Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i gastronomiske Lyon

 • Storbyferie
 • Lyon
Pris fra kr. 1.609,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger i Frankrigs gastronomiske hovedstad Lyon inkl. fly tur-retur fra København eller Hamborg, morgenmad og et Lyon city card

Tag på ferie til Frankrigs gastronomiske hovestad Lyon og glæd jer til lækker mad på nogle af Frankrigs bedste restauranter og herlige madmarkeder. I Frankrigs tredjestørste by kan I beundre den smukke arkitektur på en gåtur gennem de snævre gader i den gamle bydel, nyde den smukke udsigt fra bakken Fourvière eller tage en tur til den berømte shoppinggade Rue Édouard-Herriot. Med dette tilbud får I tilmed et Lyon city card, der giver jer gratis entré til flere af byens spændende museer samt rabatter på udvalgte aktiviteter og butikker! Hvad end jeres storbyferie skal byde på, skal I nok få smag for Lyon!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Axotel Lyon Perrache***
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Lyon
 • Morgenmad
 • Lyon city card (giver gratis entré eller rabat på seværdigheder)
 • Velkomstdrink
 • Håndbagage
Smag på Lyon

Lyon er Frankrigs tredjestørste by og er kendt for sit rige kunst- og kulturliv, sin smukke arkitektur og ikke mindst sin uovertrufne gastronomi. Faktisk kaldes Lyon for Frankrigs gastronomiske hovedstad og er et sandt slaraffenland for foodies. Her kan I sætte tænderne i lækkerier fra det traditionsrige lokale køkken på byens fantastiske restauranter, hvoraf flere har Michelin-stjerner. Lyon er hjemsted for nogle af verdens bedste kokke, deriblandt den legendariske Paul Bocuse, der har lagt navn til adskillige af Lyons største gastronomiske attraktioner. Besøg eksempelvis Paul Bocuses brasserie og det indendørs madmarked Les Halles de Lyon Paul Bocuse, hvor I kan mæske jer i alt fra Lyons bedste pølser til stegte frøer.

Hôtel Axotel Lyon Perrache

 • Hotel
 • Lyon, Frankrig
Hotel Axotel Lyon Perrache

Hotel Axotel Lyon Perrache ligger i Lyons 2. arrondissement mellem floderne Rhône og Saône. Nærmeste metro- og togstation, Parrache, er der 700 meter til og Lyons gamle bydel er der omtrent 1 km til. Hotellet har en terrasse, hvor I kan nyde en stille stund oven på en indtryksmættet dag, og i baren kan I snuppe jer en velfortjent cocktail. Desuden er der hotelrestauranten Le Chalut, som byder på en kreativ og sæsonbestemt menu med fokus på fisk og skaldyr.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere
comfortroom

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er ca. 14 m² store og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, aircondition, gratis WiFi, telefon, LCD-TV samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Vi anbefaler

 • René Nardone: På den berømte isbar René Nardone fås Lyons bedste is. Her er over 60 forskellige smagsvarianter at vælge mellem, så der skal nok være noget, der falder i jeres smag.
 • Chokola!: Er I chokoladefanatikere, må I ikke gå glip af Chokola!, hvor I kan købe chokolade fra alverdens lande og beundre det aromatiske chokoladevandfald! Her kan I også erhverve jer solbriller, læbestifter og kaviar — altsammen lavet af det pureste chokolade naturligvis.
 • Kunstmuseet i Lyon: Musée des Beaux-Arts er Frankrigs andetstørste kunstmuseum kun overgået af Paris' Louvre. Her kan I beundre værker helt fra det antikke Egypten frem til i dag, deriblandt mesterværker af Rembrandt, Monet, Rubens og Picasso.
Lyon city card

Med dette tilbud får I Lyon city cards (gyldigt i 2 dage ved 2 overnatninger og gyldigt i 3 dage ved 3 eller 4 overnatninger). Kortene får I udleveret ved ankomst til hotellet. Blandt andet giver de:

- gratis adgang til 23 museer og midlertidige udstillinger, deriblandt videnskabs- og antropologimuseet Musée des Confluences samt kunstmuseerne Musée des Beaux-Arts og l'Institut d'Art contemporain
- gratis sejltur på floden Saône
- rabat på entré til Lyons akvarium
- gratis guidet byvandring gennem turistkontoret (kan bestilles hos kontoret telefonisk eller på stedet, afhængigt af tilgængelighed)
- rabat på cykelleje
- rabat i udvalgte butikker, deriblandt Printemps, Galeries Lafayette, Hard Rock Café og butikker i shoppingcentret Confluence

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 1,10 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Lyons lufthavn kan I tage den direkte bus Ouibus mod Gare routière Perrache, en tur der tager ca. 45 minutter. Fra busstoppestedet Lyon Parrache har I ca. 700 meter til hotellet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Axotel Lyon Perrache ligger i Lyons 2. arrondissement, 700 meter fra nærmeste metro- og togstation. Fra Lyons Lufthavn er der ca. 30 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice