre andet bliver angivet ved check-ind)
 • 1 x vinsmagning hos vinproducent per person
 • Fri adgang til hotellets indendørs swimmingpool og sauna
 • Parkering
Vinregionen Alsace

Alsace i nordøst-Frankrig er en region, der i vinsammenhæng, til tider har været undervurderet, men idag tilbyder et stjernespækket udvalg af vin. Gennem historien har Alsace under flere perioder været en del af Tyskland, og regionen bærer stadig præg af den tyske indflydelse i både sine kulinariske og kulturelle traditioner. Men uanset hvilket land regionen har tilhørt, er Alsace's identitet som vinregion unik! Dette skyldes blandt andet områdets særlige geografi — fra Vosges-bjergene i vest til bjerg- og skovområdet Schwarzwald i øst. Alsace er én lang række af dale og bjergtoppe, der løber fra nord mod syd, med smukke, stejle bakker, der huser 51 Grand Cru-producenter og nogle af Frankrigs allerbedste vinmarker!

Hôtel des Vosges

 • Hotel
 • Bœrsch, Frankrig
Hotel des Vosges

Hôtel des Vosges ligger i smukke omgivelser ved foden af bjerget ​​Mont Saint Odile i Alsace. På en lun dag kan I fra terrassen nyde den smukke have og den storslåede udsigt over bakkerne i området. Efter en dag med sightseeing eller vandreture kan I slappe af i hotellets wellnessområde som har sauna og indendørs swimmingpool. I hotellets restaurant "La table de Nadia" bliver I forkælet med retter fra det det nordfranske køkken tilberedt på lokale råvarer.

 • +3
Læs mere
Hotel des Vosges , room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er ca. 15 m² stort og er indrettet med en dobbeltsenge eller to sammenstillede enkeltsenge, TV, skrivebord samt badeværelse med badekar og bruser, toilet, hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har udsigt over skoven.

Klingenthal og omgivelser

Jeres base er landsbyen Klingenthal, som på tysk oversættes til "Klingernes dal" og henviser til den store produktion af våben og metalrustninger, som fandt sted i området i det 18. og 19. århundrede.

 • Langs den 170 km lange vinrute i Alsace bliver I mødt af nogle af de mest maleriske franske byer I kan forestille jer. Her findes et væld af bindingsværkshuse i alle regnbuens farver og arkitektur fra det 15. århundrede, kanaler samt farverige blomsterarrangementer. Hold udkig efter skilte, der angiver hvor I kan holde ind og købe vin direkte fra producenten. Vinproducenterne besvarer gladeligt jeres spørgsmål, for at sikre sig, at I finder en vin, der passer til lige netop jeres smag
 • Fra Klingenthal kan I gå eller cykle gennem det smukke landskab og besøge den charmerende landsby Obernai (7 km fra hotellet). I kan også tage på udflugt til landsbyen Kaysersberg, som er én af byerne på vinruten i Alsace. Et besøg til den hyggelige Riquewihr må I heller ikke misse! Byen er et postkort værdigt og er officielt kåret til en af Frankrigs smukkeste landsbyer
 • Hvad med en dagstur til Strasbourg? Byen der er hjemsted for Europa Parlamentet ligger små 40 km fra hotellet. Strasbourgs mange ansigter gør det svært at finde et helt rigtigt ord til at beskrive byen. Den er både über-moderne i nogle områder og betagende gammeldags i andre, hvilket gør den til en eklektisk blanding af politik, kultur, arkitektur. Det er ikke uden grund at Strasbourg er Alsace's hovedstad! Besøg blandt andet det historiske bydel La Petite France, den smukke domkirke og det berømte Maison Kammerzell, som er en usædvanligt velbevaret bygning fra middelalderen
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer under den inkluderede 3-retters middag
 • Turistskat: 1,10 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel des Vosges. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel des Vosges. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Der kan medbringes 1 kæledyr for 10 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Internet

Gratis WiFi i lobbyen

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Morgenmaden består af buffet og den inkluderede 3-retters middag finder sted på ankomstdagen (medmindre andet er angivet under check-in på hotellet)

Vinsmagning

Vinsmagningen kan foregå hos 3 forskellige producenter. Vingårdene ligger ca. 2 km fra hotellet og besøget kan finde sted alle ugens dage. I modtager flere oplysninger om denne udflugt i hotellets reception ved check-ind

Sted

Hôtel des Vosges ligger i byen Klingenthal ved foden af bjerget ​​Mont Saint Odile. Fra København er der ca 1100 km og ca. 950 km fra Flensborg.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice